nlc.hu
Gasztro

8 lakberendezési trend, amit érdemes jól átgondolnunk

8 konyhai trend, amitől óva intenek a lakberendezők

Egy jó stílusban berendezett konyhába öröm belépni, hát még sütni-főzni benne. De milyen megoldásokat nem ajánlanak a lakberendezők a számtalan elsőre jónak tűnő tipp közül?
Sárga konyhai dizájn

Hozzád melyik berendezési stílus áll közel? A meleg, „nagymama konyhája” hangulat vagy a minimalista, monokróm terek? A natúr vagy az élénk színek? Szerinted legyenek kipakolva a tárgyak, vagy rejtsék szekrényajtók? A kevesebb több, vagy szereted, ha van egy kedves zsúfoltsága a helyiségnek?

Manapság sokféle stílus számít divatosnak, a vintage-től a minimálig, a rézedényekkel deokrált vidéki stílustól a laza hipszter konyhákig. Sok ötlet jónak tűnik Pinterestről vagy TikTok-videók alapján, de ne vegyünk minden ötletet készpénznek. Mégiscsak ott fogunk élni benne, és minden nap látni a lélektelen vagy esetlegesen túlságosan is trendi (így hamar megunható), vagy egyenesen drámai hatást keltő konyhai berendezésünket. Ne felejtsük el azt sem, hogy a hangulatunkra is hatást gyakorolnak a felhasznált színek, anyagok és világítás.

A lakberendezési tanácsokért kattints a galériánkra!

Egyenletes fehér konyhai berendezés
Megnézem
Összes kép (8)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top