nlc.hu
Gasztro

Hisztizett a gyerek, kizavarták a családot a kávézóból

Népharag zúdult a vendéglátósra, aki kizavart egy családot a gyerek hisztije miatt

A kommentelők egy része szerint a tulajdonos túllőtt a célon, mások viszont úgy gondolják, hogy a többi vendégre is tekintettel kell lenni.
Síró kislány az anyja kezében egy kávézóban

Kiáll a döntése mellett egy ausztráliai kávézó és fagyizó tulajdonosa, akit az interneten támadtak a kommentelők, mert távozásra szólított fel egy családot a hisztiző gyerekeik miatt. 

Adrian Dall’oste a Magnetic Islanden található Adele’s Cafe társtulajdonosa, és állítása szerint a hely nyolc és féléves fennállása alatt ez volt az első ilyen eset. Mint mondta, a két 2-3 év körüli gyerek elkezdett hisztizni, miután a szüleik azt mondták nekik, hogy meg kell osztozniuk a fagylalton. A vendéglátós szerint a nagyobb gyerek annyira felhúzta magát, hogy a berendezésen vezette le a dühét: csapkodta a dekorációt és fémkulacsot dobált a burkolt padlóra – ami a férfi szerint csak a szerencsének köszönhetően nem pattogzott fel.

A férfi úgy saccolja, hogy a hiszti jó 15 percig tartott, és a gyerek már visított, amikor úgy döntött, véget vet a jelenetnek. Szerinte a család először nem akart távozni, és csak azután hagyták el a helyet, hogy azzal fenyegette őket, kihívja a rendőrséget.

„Csak azért avatkoztam közbe, mert a gyerekek átmentek vandálba és zavarták a többi vendéget” – magyarázta a vendéglátós, akire rázúdult a netezők haragja, miután az incidensről megjelent egy felvétel.

A gyerekek anyja, Laura Edwards kiakadt a vendéglátós eljárásán. „Ez nem egy hiszti vagy tombolás volt, csak az én gyerekeim nagyobb zajt csapnak, mint a többi. Csak segítségre volt szükségük, hogy rendezzék az érzelmeiket” – mondta az anya, aki szerint a gyerekek nem randalíroztak, hanem le lettek ültetve a szüleik mellé. A nő sérelmezte azt is, hogy a tulaj nem kérdezte meg tőlük, szükségük van-e segítségre, és nem kérte meg a szülőket, hogy vigyék ki a gyereket kicsit sétálni, egyszerűen kirúgta a családot. 

A kommentelők egy része kiállt az édesanya mellett, és úgy gondolták, nem volt akkora balhé, ami indokolta volna a kávézó tulajának döntését. Mások viszont a vendéglátóssal értettek egyet, mert szerintük neki arra is figyelnie kell, hogy a többi vendég is jól érezze magát a helyen.

(LadBible)

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top