nlc.hu
Gasztro
A konyha nem csak „muszájból" van: tedd otthonosabbá olcsó dekorációs elemekkel!

20 filléres lakberendezési ötlet, hogy a konyha szentély legyen

A konyhában lenni öröm vagy kötelesség? Mondjuk úgy, hogy a konyha az örömmel teli alkotás és a hétköznapi rutin helyszíne is. Tegyük hangulatosabbá a környezetet, hogy még jobban essen a lakásnak ezen részében tartózkodni.
Konyhai lakberendezési ötletek. Hangulatos, stílusos konyhai berendezés

Lakberendezési ötletekkel tele van az internet, akár konyha, étkező, akár más helyiség van fókuszban. A Pinterest, TikTok és a menő dizájnoldalak, magazinok tobzódnak a látványosabbnál látványosabb beltéri megoldásokban. Mégis bosszantó olykor látni a szupertippeket, amikhez semmi mást nem kell tenni, mint kivernünk egy falat, új ablakokat vágni, és olyan konyhabútort vagy konyhai szigetet beépíteni, amelynek az árából egy-kétszer elmehetne nyaralni a család.

Mégse hagyjuk annyiban ezt a kérdést, a konyha igenis lehet szentély az otthonunkban! Akkor sem, ha nincs épp egy végtelen fedezettel bíró bankkártya a kezünkben, hogy csinosítgassuk az otthonunkat. Számos látványelemmel szépíthetjük a lakunkat, beleértve a konyhát is. Ez a helyiség különösen izgalmas terep, hiszen nemcsak alszunk, heverészünk, olvasunk benne, mint például a hálószobában, hanem lényeges az is, hogy a dizájnmegoldások mellett jól ellássa a funkcióját is.

20 ötletet hoztunk, amelyekkel még szerethetőbbé teheted a konyha és étkező terét, megmutatjuk a galériánkban:

Konyhai lakberendezési ötletek. Hangulatos, stílusos konyhai berendezés
Megnézem
Összes kép (20)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top