Horoszkóp

Napi horoszkóp (11.13. Szombat)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
A mai nap rejtélyes nehézségeket hozat, és külső természeted harcban áll a belsővel, mivel cselekedeteid nincsenek összhangban elgondolásaiddal. A környezeted most idegenszerű, és olyan helyzetek adódnak, melyek nagyon nyugtalanná tehetnek, és különleges, tapasztalatokkal teli pályára vezethetnek, melynél a tengeri utak vagy a merész vállalkozások kimagasló szerephez jutnak.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
A mai napon igen erős lesz a materiális kötődésed, ez erősíti az akaraterődet, és rendkívül állhatatossá tesz, talán túlságosan is. Ez a nap jobban előtérbe helyezi a hibáidat, és több méltóságot és tekintélyt hoz a napvilágra, mint amennyi szükséges. Az érzelmeid és a hajlamaid igen erősek, és rendkívül feszültek. Ha nem tudsz uralkodni szenvedélyeiden, akkor könnyen akár veszélyes helyzetbe is kerülhetsz, amely tragikus eredménnyel végződhet.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
A mai nap előnyös a számodra, mivel a bolygóállások az individuális jellemet megkeményítik, büszkeséget és nyakasságot adnak. Emellett Te nagyon ravasz tudsz lenni, éles kritikai képességgel rendelkezel, és olyan átható tréfás kedvvel, amelyek lehetővé teszi a számodra, hogy megítélj másokat, és gyenge pontjaikat gyorsan felismerd – eközben néha nem tudod magadban tartani szatirikus megjegyzéseidet.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
A mai bolygóállások különös jellemvonásokat hívnak elő belőled, olyan markáns tulajdonságokkal rendelkezel, amelyekben jelentős szunnyadó erők halmozódnak fel. Soha nem is leszel gyenge jellem, sokkal inkább döntő pozíciót foglalsz el az életben, és emiatt alkalmas vagy az uralkodásra, parancsolásra és szervezésre, hajlamos a tudás megszerzésére, és az intellektuális foglalkozásokra. Sikereket érhetsz el állami szolgálat vagy tengeri hajózás által.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Kész vagy elfogadni a végzetet, hogy „kard által vész, ki karddal él”. Mindennel meg vagy elégedve, ami céljaidnak megfelel. Emberi megtestesítője lehetsz a küzdelemnek, úgy érzed, hogy ha Te gondoskodsz saját magadról, mások is fognak gondoskodni magukról. Nincs benned ma sok felebaráti érzés. Abban hiszel, hogy “le a pokolba vagy fel a trónra az utazik a leggyorsabban, aki egyedül utazik,” és dicséretedre legyen mondva, kész vagy élni vagy halni ezért az elvért.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
A mai bolygókapcsolódások ravasz elmét és kifinomult intellektust kölcsönöznek neked. A mai horoszkóp megkeményíti a Szűz jelleget, és rendkívüli képességeket ad nagystílű kereskedelmi vállalkozásokhoz. A Szűz visszafogottsága ezáltal felerősödik, valamint titoktartó és diplomatikus magatartással, továbbá büszke jellemmel társul. Ugyanígy fejlesztheted magadban a tapintatos magatartást és az önuralmat. A gyógyítás területén sikerek várhatnak.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Kissé kritikus és morgolódó természetet ad neked a mai nap. Üzenetét nehéz megérteni, és úgy érzed, bármennyire is szeretnél, nehezen tudsz jót cselekedni. Nagy felhalmozási kedv támad benned a mai bolygóálláso miatt, és energiáid a személyes érdekeidre irányulnak. Erkölcsileg nagyon magasan állsz, határozott vagy, és így a nehézségeket és az ellenállásokat könnyedén le tudod győzni. Sikeres lehetsz valamilyen ajándék által.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Fennáll annak a veszélye, hogy túlságosan cinikus és egoista leszel, és talán túlságosan is önmagadra összpontosítasz. Emellett számolnod kell a hűtlenség, a kapkodás és az indiszkréció lehetősége is. Képes leszel uralkodni az emberek felett, és nem érted, hogy egyesek miért ilyen gyengék, emiatt elégedetlenkedhetsz. A pozíció utáni vágyad ellenére sem vagy becsvágyó a megszokott értelemben.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Van valami alapvető idegesség a természetedben, de ezt szigorú önfegyelemmel leplezed, és feszültségedet átalakítod a céljaid érdekében kifejtett erővé és koncentrációvá – így nagy akaraterőddel sokra viszed. Komolyan veszed a kötelességeidet, és jó humorérzéked ellenére teljesen tudatában vagy az élet komolyságának és nehézségeinek. Hajlamos leszel féltékenységre, csalásra, sőt a hűtlenségre is.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Érzelmeidet nem kevered össze az ésszerűséggel, kivéve, ha valami érzelmileg mélyen érint – ilyenkor nagyon megfontolatlanná válhatsz. De általában szigorú önfegyelemmel és bizonyos állandó éberséggel megőrzöd a józan eszedet, függetlenségedet és nyugalmadat. A mai napon nem előnyös a kapcsolódás: személyiségedet túl félénkké teszi, és dühkitörésekre hajlamosít. Jól nézd meg, kivel barátkozol!

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Az Uránusz trigonja a Marssal félelmet nem ismerő és vakmerő természetet kölcsönöz Neked ezekben a napokban. Olyan ember leszel, aki előszeretettel kritizál, nagy hévvel vállalkozik, komoly érzéke van a titkolódzáshoz, és ma ugyancsak hajlamos a csalafintaságra, sőt a csalásra is. Ma egész jellemed bizalmatlan és gyanakvó. Ha erkölcsileg nem vagy a helyzet magaslatán, hajlamos leszel a kárörvendésre és akár a rosszindulatra is. Sikereket ígér a mai nap a technikai eszközök által.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
A mai bolygóállások a Halak jegyében állhatatos, titokzatoskodó és igen érzelmes embert mutatnak, aki nagyon hamar megneheztel vagy megsértődik, és a bosszúja nem várat magára. Nagyon vonzódsz a misztikához és olyan dolgokhoz, amelyek titokzatosak és rejtettek a nyilvánosság előtt. Komoly sikert ígér a mai nap, ha olyan területen dolgozol, ahol a kémiának nagy szerepe van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top