nlc.hu
Gasztro

Nutellát kent szét a konyhában

MINDENHOL Nutellával kente be a szülei konyháját, brutális a végeredmény

Nem arról van szó, hogy egy gézengúz kisgyerek szétkente a Nutellát a csilivili konyha padlóján. A helyzet sokkal rosszabb ennél.

A videót ugyanis egy húszas éveiben járó fiatalember töltötte fel a TikTokra. A srác bement a szülei szinte hófehér konyhájába, majd a csaptól, a szekrényajtón át, egészen a padlóig mindent bekent Nutellával. Igen, még a légfrissítőt is. 

Nem nagyon tudunk jobb szót a végeredmény láttán, mint hogy sokkoló. Ha pedig már sokk, emlékezzünk meg az anyáról, akinek a gyereke a kislábujjától a homlokáig bekente a testét Nutellával.

Nutellával bekent konyha

Nutellával bekent konyha (Fotó: TikTok)

Visszatérve a konyhás történethez, nehéz eldönteni, hogy a sok elpazarolt Nutellát vagy a csodaszép konyhát sajnáljuk jobban. Azért szerencsére a fiúnak volt annyi sütnivalója, hogy a művelete előtt mindent lefóliázzon, ám feltételezhetően a családja így sem volt elragadtatva a húzásától.

A legtöbb kommentelő arra volt kíváncsi, hogy mi volt a szülők reakciója, de arról még nem került fel videó. Az már biztos, hogy ha eddig nem voltak a konyhában rovarok, akkor most esélyes, hogy megjelennek, főleg, ha nem sikerül alaposan kitakarítani.

@kaihspeakup

See im not CrAzY, just crazy.

♬ Paint The Town Red - Doja Cat

A videót feltöltő férfi egyébként nem ilyen jellegű átveréseket szokott mutogatni a TikTokon, hanem arról posztol, hogy a pénzéből miket vesz a szüleinek. Mi javasolnánk egy teljesen új konyhát.

Azt tanácsoljuk, hogy ilyen mutatványok helyett inkább készítsen mindenki mennyi desszerteket a Nutellából!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top