Horoszkóp

Napi horoszkóp (01. 06. Csütörtök)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Jusson eszedbe, hogy emberek vagyunk, és ez így van rendjén. Ne legyél túl szigorú önmagadhoz. Kedvetlennek és lehangoltnak érezheted magad, legszívesebben félrevonulnál a világtól, és hajlamos leszel mindent felnagyítani. Ez nem alkalmas idő arra, hogy nagyon fontos kérdésekben dönts. A dolgok most sötétebbnek látszanak, mint amilyenek valójában. Hozhat ez a nap emlékezetes eseményeket pozitív vagy negatív értelemben is.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Alkalmas ez a nap tárgyalások lebonyolítására, főleg szórakozással vagy hölgyeknek szánt termékekkel összefüggő témákban. Kreativitásodat serkenti a Vénusz tranzitja, a képzőművészeteket minden szempontból értékelni fogod. Ma még a legszemérmesebbek is minden nehézség nélkül kifejezhetik érzelmeiket, vonzalmukat szeretteik iránt. Ugyancsak alkalmas ez a pillanat, hogy kedvező benyomást gyakorolj valakire.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Meglehetősen zűrzavaros időszakod következik, úgy érzed, megfosztanak minden védekezési lehetőségtől. Ennek eredménye először egy büszke, rátarti viselkedés lesz, aztán depresszió következik – ahogy minden belső, egyéni eszméd és elképzelésed szertefoszlik, egyik a másik után. Nem valami könnyű és kellemes időszak lesz ez. A legtöbb dolog amivel szembetalálkozol, méltánytalan lesz, és csalódást fog okozni.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Minden bizonnyal úgy érzed, mindenki félreért téged. És bizonyos értelemben igazad is van. Másképpen fogalmazva, hirtelen rá fogsz ébredni arra, hogy képtelen vagy olyanná lenni, mint amilyen lenni szeretnél. Vagyis óriási különbség van aközött, amit hiszel, hogy képes vagy megtenni, és aközött, amit konkrétan produkálsz. Az eredmény kiábrándulás, bizonyos szándékaid meghiúsulása lesz.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Nem elég csupán a saját elképzeléseidet számításba venni. Figyelembe kell venned a külvilágot is, mely nem lesz azonos véleményen veled, de amelyet úgy kell értelmezned, hogy csatornáin keresztül kifejezhesd magad. A felfogásért kell küzdened, annak a személyiségnek a külvilág által jóváhagyott elismeréséért, amelyet leginkább sajátodnak vallasz.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
A csalódottságodban és kudarcaid során meg kell tanuld, hogyan kell az elképzeléseidet jól megvalósítani, ha nem is rögtön a jelenben, de legalább a későbbi jövőben. Sok esetben járulhat ehhez a tranzithoz valami fizikai, lelki, vagy idegrendszeri probléma, esetleg olyan fizikai gyengeség vagy betegség, amely szellemi és lelki elégedetlenségből fakad. Ne a gyengélkedésedet használd a figyelem felkeltésére.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
A lelki nyugalom, és megelégedettség érzése tölthet el. Hihetetlen önfegyelemmel rendelkezel ebben az időszakban. Az utazás és helyváltozás jó aspektus alatt áll, számíthatsz hivatásbeli sikerre is. A kapcsolataid tartósak, idősebb emberek szimpátiáját nyerheted el, kellemes kapcsolatokat alakíthatsz ki elsősorban nálad idősebb nőkkel. Ez az az időszak, amikor magánéleted és szakmai szereplésed harmonikusan kiegészítheti egymást.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Üzleti és magánügyeidet most könnyen összhangba hozhatod, kiváló alkalom ez – főleg a saját – ingatlannal kapcsolatos ügyletek megkötésére, beleértve az adásvételt, építkezést, vagy épület- illetve lakásfelújítást is. Életed és társkapcsolataid most gördülékenyen alakulnak, mert jól működő egyensúlyt teremtettél belső és külső világod között. Idősebb személyek – különösen hölgyek – tanácsának igénybevétele hasznodra válhatna, az önismeret terén sokat nyerhetsz.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Adódhatnak otthonoddal vagy munkáddal kapcsolatos problémák abból, hogy az egyiket elhanyagoltad a másik miatt. Egyensúlyt kell teremtened közöttük. Lehet, hogy ez nehéz, de megéri, mert boldogabb és teljesebb emberként kerülsz majd ki ebből a szorult helyzetből. Ez egy nagyon nehéz és érzelmileg megterhelő időszak lehet. Magányosnak érezheted magad, vagy elszigeteltnek másoktól. Kapcsolataid felbomolhatnak, vagy súlyos nyomás alá kerülhetnek.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Problémáid hátterében az érzelmi életed és a munkáddal összefüggő kötelezettségeid közti egyensúly megbomlása állhat. Ezen a helyzeten változtatnod kell, saját fejlődésednek és lelki egészségednek megőrzése érdekében. Érzelmi hangsúlyozottság, esetleg fizikai vagy anyagi visszaesés, nehézség várható. Úgy érzed, hogy valamit elveszítettél. Nem szabad elkeseredni, ez a legfőbb szabály ebben a periódusban.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Amit nyerhetsz ezen a napon, az a saját személyiséged újraértékelése, szellemi és érzelmi energiád olyan irányítása, hogy uralni tudod őket a jövőben. Természetes keménységet nyersz, amelynek nem kell lerombolnia emberi mivoltodat, de amely képessé tesz majd arra, hogy szellemi és érzelmi energiáidat sokkal hatásosabban használd fel a jövőben. Hasznos következménye ennek a periódusnak az elkülönülés, függetlenség és tárgyilagosság által elért önuralom.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Szerelem tekintetében nehéz időszak következik, és anyagi ügyekben valószínűleg mélypont várható. Az egód túlságosan le van foglalva azzal, hogy hatásossá tegye, érvényesítse önmagát a világban, és épp ennek a tapasztalatnak az eredményeként tanulod meg, hogy hogyan kell érvényesülni. A kommunikáció talán a szokottnál komolyabb, és talán nehezebben is megy ezekben a napokban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top