nlc.hu
Gasztro

Frissülj fel a De'Longhi hideg kávécsodáival

Frissülj fel a De’Longhi hideg kávécsodáival

Közelednek az év legforróbb napjai, amikor igazán jólesik egy kis hideg felfrissülés, akár otthon is! A kávéimádók jó helyen járnak, mutatjuk a legjobb összeállításokat a tüzes napok felpezsdítéséhez: érkeznek a hideg kávévariációk, amelyeket már nem csak a kávézókban élvezhetsz!

Frissülj fel a De'Longhi hideg kávécsodáival
A kávézás új szintje: cold brew

Elkészítése úgy történik, hogy a frissen őrölt kávészemeket hosszabb ideig hideg vízben áztatjuk, ami bársonyos, kevésbé savas főzetet eredményez. A cold brew szépsége a sokoldalúságában rejlik: önmagában fogyasztva, egy csepp tejjel, sziruppal vagy egy csipet fahéjjal megbolondítva is elkészíthető a személyre szabott frissítő.

Frissülj fel a De'Longhi hideg kávécsodáival
Klasszikus jegeskávé

Képzeljük csak el: egy magas üvegpohár, amiben csak úgy csilingelnek a jégkockák, ahogy sötét, bársonyos kávéelixírt öntünk rájuk. Az édes és keserű örömteli találkozása az ízek és textúrák olyan szimfóniáját hozza létre, ami frissíti a lelket és az elmét is.

Frissülj fel a De'Longhi hideg kávécsodáival
A kalandvágyó frappucino

A cappuccino és a frappé párosításából született krémes-jeges ínyencség a nyár egyik nagy slágere. A hideg eszpresszót tejjel, jéggel, fagylalttal és ízesítőkkel összeturmixolva saját ízlésünknek megfelelően kényeztethetjük magunkat. Csokoládé, karamell, mogyoró, vanília, vagy mocha? Te melyiket választanád?

Mocha frappé az édesszájú kávérajongóknak

A csokoládé és a kávé elragadó fúziója ez, eszpresszóból, csokoládészirupból, tejből és jégből álló mennyei keverék, egy kis tejszínhabbal és kakaóporral megkoronázva. Színtiszta boldogságbomba egyetlen csészében!

Frissülj fel a De'Longhi hideg kávécsodáival
A jéghideg frissítők az otthonodban

A hideg kávék birodalmában a lehetőségek végtelenek, a De’Longhi Eletta Explore kávéfőzőjével.  Kreatív kávéreceptek széles választékát készítheted el vele az otthonodban. Ha szívesen kísérleteznél kávé alapú koktélokkal is, akkor  A „Cold Brew to Mix” egy cold brew-alapú, koncentrált ital, amelyet kifejezetten arra fejlesztettek ki, hogy számtalan ízletes koktél és egyéb ötletes frissítő alapjává váljon.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top