Horoszkóp

Napi horoszkóp (11.17. Szerda)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Tudod, hogyan kell megőrizni az erődet, és hogyan kell felhasználni az energiát, lelkesedést, mágikus varázst a szigorúan fegyelmezett egyéniség erejével. Kifejezésmódod erőteljes, anélkül, hogy leigázó lenne, ösztönös érzéked van ahhoz, hogy mindig a megfelelő dolgot mondd a megfelelő személynek, a megfelelő időben és helyen, és tekintélyes emberek fognak segíteni a kezdeti időkben éppúgy, mint ahogy később Te fogsz segíteni másokat.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Nagyon szeretnéd tudni, hogy mit gondolnak az emberek, és mit fognak gondolni egy kevéssel később. Képes vagy felmérni a közhangulatot, és hogy ennek mi lesz a következménye. Ez a képességed világi sikerekhez segíthet. Bár szükséged van a biztonságra, valódi vágyat a befolyásosság iránt érzel. Szeretsz ellenőrizni, irányítani, és felelősséget érzel a közönség gondolkodása iránt.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Fejlett igazságérzeted van, megveted a függetlenség és egyéniség fitogtatását, szigorúan konvencionális vagy. Ravaszul alkudozol, de azért tiszta és becsületes a módszered. Erősen ambiciózus vagy, és ha valami karriert akarsz elérni, könnyen sikert aratsz, mert idegességedet és nyugtalanságodat kordában tudod tartani. A dolgok intellektuális megragadása és bizonyos intellektuális függetlenség erőt kölcsönöz Neked.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Mosollyal az arcodon esélyesen alkudozol, és olyanná teszed a másikat, hogy az kedveljen és elismerjen, becsüljön még akkor is, ha az utolsó inget veszi le rólad. Vágysz arra, hogy bepillants az emberek lelkébe. Jó képességed van az alapvető okok és indítékok felismerésére, mivel mély önismerettel rendelkezel. És mivel a világot saját bonyolult és változó reakcióidon keresztül ítéled meg, képes vagy jól kiismerni legtöbb társadat.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Ha úgy érzed, hogy sikertelenül áldoztál valamire időt, egy kissé gyanakodó kisebbségi komplexus keríthet hatalmába, és összezavarodhatsz. Szerencsére Te lehetsz az „elkényeztetett gyermek”, akit nemcsak kiskorában kényeztettek el, hanem most is mindenki a kedvedben jár, és Neked sem kell megvonni semmit magadtól. Komoly igényeket támasztasz a világgal szemben, és ha látod, hogy igényeidet elfogadják, sikerként éled meg.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Mágikus vonzásod kevésbé segít, egymagadban ma semmit sem érsz el, de nagyon céltudatos vagy, így minden körülmények között boldogulsz. Később a napok múltával kedvességed és bájod is talán újrafejlődik. Visszahúzódó vagy, még akkor is, ha nagyon vágysz valamire, jó ízlésed van, ami nagy segítséged lesz a társasági életben. Őszintén, s esetleg kissé mogorván is beszélsz, ha valamit el akarsz érni, de talán néha légy tekintettel az emberek érzéseire is.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Akár az uralkodó típushoz tartozol, akár kedves és bájos vagy, bármilyen legyen is a felszín, aki jól ismer, tudja, hogy nem lehet sikeresen szembeszállni veled, mert valahogyan mindig a Te akaratod fog érvényesülni. Önérzeted félelmetesen nagy, habár ez néha nem észrevehető. Szereted a személyednek szóló népszerűséget, szükséged van arra, hogy érezd, környezetedben elismerik az értékeidet. Mindenki jó véleményét akarod elnyerni, és ki tudod használni az eszközöket, melyeket a világ nyújt neked.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Heves élharcosa vagy a jognak, az elnyomottak védelmezője – az a bizonyos vádló angyal, aki tudatában van az erkölcsnek és a társadalmi értékeknek, és koncepcióit igyekszik másokra is ráerőltetni. Logikusan érvelsz, helyesen vitázol, de nagyon állhatatos vagy a véleményeidben: nem lehet elfordítani attól, amit helyesnek és jogosnak vélsz. Kevesen tudják, hogy észérvekkel nagyon meg lehet Téged közelíteni.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Értelmileg épp annyira könnyed tudsz lenni, mint mélyreható, kifejezőkészséged nem tesz felszínessé, mint ahogy a jó beszédkészségűekkel ez gyakran megesik, és ha nem túl lendületesen cselekszel, tetteid a józan észen alapulnak. Ha ösztönösen cselekszel, néha bolondságokat csinálhatsz, de mindig igazságosan. Ha felháborodott vagy, ésszerűtlen következtetéseket vagy képes levonni, és bár nemesen, de sokszor ostobán reagálsz.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Van benned egy hideg, kemény vonás, ami korlátozza most a személyes társulásokat, ugyanakkor tudod, hogyan kell megnyerni másokat céljaidnak. Nem érdekelnek a dolgok önmagukért, csupán, mint eszközök. Szigorú bíró vagy, pontos főnök és kemény végrehajtó, mert odaadásod az igazság és kötelezettség iránt erős, és bár megfeszítetten harcolsz a saját céljaidért, nem valószínű, hogy más céljaiért is megteszed ugyanezt.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Az ambíciód fontos a számodra, de a becsület még fontosabb, és ha valamit fel fogsz áldozni, az az ambíció lesz. Éppen ez a becsületesség az, ami magával ragadja környezetedet. Nem adják ingyen a sikert, érezni, hogy megérdemelten kapod, mert ezt magadnak alkottad meg, és nem kötöttél komromisszumot az igazságot és meggyőződéseidet illetően. Sikereid vannak a közéletben. Humánus vagy, úgy gondolod, hogy gondoskodni kell az emberekről.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Mielőtt bizalmadba avatnád az embereket, alaposan meggondolod a dolgokat, míg terveid tökéletessé nem válnak. Ilyen módon végrehajtó, tervező és cselekvő ember vagy. Képes vagy arra, hogy saját magad és másokat is cselekvésre késztess. Nagyon erős vagy a kötelességek teljesítésében. Nem beszélsz a levegőbe. Másoktól is elvárod, hogy teljesítsék a kötelességüket. Nem tűrsz lazaságot a munkában azoktól, akik neked dolgoznak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top