nlc.hu
Szabadidő

Gordon Ramsay tönkretett egy lagzit

Gordon Ramsay tönkretett egy lagzit, majd kifizette azt

Gordon Ramsay és stábja épp egy tengerparti esküvő kellős közepébe gyalogolt be, és a forgatással megzavarták az ifjú párt a nagy ünneplésben.

A morcos brit tévészakács a Future Food Stars című sorozatát forgatta épp Cornwallban, ahol egy tengerparti rendezvényhelyszínre is ellátogattak. A Lusty Glaze-ben azonban éppen egy szűk körű esküvői ünneplés folyt, aminek a közepébe gyalogolt be a stáb, akik nem zavartatták magukat az ünneplőktől, és úgy dolgoztak tovább, mintha mi sem történt volna. A Luxy Glaze szerint az ifjú pár, Charlie és Lauren Willis ott követték el a hibát, hogy nem bérelték ki maguknak a teljes helyszínt – ami érthető, mivel csak egy hatfős, exkluzív vacsoráról volt szó –, ezért fordulhatott elő, hogy Ramsay-ék belerondítottak a képbe – írja a hvg.

Gordon Ramsay idén márciusban (fotó: Profimédia)

Gordon Ramsay idén márciusban (Fotó: Profimédia)

A házaspár a szertartás utáni vacsorán úgy érezte magát, mintha csak statiszták lennének egy tévéműsorban, és arra panaszkodtak, hogy Ramsay és csapata tönkretette a nagy napjukat, pedig a helyszínért félmillió forintot hagytak ott, a vacsora pedig fejenként húszezer forintnyi összegbe került. A panaszuk eljutott Ramsay-hez is, és a show producere, Sharon Powers egyrészt bocsánatkérő levelet küldött a párnak, másrészt úgy döntöttek, hogy a vacsora és a helybérlés teljes költségét kifizetik nekik. Az meg már csak a hab a tortán, hogy a nyulak szétkapásában is jeleskedő Ramsay maga hívta meg a párt egy vacsorára a Savoy Grillbe, bár a twitteres megjegyzésében kételkedését fejezte ki az iránt, hogy a stábja valóban tönkretette volna a nagy eseményt.

Még több Gordon Ramsay az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top