nlc.hu
Gasztro

Egy kenyérpirító tartja lázban a TikTokot

Egy nő bemutatta TikTokon a kenyérpirítója „titkos alkatrészét”, megőrült az internet

Döbbenet, hogy sokszor mennyire nem ismerjük a mindennapi használatai tárgyainkat. Most épp egy TikTok videó borzolja a kedélyeket, amiben egy nő bemutatta, hogyan tisztítja a kenyérpirítóját.

@thebigcleanco leginkább azzal szerzi követőit a TikTokon, hogy rengeteget takarít. A tisztaságmániás, több mint félmillió követővel rendelkező nő egy videójában megkérdezte, hogy az emberek milyen gyakran takarítják a kenyérpirítójuk tálcáját. Ez a látszólag egyszerű kérdés sokaknál okozott aha-élményt, ugyanis fogalmuk sem volt arról, hogy a kenyérpirítójuknak van tálcája – írta meg a brit Mirror.

Kenyérpirító

Úristen, tálca van a kenyérpirítóban???!!!!

A videóban látható, ahogy a nő a kenyérpirító aljából kihúz egy kis tálcát, majd kiüríti azt. Ez a látszólag teljesen hétköznapi tevékenység azonban emberek ezreit sokkolta: a videó nagyon gyorsan elérte a százezres megtekintést, a kommentek pedig lehengerlőek voltak. Sokan már a „kenyérpirító tálca” kifejezés kapcsán néztek egyet, ugyanis még sosem hallottak erről. Voltak, akik ennek hatására néztek rá a háztartási eszközükre, és fedezték fel a tálcáját. Más elmondta, hogy eddig úgy tisztította a kenyérpirítóját, hogy fejjel lefelé fordította és kirázta belőle a morzsákat. A TikTok egy pillanatra ismét műveltebb hellyé tette a világot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top