Gasztro

A szezon sztárja: így készíts rántott kovászos uborkát!

Ha nyár, akkor kovászos uborka! Idén már rántva is. Mert finom, állítólag. Mártogatóssal lehet tovább fokozni az ízélményt.

Mondhatják ránk, hogy a magyar mindent kiránt, de szerintem az még a szomszéd Gizi néninek sem jutott volna eszébe, hogy a csemege vagy a kovászos uborka a pörkölt mellől elcsaklizva, kirántva is megállja a helyét – írja Bodor Tamás a Nosalty.hu oldalán. Videón készül a szezon divatkajája, mártogatós is jár hozzá.

Hogy milyen a jó kovászos uborka? Sokan sokféleképpen készítik a világ különböző részein ezt a savanyúságot. Erről írtunk korábban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top

Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

A hét legizgalmasabb cikkei!
Friss sztárhírek itthonról és külföldről
Tudd meg, mit mond a horoszkópod!
Regisztráció

Elfelejtett jelszavad helyett könnyen tudsz új jelszót megadni, ehhez az alábbi lépéseket kell csak követned:

  1. Add meg az alábbi beviteli mezőben az e-mail címed vagy felhasználóneved
  2. A hozzád tartozó címre kiküldünk egy levelet a jelszócseréhez. Ellenőrizd a SPAM mappádat is, ha nem látod pár percen belül a levelet a beérkezettek között.
  3. A levélben kapott linket 24 órán belül lekattintva eljutsz egy felületre, ahol megadhatod az új jelszavad
  4. Jelentkezz be a friss jelszóval

Fiókod törléséhez add meg a jelszavadat:

Itt tudod a jelszavadat megváltoztatni:

Új jelszó mentése