Horoszkóp

Napi horoszkóp (01. 12. Szerda)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Nagyon jó időszakod következik, főleg az édesanyáddal és a család idősebb nőrokonaival kapcsolatban. Egyéb ügyekben üzleti eredményt, támogatást, szórakozási kedvet és szerencsét ígérnek a mai bolygóállások. Sikeres művészi hivatást, kellemes élményeket, erős beleérző képességet, férfiak segítségét, és komoly pártfogókat jelez a társadalmilag magasabban álló nők részéről a Vénusz e napi állása.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Támogass minden békés célt és tervet. Légy barátságos, nemes gondolkodású és érzelmű. Igazán szép gondolataid támadnak ezen a napon, kifejezőképességed, beszédkészséged kiváló. Nagy befolyást gyakorolhatsz bárkire, de egy lelki pályán működő egyénre mindenképpen. Színészi tehetségedet is jól kamatoztathatod. A Vénusz pártfogókat, „őrzőket”, segítőket ad mindenben, ami az éltedet megszépíti és örömtelibbé teszi.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Lehetséges, hogy egy rokonod olyan kéréssel áll elő, hogy segíts neki munkát keresni, ezt a kívánságát tudásodhoz mérten teljesítsd neki. Ha lehetséges, ne keveredj szerelmi kalandba olyasvalakivel, akit még nem ismersz, vagy nincs információd róla. Ne veszekedj a társaddal az anyagi javak miatt, a negatívumokról nem csak ő tehet, Te sem figyeltél kellőképen a kiadásokra, és ő sem tud most többet hozni a konyhára.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
A Vénusz minden szépet kínál neked, ami kapcsolatos lehet a nyilvánossággal, a társas viszonnyal, pereskedéssel, alárendeltekkel, nyilvános elismeréssel, támogatással. Elismerést és sikert ad, valamint sok apró szerencsét. Vásárolj ma sorsjegyeket. Házastársad kedves lesz veled, bár ez nem jelenti azt, hogy hosszú távon is zavartalan a házasságod. Távolabbi rokonod vagy testvéred szeretne meghívni az otthonába, fogadd el.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Alkalmazottak, beosztottak révén eredményre juthatsz. A kis kedvencek is örömet okozhatnak, pl. kutyusok, cicák. A mai bolygóállás nagyon kedvező az egészségre, és erős szépérzéket is jelez, ezért talán el kellene menned vásárolni egy-két új ruhadarabot, cipőt, stb. Lassan el lehet kezdeni környezeted szépítését, ha kertes házban laksz, már kezdheted tervezni az utcafront virágágyasainak helyét.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Nálad a Vénusz a spekulációkban és az üzletben jelöl eredményt. Továbbá most kellemes szórakozásokat, táncesteket és a másik nemmel való érintkezés vágyát hozhatja. Ha kislány gyermeked van, most nagy örömet szerez neked. Lehetséges, hogy jót nevethetsz egy színházi előadáson. Sikeres lehetsz az oktatásban. Akik most lesznek anyukák, első gyermekük gyönyörű lesz, és komoly művészi képességgel jön a világra.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód most az otthonodban vendégeskedik. Segít neked kicsinosítani a lakásodat, átcserélni a bútorokat, vagy átrendezni a szobákat. Most nem nagyon lesz kedved külföldre utazni, jobban érzed magad itthon. A mai nap választást sürget a plátói szerelem és a fizikai megismerés között. Ez a kérdés leginkább akkor merül fel, ha éppen olyan valakibe szerettél bele, aki régóta a jó barátod volt.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Ma türelemre és bátorságra van szükséged. Egy problémán vagy nehéz helyzeten lehetsz úrrá, ha összeszeded erőidet, és szembenézel a gondokkal, ha elszántan kitartasz az igazad mellett. Lehet, hogy valaki más helyett kell erősnek lenned. Talán a vágyakozást és frusztrációt kell legyűrnöd. Ez a mai nap nem a bátortalanoké és a gyenge akaratúaké. Mindent elérhetsz, amit csak akarsz, de ehhez érzelmi érettségre van szükséged.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Belül, önmagadban kell keresgélned, ha igaz válaszokra vágysz, ne pedig másoktól várd azokat. A szemlélődéshez csendre és nyugalomra van szükséged, akár mély lélekbúvárkodást végzel, akár egzisztenciális válságban vergődsz, vagy csupán sebeidet nyalogatod egy fájdalmas tapasztalat után. Akárhogy van, meg kell találnod a helyes ösvényt, amely elvezet a megértéshez, hiszen e nélkül nincs valódi előrelépés.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Szerencsésen keresgéltél sok hasznos és értékes leckén keresztül, és már jó úton haladsz. Ez pedig távolról sem pusztán jó szerencse. Idáig kemény munka volt, de most jöhet egy valóban „szerencsés” fordulat, ami nyerő helyzetbe hozhat. Minden cselekedeted elnyeri méltó jutalmát, a jó pozitív, a rossz negatív következményeket von maga után. Egy újabb ciklus veszi kezdetét az életedben, újabb fordulat a fejlődés és a kiteljesedés felé.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Talán jobban teszed, ha visszahúzódsz, és alaposan mérlegeled az ügyeid mellett és ellen szóló érveket. Vedd szemügyre a kérdést más szempontból is, sőt, próbád meg helyzetedet minél több nézőpontból megvizsgálni. Érdemes alaposan mérlegelned a dolgokat, mielőtt meggondolatlanul döntenél. Valamilyen jogi ügylettel, perrel kell számolnod a közeljövőben.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Úgy látszik, az élet nem egészen azt nyújtja neked, amire vágytál, még sem tehetsz egyebet, mint hogy elfogadod. A megoldás nem a cselekvésben, hanem a visszavonulásban és a csendes szemlélődésben rejlik. Úgy tűnhet, hogy életed a feje tetejére állt, hiszen a Plútó nem végez félmunkát. Lehet, hogy tényleg reménytelen helyzetbe kerültél, de próbáld megkeresni a hibát, és rögtön rátalálsz a kiútra is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top