Horoszkóp

Napi horoszkóp (11.16. Kedd)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Becsvágyadnak annyira hajt belülről, hogy feltétlenül célhoz érsz és sikert aratsz. Mindent ki tudsz harcolni, mert ismered saját eszedet, és határozott elképzeléseid vannak arról, hogy mit akarsz elérni, és hogyan. Senkit és semmit nem engedsz az utadba állni. Nem számít, milyen kedves és bájos vagy – mert bizonyosan az vagy, ha az akarsz lenni céljaid érdekében –, alaptermészetedet nem lehet eltéríteni.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
A biztonság a legfontosabb a számodra – ám talán nem a gazdagság, hanem inkább az otthon, a pozíció, és a presztízs biztonsága. Büszke és kedves vagy, bájos külső mögé rejted magasabb önbecsülésedet – melyet szeretsz a világ anyagi dolgaiban manifesztálódva látni. Idealista is vagy egy bizonyos mértékig, de azon túl maximálisan realista, inkább vágysz dicsőségre és kényelemre itt a földön, mint nagy hírnévre a halálod után.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Határozott lelket rejtesz könnyed és látszólag „könnyű” külsőd mögé. A barátaid és a társaság számára meglepetések forrása lehetsz, mert beszédes, udvarias, nagylelkű és társasági ember vagy. Üzleti döntéseid bámulatosan agyafúrtak. Bizonyosan sok mindent elérsz a világban, az emberek számára váratlanul – mert kellemesen csevegsz, bőbeszédű vagy, gyakorlatod van abban, hogy látszólag eltérj az üzleti témától –, s mielőtt tudná a másik, már meg is egyezett veled.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Tudod, hogyan kell kinyúlni a világért, elérni azt, hogyan kell magadhoz vonzani az elismerést, amely olyan becses a számodra. Kellemes keveréke vagy az érzékeny, védelmező léleknek és a számító, éles eszű üzletembernek. Kivárod az érvényesülés és meggazdagodás lehetőségét, így képes vagy megvalósítani szándékaidat anélkül, hogy bárkit, bárki érzelmeit megbántanád, és valószínűleg sok szoros baráti kapcsolatod lesz üzletfelei körében.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Ez az egyike a leghatalmasabb polaritásoknak. Hatalmas energiáidat egy határozott és jól ellenőrzött cél felé irányítod. Tüzes természetedet elirányítja a személyes dolgoktól, valamilyen határozott nagy ambíció felé. Már kora ifjúságodban tudtad, mit akarsz, és azt is tudod, hogy senki és semmi nem állhat az utadba. Szenvedélyesnek és tüzesnek tűnsz a szerelemben, de ez csupán általános intenzitásodnak és uralomvágyadnak kifejeződése.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Jól kiegészített személyiség vagy, fejlett értelemmel, ami inkább kritikus, mint alkotó. Képes vagy hatni, tekintélyt és anyagi biztonságot szerezni. Alapvetően komoly vagy, akár még morózus is, humorérzéked mélyen el van rejtve. Tudatában van az emberi természet gyengeségeinek, és intellektulálisan mindent megteszel, hogy másokon segíts. A gyakorlati jótékonyságot viszont másokra hagyod, Te inkább az emberek szellemi felemelkedésén munkálkodsz.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Céltudatos vagy. Tudod, mit akarsz, és többnyire valahogyan eredményt is érsz. Jól tudsz bánni az emberekkel, rendszerint ez a képességed segít célhoz, bármilyen területen tevékenykedsz. Csavaros eszű vagy, kifinomult, magabiztos. Mindenképppen, minden körülmények között nagyon figyelemreméltó személyiséged van, társadalmilag kompetens vagy, nem szorulsz mások segítségére a saját dolgodban, de valószínűleg szélesebb területen sem.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Függetlenség jellemző rád – fesztelenül nem veszel tudomást a közvéleményről, ha a magánéletedről van szó, és értelmesen ítéled meg, amit a közösség akar, ha közéletről van szó. Ebből kifolyólag színes egyéniség vagy, bármilyen területen mozogsz is. Hatásköröd és befolyásod nagyon széles lehet, mert becsvágyad valóságos dolgok felé irányul és kívánod (igényled) tehetséged elismerését.
Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Nagy gondolkodó vagy, aki az értelmének és kifejezőkészségének erejével és eredetiségével valami jelentős, fontos pozícióba emelkedhet. Jó humorérzéked van, amit akár aktívan használsz, akár nem, bájt és emelkedettséget kölcsönöz annak, amit mondasz. Fejlett szociális érzéked van, és tudod, hogy kell közeledni a tömegekhez. Sok idealizmus van a természetedben, valódi vezető szellem vagy, olyan ember, akire mindig lehet számítani.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Esetleg gyermekkori, ifjúkori sérelmek hajtanak most a siker felé, ami életed delén vagy valamivel később nagy lehet. Becsvágyad hatalmas, és önkontrollod szintén. Földies célok hajtanak és a szenvedély, hogy hatással legyél a világra egy ideálon, egy eszmén vagy egy erkölcsi formulán keresztül – ez ad lökést a karrieredhez. Tudod, hogyan nyerj hatalmat a környezeted felett, és inkább a hatalom a célod, mint az anyagi gazdagság.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Rendkívül érdekes, hogy a legtöbb amerikai kiválóság hasonló bolygókombinációban született. Ez kapcsolatban áll az USA horoszkópjával, és messzire vihetne Téged is a közéletben – főleg a politikai életben, de minden tevékenységben, ami általában a közélettel kapcsolatos. Automatikusan meg tudod ragadni a körülötted lévők képzeletét, mert egyesül benned párosul a melegszívű humanitás a tényekhez való szigorú és logikus ragaszkodással.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Világias bölcsességgel rendelkezel. Az érzékenység és jó felfogóképesség nagy adag koncentrált irányító erővel kapcsolódik benned össze, ami földi sikerekhez vezet. Tudatában vagy nagy értékeknek, filozófiai és absztrakt koncepcióknak, de ezek számodra általában csak annyiban jelentősek, amennyiben ezeket a világban fel lehet használni, és amennyire hozzásegítenek saját céljaid eléréséhez.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top