nlc.hu
Gasztro
Ezeket az ételeket soha ne készítsd tapadásmentes serpenyőben!

4 étel, amit soha ne készíts tapadásmentes serpenyőben!

A tapadásmentes serpenyő sokoldalúan használható eszköz, azonban vannak olyan ételek, melyeket mégsem ajánlatos ezekben készíteni. Rögtön eláruljuk, melyek ezek.
Teflon serpenyők

A tapadásmentes serpenyők hasznos eszközök a konyhában. Ezekben készíthetők el legegyszerűbb az olyan ételek, mint a rántotta, a vékony halfilé vagy a palacsinta, valamint a ragadásra hajlamos fogások, például a sajtos ételek. Nem feltétlenül mindenre megfelelő azonban az ilyen serpenyő, ugyanis bizonyos élelmiszerek és a magas hőmérséklet idővel befolyásolhatja a tapadásmentes bevonat minőségét. Éppen ezért bizonyos ételeket soha nem szabad ezekben készíteni. Az alábbi galériára kattintva megtudhatod, mik ezek. 

Nyers hús
Citrom és paradicsom
Mártás húsra csorgatása
Rizottó
4 fotó

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top