Horoszkóp

Napi horoszkóp (12.11. Szombat)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Fokozott érzéki energiáidat valami kreatív formában kellene levezetned. Bizonytalansági vagy kisebbrendűségi érzeteid is lehetnek, időnként nem éppen udvarias szakaszokkal. A napok múlásával egyre erősebb pszichés igényt érzel a belső béke és biztonság elérésére. Ez legkönnyebben úgy találok meg, ha magad helyett inkább másokra figyelve másokért cselekedve tevékenykedsz.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Legyen fontos számodra a gyakorlati gondolkodás. Az elgondolásoknak, életszemléletednek valami haszna, értelme is kell, hogy legyen. Így kritikus lehetsz azzal szemben, ami nem bizonyítható. De ha a horoszkópodban a Vénusz kellemes fényszögben áll, úgy poétikus hajlamaid is vannak, jó az íróvénád. Magasak az elvárásaid, és az elvek, amelyekhez oly hűségesen ragaszkodsz, talán még annyira is, hogy nem hallgatsz a lelkiismeretedre.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

Most nagyon szeretsz másokkal együtt dolgozni, és a sorstól karácsonyra megkapod a diplomatikus viselkedés ajándékát. Számos eltérő, különféle érdeklődésű területen tevékenykedhetsz, és ott igazán jól érzed magad. Nyugodtan gondolkodhatsz azon, hogy esetleg hivatást változtatsz. Cselekvő ember vagy, akinek cselekednie kell. Kitűnő szónok, beszélgetőpartner vagy és ezt a tehetséged jó hat tovább fejleszted, mert az emberek szeretik hallgatni, ahogy beszélsz.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Manapság igen élénk társasági életet élsz, jó barátságban tudsz maradni a családoddal, és még szorosabb kötelékek fűznek a gyermekekhez. Az anyagiakról, és a pénzügyekről sem szabad megfeledkeznek. Jó megérzéseid vannak, és befolyásos barátokra is szert tehetsz. Inkább a szorosabb, baráti társaságot keresd, mint a nagyszabású rendezvényeket. Talán az is jó ötlet lenne, ha bemutatnád nekik, mennyire gondoskodó vagy, és mennyire kész vagy segíteni nekik.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
A jelenlegi időszak tipikus jelölője a jó színészeknek, mivel ebben a szakában mindig egy adott szerep mögül ragyognak, tündökölne k, anélkül, hogy meg kellene mutatniuk saját énjüket. Legnagyobb sikereidet Te is az úgynevezett rejtett dolgokkal fogod elérni, pl. kutatás, történelem, művészi műhelyek, és más hasonló területeken. Te vagy az erő a trón mögött, azaz te irányítod a háttérből az előre tolt valakit.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!


Most „józan paraszti ész” jellemez, és kezdeményező vagy. Ezen kívül rendszerező, aki jól megszervezi dolgait, ügyeit, bár hajlamos vagy arra, hogy sok időt fecsérelj el a kevésbé jelentős részletekre. Az örök ifjúság ajándékát most ezekben a napokban Te kapod. Egy másik ajándék, hogy képes leszel meglátni mások gyengeségeit, és ezt a magad javára fordíthatod. Mindezt sikerül igen diplomatikusan tenned, nagy taktikai érzékkel, így ezt a másik szinte észre sem veszi.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Jobban oda kellene figyelned arra, hogy az anyagiak egyenlő arányban legyenek elosztva. Talán most nem igazán helyes, hogy pénzed nagy része valamilyen partnerkapcsolatban van lekötve. Ne vállalj olyan munkát, ahol a kezed a szó átvitt, vagy fizikai értelmében is bepiszkolhatnád. Olyan vonalon leszel sikeres, ahol szükség van a szépérzékedre, a jó ízlésedre, és a művészetedre. Próbálj most egy kicsit takarékosabban élni.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Élesen megfigyelsz mindent, emellett ebben az időszakban titkolózó és gyanakvó is vagy, szívesen foglalkozol misztikus dolgokkal. Szavaidat gondosan meg tudod válogatni, és alkalomadtán éles fegyverként használod fel. Nem tartozol most feltétlen a beszédes típushoz, és mivel eléggé ragaszkodsz elképzeléseidhez, elgondolásaidhoz, most heves ellenállást válthatsz ki másokból.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

Szereted a nagy tágas otthont, és most éppen azon fáradozol, hogy a kis lakásból nagyot varázsolj, akár úgy, hogy átrendezed a szobákat, vagy úgy festeted, hogy a térhatás nagyobb legyen, attól függ, mit is enged meg a pénztárcád. Lehetőséged lesz külföldre utazni, sőt hosszabb ideig ott is tartózkodni. Ebben a hónapban lehetséges, hogy mások is tartósan bekerülnek otthonodba, pl. egyik szülő hozzátok költözik.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

Bár innen nézve, ugyancsak tartózkodóan és hidegen viszonyulsz a szerelmi ügyekhez, legbelül igen intenzív szerelmi életet élsz, ami inkább érzékiség, félsz az elutasítástól ezért először tartózkodón közelítesz másokhoz, de utána szeretsz új utakat felfedezni. Nagyon megbízható vagy, mint barát, de ha a születési horoszkópodban a Szaturnusz rosszul áll, úgy elég szeszélyes és önfejű leszel a napokban.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Mostanában kiváltképp szeretsz felfedezéseket tenni elsősorban a szerelem terén. Semmi sem túl merész a számodra. Nem félsz újszerűen viszonyulni a kalandhoz, szerelmi kapcsolathoz. Talán úgy gondolod, hogy ha valami nem létezik, akkor azt miért ne tehetnéd. Neked most minden természetes. A gyermekek is érdekesek, de inkább csak akkor, ha már kissé megnőttek és lehet velük értelmesen beszélgetni.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Lehet, hogy egy olyan idealista, talán unpraktikus partnert keresel, akivel együtt érezhetsz és segítheted, támogathatod, ha rászorul, mivel Te a kapcsolatodban talán a szomorúságot is meg szeretnéd tapasztalni. Vagy talán egy olyan csodálatos partnerről álmodozol, arról a bizonyos hercegről a fehér lovon, amely képnek senki sem tud megfelelni. Képes vagy az ügyek kiegyensúlyozott megítélésre, mely segít abban, hogy mások ne tudjanak becsapni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top