Több van mögötte, mint gondolnád: beszélgessünk a pálmaolajról több szemszögből!
Valóban ellenség-e pálmaolaj, miért foglalkozunk vele ennyit és hogyan kapcsolódik ez a környezetvédelemhez, az élelmiszerárakhoz és az egészséges táplálkozáshoz? Erről beszélgetünk mai adásunkban Zombory Csilla kereskedelmi szakértővel a SPAR képviseletében, dr. Erdős László biológussal és Szöllősi Réka élelmiszeripari szakértővel.
Hallgasd meg az előző részeket is!
- Élelmiszer-csomagolás: áldás vagy átok?
- Élelmiszerbiztonság a hétköznapokban: mitől lesz biztonságos egy élelmiszer és ki vigyáz ránk, fogyasztókra?
- Fenntartható élelmiszertermelés, avagy mi lesz a menü 2050-ben a vasárnapi családi ebéden?
- Egészséges élelmiszerek és tudatos étkezés: sokat beszélünk, de keveset tudunk róla