nlc.hu
Gasztro

Olajos flakon trükk

Fogadjunk, te sem tudtad, mire jó az olajos flakon húzófüle!

Nem túlzás azt állítani, hogy alapjaiban változtatja meg az ember életét.
Olaj

Az olajos flakonok trükkös jószágok. Még ha sikerül is az embernek anélkül felnyitnia a műanyag húzófület, hogy magára locsolja az üveg tartalmát, simán előfordul, hogy használat közben több olaj folyik ki belőle, mint az ideális lenne. 

Erre kínál ésszerű megoldást a műanyag fül, amit vétek kukába dobni, ugyanis, ha fordítva a palack szájába helyezzük, akkor megakadályozza, hogy egyszerre túl sok olaj folyjon ki a flakonból.  

A konyhai trükk a @foodies TikTok fiókból származik, és hatalmas meglepetést okozott az embereknek.  

Szóval egész életemben hazugságban éltem” – viccelődött egy felhasználó, és igaza van, olyan konyhai hack ez, amit egészen mostanáig nagyon kevesen ismertek, pedig sokszor hasznos lett volna. Ugyanakkor hiába futott vírusként az ismeretlen technika, a videót a TikTok fiókban már nem találni meg, szerencsére egy másik felhasználó megmutatja, hogyan kell ezt csinálni:

@cookingcards Stop throwing out the seal from your oil bottle, instead put it inside the top to control the pour! #cooking #kitchenhack #cooktok #oliveoil ♬ Woah - KRYPTO9095

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top