nlc.hu
Gasztro

Bezárt Nusret Gökçe, vagyis Salt Bae luxusétterme

Rossz kritikákat kapott, bezárt a hírhedt sztárséf luxusétterme

Salt Bae-nek most már eggyel kevesebb étterme van.

Bezárt Nusret Gökçe, vagyis Salt Bae New York-i étterme, ami elég sok kritikát kapott, vannak, akik a túlárazott ételek miatt fejezték ki nemtetszésüket, van, aki szerint a hely leginkább egy repülőgéphangárhoz hasonlított, és volt, aki egyenesen a város legrosszabb éttermének nevezte, írja a Bors. 

Nusret Gökçe, vagyis Salt Bae

Fotó: Profimedia

Nusret Gökçe még 2017-ben lett internetes sztár, vagyis mém köszönhetően annak, hogy igen látványosan sózza meg az ételeket. A hírnév pedig lehetővé tette számára, hogy tovább terjeszkedjen, a világ számos pontján nyitott éttermet.

A sztárséfet a botrányok sem kerülték el, cége, a Nusr-Et ellen több pert is indítottak, volt, hogy az alkalmazottai tettek ellene panaszt, és a sort tovább lehetne folytatni: 2018-ban az isztambuli éttermében állítólag többen égési sérüléseket szenvedtek, 2020 szeptember végén a bostoni éttermét a közegészségügyi tisztviselők néhány nappal a megnyitása után a COVID-19 biztonsági előírások megsértése miatt bezárásra kötelezték, 2021-ben a londoni éttermében kapott egy vendég egy horribilis összegről szóló számlát, ami bejárta a sajtót.

Legutóbb pedig azzal került be a hírekbe, hogy a katari foci-vb döntőjén a 18 karátos győzelmi serleget is sikerült eloroznia Lionel Messi ünneplő csapatától

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top