nlc.hu
Gasztro

Gyors panírozási trükk TikTok

Extra gyors panírozási trükk, lustáknak

A rántott dolgokat imádod, de a panírozás nem tartozik a kedvenceid közé? Akkor most nagyon figyelj, mert ezzel a trükkel felgyorsíthatod a folyamatot!
L'ecsó

A főzés mindig extra időt igényel, és még akkor is igyekszik az ember ezt lerövidíteni, ha adott esetben szeret a konyhában lenni. Ha pedig a legutáltabb konyhai előkészületekről van szó, akkor egyértelműen a panírozás vezeti a listát. Egyrészt a ragacsos kéznél nincs rosszabb, másrészt ennél macerásabb meló kevés van ebben a témában. Persze erőt veszünk magunkon időnként, hiszen a rántott dolgok isteniek, ugyanakkor valljuk be, azért mindig nyitottak vagyunk az olyan trükkökre, amik időt spórolnak a konyhában.

A következő panírozási ötlet is pont ilyen. Csupán három olyan edényre van szükség hozzá, aminek van teteje. Ezekben kell a lisztet, a tojást és a zsemlemorzsát elhelyezni. Jöhet bele a paníroznivaló, rá a tető, aztán pedig az összerázás. A szakavatott mozdulat garantálja, hogy a bunda tökéletesen rásimuljon a zöldségre vagy a húsra.

A módszerrel gyorsabban lehet előkészíteni az ételt, és a ragacsos ujjaknak is örökre búcsút mondhatunk, szóval ideje elmenteni a kedvencek közé.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top