nlc.hu
Gasztro

Árstop a Szent István-napi rendezvényeken

Árstop lesz augusztus 20-án: a sör 350, a perec 300 forint lesz

Sok termék fix áron lesz kapható.
perec

Árstop lesz a Szent István-napi rendezvényeken. Az augusztus 20-i programokra kilátogató vendégek idén is megfizethető áron vásárolhatják meg a kijelölt ételeket és italokat a budapesti rendezvényhelyszíneken – közölték a szervezők szerdán.

A  Szent István-napi termékek közül az ásványvíz (190 forint), a sör (350 forint) és a perec (300 forint) a tavalyi áron lesz kapható, a további fix áras termékek költségei pedig csak minimálisan növekedtek az előző évhez képest. A kedvezményes árak összesen több mint 20 fővárosi helyszínen lesznek érvényesek augusztus 18-20. között, a háromnapos programsorozat teljes időtartama alatt.

A költségek meghatározásakor kiemelt szempont volt, hogy a kiskereskedelmi árak legalacsonyabb zónájába essenek, a termékek jóval a piaci ár alatt érhetőek el a rendezvény ideje alatt – hívták fel a figyelmet.

A kedvezményes étel- és italkínálatot a Szent István-nap-pontokon szerezhetik be a rendezvényre látogatók, az árstopos termékeket árusító hivatalos partnereket egy jól látható, Szent István-napi logóval ellátott matrica különbözteti meg a nem hivatalos partnerektől.

(MTI)

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top