Több van mögötte, mint gondolnád: beszélgessünk a pálmaolajról több szemszögből!

Valóban ellenség-e pálmaolaj, miért foglalkozunk vele ennyit és hogyan kapcsolódik ez a környezetvédelemhez, az élelmiszerárakhoz és az egészséges táplálkozáshoz? Erről beszélgetünk mai adásunkban Zombory Csilla kereskedelmi szakértővel a SPAR képviseletében, dr. Erdős László biológussal és Szöllősi Réka élelmiszeripari szakértővel.

Hallgasd meg az előző részeket is!

  1. Élelmiszer-csomagolás: áldás vagy átok?
  2. Élelmiszerbiztonság a hétköznapokban: mitől lesz biztonságos egy élelmiszer és ki vigyáz ránk, fogyasztókra?
  3. Fenntartható élelmiszertermelés, avagy mi lesz a menü 2050-ben a vasárnapi családi ebéden?
  4. Egészséges élelmiszerek és tudatos étkezés: sokat beszélünk, de keveset tudunk róla

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top