nlc.hu
Gasztro

Csodaital érkezhet a másnaposság ellen

Egy csodaital azt ígéri, hogy 30 perc alatt felére csökkenti a véralkoholszintedet

Előfordult veled, hogy bevállaltad volna az ivást, ha tudod, hogy hamar kijózanodhatsz utána? Egy új ital megalkotói azt ígérik, termékük megoldást jelent a problémára, és garantálják a gyorsabb józanodást.

Safety Shotnak, azaz biztonsági löketnek nevezték el azt a véralkohol detox italt, aminek gyártói azt ígérik, hogy egyszer és mindenkorra véget vetnek a másnaposságnak. A piacra dobást az év végére időzítik, és állításuk szerint az ital segítségével kevesebb mint egy óra alatt drasztikusan csökkenthető a véralkoholszintünk – derül ki az odditycentral cikkéből.

Safety Shot

A Safety Shot egy bárban (forrás: Safety Shot Inc.)

A Safety Shot gyártója gyakorlatilag potenciális ügyfélként gondol minden olyan emberre, aki szokott alkoholt fogyasztani, ezért úgy gondolják, hogy a termékükkel 2030-ra már képesek lesznek elérni az évi hatmilliárd dolláros árbevételt. A piacon úgy tartják, hogy a termék a legnagyobb innováció lehet, ami hosszú évek óta az italok területén történt. Az itallal megelőzhetővé válik az alkoholmérgezés, és a másnaposság ellenszereként is használható.

Az ital egy védőréteget hoz létre a gyomor körül, hogy megakadályozza a testbe való maradék alkohol felszívódását. Egy “személyre szabott kiválasztást tartalmaz természetes vitaminokból, ásványi anyagokból és nootropikus szerekből”, és a Safety Shot gyorsabban csökkenti a vér alkoholszintjét, mint bármely más másnaposság elleni szer, miközben javítja a mentális tisztaságot. Legalábbis így hangzik az ígéret.

A Safety Shot az Egyesült Államok területén decembertől lesz megvásárolható 5 dolláros (nagyjából 1800-1900 forintos) áron, és első körben a patikákban lehet majd hozzájutni. A közeljövőben más piacokon is terveznek megjelenni vele. Korábban már több termék is ígérte, hogy le fog számolni a másnapossággal, de mostanáig elmaradt a nagy áttörés. Ha a Safety Shot bejön, bizonyára komoly hatással lesz a konyakmeggy eladására…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top