nlc.hu
Gasztro

Fokhagyma hámozás trükk kenőkéssel

Itt a világ legegyszerűbb módszere fokhagyma hámozáshoz!

A fokhagymahámozás igazi pepecselős feladat, főleg akkor, ha több gerezdet kell megszabadítani a héjától a kiszemelt recepthez.
fokhagyma hámozása

Sokan azt sem tudják, hogy kezdjenek hozzá a fokhagyma hámozásához, hogy könnyen és gyorsan túlessenek ezen a műveleten, ami nem is csoda. A papírvékony héjat nem mindig egyszerű lehántani a gerezdekről, amik amúgy igazán ízletessé teszik a különböző fogásokat.

Ha eddig te sem azok táborát erősítetted, akik pikk-pakk megbirkóznak a fokhagyma-hámozással, jól figyelj, mert most megváltozhat az életed! Mindössze egy kenőkésre és egy jól irányzott mozdulatra van szükség ahhoz, hogy kipattintsd a gerezdeket. Mindezt anélkül, hogy ráragadna a héj a kezedre, vagy ide-oda repkedne a konyhában.

Lesd el ezt a szuper trükköt és hámozz megállíthatatlanul fokhagymát! Így még a mennyei fokhagyma krémleves elkészítése is menni fog, mint a karikacsapás! Készen állsz?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top