Horoszkóp

Napi horoszkóp (09. 24. Péntek)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Van benned energia, nekilendülés, tűz, lelkesedés és mágikus vonzerő. Alkotóvágyad hatalmas. Olyan egyéniséged van, amilyenért a kevésbé szerencsés halandók csak imádkoznak, és még ha semmi érdemlegeset sem teszel, csak éled a szürke hétköznapi emberek életét, azt a benyomást kelted,hogy minden játszmát meg tudnál nyerni. Ha nincsenek quadrátok a születési horoszkópodban, állandóan ilyen életet élhetsz, védve az anyagi gondoktól.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Nehezebben találod meg az egyensúlyt, gyakoriak az ingadozások. Olykor nem a megfelelő formában fejezed ki a vágyaidat, elképzeléseidet, ezért könnyen félreértenek. Elsősorban érzelmi életedben fordulhat elő félreértés, félrecsúszás. Nem tudod a kapcsolat kezdetén kellő hangsúllyal megértetni saját vágyaidat, elképzeléseidet, könnyen engedsz ott, ahol nem lenne szabad engedned, és makacs vagy ott, ahol köthetnél kompromisszumot.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Most az ajánlható foglalkozási területek a számodra: igazságszolgáltatás, kriminalisztika, okkultizmus. Ezeket űzheted teljes odaadással, egész emberként, de úgy is, mint határtudományok iránt érdeklődő kívülálló. Meditációs gyakorlat erre a napra: “az erőszaknál szebb a szelíd erőszak, ennél pedig az szebb, ha hagyom szabadon dönteni és cselekedni embertársaimat.”

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

Tanácsolom, hogy fokozatosan, de határozottan próbálj meg a saját lábadra állni. Munkahelyeden ne a függőséget keresd fönőkeiddel kapcsolatban, mert bizony hajlasz erre, hanem önállóságra törekedj. Ha ezt egzisztenciálisan megteremted magadnak, az érzelmi életedet is lassan helyre tudod hozni. A párkapcsolat kialakításánál könnyen beleeshetsz abba a csapdába, hogy a partnered a szigorú szülőt testesíti meg, akitől szenvedni fogsz.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
A pénz, a befolyás és a méltóság természetes osztályrészed. Úgy fogadd el most az ilyesmit, hogy ez neked jár, ellenszolgáltatás nélkül, mert van benned egy természetes büszkeség, önbizalom és magabiztosság. Van valami izzó tüzesség a személyiségedben, melyet a körülötted lévők akkor is megéreznek, ha tartózkodóan viselkedsz. Ez az egyike a szerencsés helyzeteknek minden évben, melynek segítségével a legnagyobb teljesítményt érheted el.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Jó gondolkodóképességedhez ösztönös felfogókészség járul. Miután kiegyensúlyozott vagy, nagy koncentrált cselekedetekre vagy képes valószínűleg kritikai vagy szervezői téren. Széles érdeklődési köröd van. Mert pontos és alapos vagy, jó tanuló, és filozófus, akit az eszmeiség és a mindennapi gyakorlati élet egyaránt érdekel, szellemi befogadóképességed ezáltal megnő. Jól át tudod tekinteni a dolgokat, és ez az üzleti életben előnyödre válik.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

Ami a pénzügyi és gazdasági helyzetet illeti, nem túl rózsás a helyzet. Valószínűleg kevesebb van, mint amennyire számítottál, pedig gondosan bánsz az anyagiakkal, mégsincs soha elég belőle. Sajnos egyre kevesebb segítséget kapsz a szüleidtől is, talán nem kellene körülöttük élned, amikor már el tudod magad látni. Tégy meg minden tőled telhetőt, hogy a saját lábadra állj.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Ha az emberiség szolgálatában tevékenykedsz, akkor etikus úton haladsz, akkor van értelme és értéke az emberfeletti küzdelemnek. Az embert próbáló harc, a hősiesség valódi megoldás lehet a számodra. Központi kérdéssé válhat a saját akaratoddal való bánásmód. Lehet, hogy családtagjaid közül újra valaki Téged akar fegyelmezni, erre daccal válaszolsz, mert már kifejlesztetted magadban az a képességet, hogy meg tudj küzdeni a magad igazáért, és céljaidért.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Amire törekszel, amit akarsz, azt el is tudod érni. Nemcsak személyes akarattal rendelkezel, hanem körülményeid is úgy alakulnak, hogy utad a siker felé haladjon. Határozott vagy a kezdeményezésben, jól tudsz küzdeni a céljaidért, és energiáidat is olyan ügyesen tudod bevetni, hogy azzal, még ha kemény és rámenős is vagy, nem sértesz másokat. A felhasznált energiákat jól tudod kiaknázni, és már élvezheted is munkád eredményét.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Új kapcsolatodban van rá remény, hogy egyenrangú partnerként viselkedj, mint felnőtt a felnőttel, a kölcsönös támogatás jegyében. A végső, ideális megoldás az, hogy érzelmileg függetlenné válj, és teljesen szabad emberként válassz társat. Ennek eléréséhez természetesen nagy erő kell, hiszen ez azt jelenti, hogy a Szaturnusz minden nyomasztó, gátló és félelemkeltő hatásától megszabadulhatsz.
Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Nagyon erős egyéniség vagy, kissé hűvös, és nem bizalmaskodó. Inkább értelmi, mint érzelmi téren közelíted meg a dolgokat, jó és gyors a felfogásod. Képességeidet akkor tudod legjobban kibontakoztatni, ha személytelen dolgokban tevékenykedsz, mert érzelmeid pontatlanok és megbízhatatlanok most, és mint ahogy a tenyérjósok mondanák: engedd, hogy a fejed uralkodjon a szíveden. Személyes, magánjellegű megfontolások ne keveredjenek abba, amit tenned kell.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

Szerelmi partneredben mindig a tökéletességet keresed, ahogy az egész világban. Szerencsére biztos, hogy még ha talán ki is csúszik a kezeid közül, ez a tökéletesség létezik és esetleg meg is találod. Jobban bízol, mint csalódsz az emberiség erényeiben. Előfordulhat, hogy valaki becsap, és egy perc múlva már tudsz bízni egy másik személyben, aki még kevésbé érdemes a bizalomra. Vonzod a csavargókat, a hajlékotalanokat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top