nlc.hu
Gasztro

Medencében szolgálta fel a gyerekei vacsoráját

Nem akart mosogatni a 12 gyerekes anyuka, pancsolómedencébe töltötte a gyerekek vacsoráját

A New York-i Alicia Doughertyt most imádja az internet a kreativitása miatt. TikTokon mutatta be, hogyan készíti el gyerekei kedvencét, a medencényi nachost.
Pancsolómedence

Zseninek tartanak egy 12 gyerekes anyukát, amiért egy pancsolómedencében szolgálta fel a gyerekei vacsorájt, megspórolva ezzel a mosogatást. A különleges vacsoráról népszerű TikTok-videó is készült. Alicia Dougherty kezdésként 10 zacskó tortilla chipset ürít a medencébe, majd hozzáadja a darált marhahúst, az olvasztott sajtot, a salátát, az olajbogyót, a paradicsomot, a reszelt sajtot és a szószt. A „Snackerty board nacho pool” című videóját már legalább kétmilliószor nézték meg és több mint 180 ezer lájkot kapott – írja a Mirror.

@doughertydozen #NachoPool went viral and made it to the #NYPost so I thought I’d share the #BehindTheScenes (that’s Dash and Jason on the side helping me!) #Nachos ♬ original sound - Dougherty Dozen

A kommentelők odáig vannak az ötletért, mert így sok tányér helyett csak egyetlen dolgot kell tisztítani. Volt, aki egyenesen Alicia gyermekei közé szeretett volna csatlakozni. Az édesanya amúgy rendszeresen oszt meg videókat arról, milyen az élete 12 gyerekkel, és időnként milyen kreatívnak kell lennie az étkezések idején. Persze őt is kritizálják páran: most is kapott pár megjegyzést, miszerint túl sokat költ vásárlására és egészségtelen ételeket vesz.

Amikor vásárolni indul, elképesztő mennyiségű étellel tér haza. Egy TikTok-videójában például elmesélte, hogy 191 csomag chipset vett, 7 kiló sajtot, hat és fél kilónyi csirkét és háromkilónyi tésztát. A heti nagybevásárlás náluk akár több százezer forintos költséggel is járhat. Sokan csodálkoznak, hogy engedheti meg mindezt magának, hiszen kevés szülő tudná ezt kigazdálkodni, de Alicia erre a kérdésre nem szolgált válasszal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top