nlc.hu
Gasztro

Esküvői maradékmentés

Ezért kérte a vendégektől, hogy ne egyenek húga esküvői vacsorájából

Végül mindenki hálás volt, hogy lebeszélte a vendégeket az esküvői vacsoráról.

A beszédes, „S@ggfej vagyok?” címmel posztolt egy nő a Redditen, hogy miként beszélte le húga esküvőjének vendégeit, hogy a felszolgált vacsorából egyenek. A nő leírta, hogy az ő esküvője nyolc hónapja volt és rengeteg étel megmaradt.

Bár azt tervezték a férjével, hogy egy népkonyhának adományozzák a maradékot, a feleség édesanyja közbelépett, mondván, ő majd intézi a maradék ételt és italt.

bort töltenek

Te ennél újrafelhasznált esküvöi vacsorát? (Illusztráció: pexels.com)

Ezután teltek el a hónapok és következett a posztoló húgának az esküvője, ahol a felszolgált ételek kísértetiesen hasonlítottak az első esküvő menüjére. „Minden olyan volt, mint az én esküvőmön csak kicsit szárazabb vagy fonnyadtabb kiadásban. Mikor megkérdeztem az anyámat, elismerte, hogy ő mentette át a maradékot a húgom esküvői vacsorájára.

Az anyja ráadásul boldogan mesélte, hogy egy vagyont mentett meg azzal, hogy lefagyasztotta majd elővette az első esküvő ételeit, hogy most a vendégeknek tálalhassa „Elborzadtam, és azonnal hangot adtam a biztonsággal kapcsolatos aggályaimnak. Felháborodott, és azt mondta, hogy úgy viselkedem, mint egy sznob, és örülnöm kell, hogy az étel nem megy kárba. Azzal érveltem, hogy soha nem megy kárba, de az anyám ezt meg sem hallotta” – panaszolta a Yahoo ausztrál kiadásának a nő.

A második esküvő vendégei mindenesetre hálásak voltak, hogy lebeszélték őket az újrafelhasznált ételekről, a menyasszony pedig kiakadt, mert ő igazából csak egy kis, szerény esküvőt akart, ehhez képest az anyja tönkretette az egész estéjét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top