Horoszkóp

Napi horoszkóp (12. 28. Kedd)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Próbálj meg ura lenni viselkedésednek, és gondold át a következő lépéseket. Hajlamos vagy az irracionális, ideges, szókimondó modorodat használni. Különösen otthoni környezetedben van szükséged az óvatosságra. Nagyon figyelj egészségedre, mert előfordulhat, hogy megsérül a szemed, ha nem vigyázol. Nagy nehézségekbe ütközik majd családtagjaidnak egyeztetni veled. Legszívesebben bevágnád azt a bizonyos durcit, de próbálj meg uralkodni a helytelen viselkedésen.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Komoly feszültségek keletkezhetnek a családod tagjai között. Tudnod kellene, hogy az ilyen összeütközések vagy konfliktusok nem mindig olyanok, mint aminek látszanak, meg kell keresned a probléma gyökerét. Ha megtaláltad, oldd meg, és jól figyelj majd, hogy még egyszer ne forduljon elő. A kimerültséggel és kifáradással is számolnod kell, és pihenéssel harcolhatsz ellene. A viszálykodások, betegségek, dolgok meg nem értése vagy meg nem ragadása is jellemző erre az időszakra.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

Nem áll jól neked a túlzott komolyság. A megerőltető gondolkodás, tűnődés helyett inkább feküdj az ágyba és pihenj sokat. Ezáltal elkerülheted a konfliktusokat és a problémákat. A nyers erő, mint mindig, most sem szülne jót. Az energia kifejeződhet egy komoly vagy kevésbé fontos, de minden esetre nagyszerű kalandban (vagy csak ábrándozásban), attól függően, hogy mit szeretnél.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Hajlamos leszel türelmetlenül sietni úti céljaid felé és talán többet is kockáztatsz a kelleténél. Hagyj inkább időt magadnak, és annyira ne nyomd a gázpedált vezetés közben. Szokatlanul zsémbes vagy, ez persze konfliktusokhoz vezethet. Nem szabad mindent magadra venni, amit mondanak Neked. Foglald le gondolataidat valamivel és tartsd távol magad a vitáktól, akkor óriási szellemi erőkifejtésre leszel képes.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Energikusságod, magabiztosságod és pozitív hozzáállásod alkalmassá teszi az időt arra, hogy sikeres tárgyalásokat folytass, jövődet tervezd, üzleti utazást tegyél, elvégezd feladataidat, és gyümölcsöző módon együttműködj másokkal. Rengeteg energiával rendelkezel, kiváló az időszak mindenféle szellemi tevékenységre, egészséges, pozitív hozzáállásod minden törekvésedben segít. Életerős, lelkes hozzáállásod megkönnyíti a kommunikációt és az együttműködést embertársaiddal, és kedvező benyomást kelt rólad.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Kedvező időszakod következik mindenféle utazásra, kiváltképp az üzleti célú utakra. Magas szellemi és fizikai energiaszinted miatt aligha tudnál egy helyben ücsörögni, és pihenéssel tölteni szabadságodat, hacsak össze nem kötöd azt valamilyen aktív, szórakoztató sporttevékenységgel, mint pl. az úszás vagy a tenisz. Kiváló alkalom adódik a kommunikációra, üzleti tárgyalásokra. Magabiztosan fejtsd ki nézeteidet.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

Szellemi éberségednek köszönhetően könnyen megértheted és felfoghatod a dolgokat. Remek időszak ez a tanulásra, kutatásra, tervezésre, írásra, olvasásra, izgalmas beszélgetésekre, mindenféle szellemi tevékenységre, ami serkenti alkotókészségedet, és megalapozza további terveidet. Rengeteg szellemi energiával rendelkezel, és ha nem tudod valahogy lekötni agyadat, inkább keress magadnak valamilyen fizikai elfoglaltságot.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Legyél nagyon óvatos vezetés közben, vagy ha gépekkel, illetve éles szerszámokkal dolgozol. Legjobb lenne elkerülni most ezeket a dolgokat, különösen, ha mérgesnek vagy ingerlékenynek érzed magad. Hajlamos leszel a sértődékeny, ingerlékeny viselkedésre, mindent személyed elleni támadásként fogsz fel – okkal vagy ok nélkül. Az igazán fontos ügyek megvitatására ez egy jó alkalom, mert jól tudod képviselni önmagad.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Rendkívüli óvatosságra van szükséged mindenben, amit ma teszel, különösen vezetés közben. Ne nyomd annyira a gázpedált, és figyelj oda a gyorshajtókra. Vigyázz magadra minden olyan helyzetben, melyben karodat, lábadat megsérthetnéd. Igyekezz elkerülni a baleseteket – ma jogi visszásságok is származhatnának belőlük. Ha önállóan tudsz dolgozni, mindenfajta szellemi erőfeszítés meg fogja hozni a gyümölcsét. Némi önfegyelemre lesz azonban szükséged, nehogy mindenfelé szétaprózd energiáidat, vagy túl gyors legyél – a minőség rovására.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Előfordulhatnak viták a mai napon, mert valamelyikőtök fenemód érzékeny lesz. Most nem tudsz azonban teljesen végére jutni a civakodásnak, mivel makacsságotok miatt egyikőtök sem lesz hajlandó engedni egy tapodtat sem. Alkotókészséged erőteljes lendületet vesz, de ezt nem egy asztalnál ülve, szellemi síkon akarod kiélni. Ez a tranzit a fizikai értelemben vett alkotásra késztet, előadóművészetek, szobrászat felé fordít, vagy bármi másba is belevághatsz, ami egyszerre kimerítő és kreatív is.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Bár ez a tranzit önmagában véve nem jár kreatív inspirációkkal, a munkád elvégzéséhez szükséges energia mindenképpen rendelkezésedre áll, és ezt alkotótevékenységre fordíthatod. Szerelmi aktivitásod nagy hangsúlyt kap. Tudnod kell azonban, hogy most szinte bárki iránt vonzalmat érezhetsz, nem árt tehát az óvatosság, nehogy másnap megbánd a dolgot. A társas és romantikus bűvölet izgalmat hoz ugyan, de küzdelmekhez, veszekedésekhez és elkülönüléshez vezethet.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

Kisebb szerelmek és barátságok felbomolhatnak mostanában, de a komolyabb kapcsolatoknál csak feszültségekkel kell ma számolnod. Az itt bekövetkező törés, szakadás – hacsak nem játszik bele valami komolyabb tranzit – azt mutatja, hogy nem volt elég mély és komoly ez az érzés, nem volt olyan komoly ez a kapcsolat, mint amilyennek hittétek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top