Horoszkóp

Napi horoszkóp (01. 14. Péntek)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
A Jupiter állása szerencsés, gazdag házasságot, pár- vagy üzleti kapcsolatokat, eredményes pereket jelez neked. A mai fényszögei nagyon kedvezők akkor, ha jogi pályán dolgozol, mint pl. ügyvéd. Kedvesed is hűséges és jó természetű. A társulások szerencsét hoznak, és társaság vagy a társas viszony révén az ellenségeid ma a barátaiddá válnak, vagy pártfogóid, jótevőid lesznek. Nehezen fogsz viszont szót érteni a vallásos emberekkel, vagy olyanokkal, akik hivatásuk vagy más kapcsolatuk miatt összeköttetésben állnak a vallással.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Társadalmilag nálad alacsonyabban álló személyek, alkalmazottak révén jót hozhat a mai nap rád nézve, így kényelmet és jó érzéseket a munkaviszonyban. Jó egészséget jelez a Jupiter, és a kis állatokkal való hasznos foglalkozást. A szerencsebolygód a 6. házban erős gyógyító, magnetikus erőt is ad neked, főleg, ha egészségi problémád lenne a tüdőddel vagy a gyomroddal. Egészséges hozzáállást kell kialakítanod feladataiddal és kötelezettségeiddel szemben.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
A Jupiter a gyermekházban engedelmes, jó természetű gyermekeket jelez nálad, mindegy, hogy a saját gyermeked, vagy más gyermeke. Ha nevelői pályán tevékenykedsz, akkor kiváltképp sikerekre számíthatsz. A vállalkozásokra is kedvezők a konstellációk, valamint ajándékokra számíthatsz, és sikerekre a sportügyekben, játékokban, szórakozásban, és nyerészkedésben. Önbizalmad, magabiztosságod most adott. Az lehetsz, aki ezt büszkén vállalja, és nem is fél majd kimutatni.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Most könnyen belevághatsz az új feladatokba, munkákba, annak ellenére, hogy igazán belemélyedni valamibe hosszabb ideig tart, és nehezebben megy. Idővel teszed csak magadévá teljesen az ügyeket. Betegségedben a hirtelen támadt bajok mögött lappangó problémák állnak, ezért lábadozásodban is a gyors kezdeti javulást lassú felépülés követi. A krízis ellen rugdalódzol, majd belesüllyedsz, míg végül elszánod magad, hogy túléled, és kilépsz belőle.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Ma határozott leszel a munkastílus megválasztásában, és energikus, érdeklődő a tevékenységed folyamán. Betegségeid többnyire abból erednek, hogy nem kíméled magad. Kríziseidet igyekszel gyorsan, frappánsan elintézni. Sorsod most az előrelendítő tendencia irányítja, a felemelve elszakító elem pezsdítő hatásával. Komoly krízis esetén vesd meg a lábadat, és stabilizáld helyzetedet, érzelmileg egyáltalán ne hagyd zsarolni magad.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Szereted a mozgalmas, lendületes munkát, ahol bonyolult feladatokat kell megoldani. Betegségeidben jól tűröd a fájdalmat, de a tehetetlenség zsémbessé tesz. Kríziseidet gyorsan és gyökeresen igyekezz rendezni. Vészhelyzet esetére állj több lábon, és stabil pozícióból, érzékeid és értékrended biztos tudatában emelkedj a problémák fölé.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Olyan munkát szeretsz végezni most, amit magad választhatsz, ahol minél nagyobb önállóságod van. Ezért a veled egyenrangú munkatársakkal akár összeütközésbe is kerülhetnél. Betegségedről nehezen akarsz tudomást venni. Inkább megelőzni igyekezz a bajt. Kríziseidet úgy éled meg, hogy felvállalod a velük járó nyílt ütközéseket. Komoly vész esetén segít, ha elveidhez szilárdan ragaszkodsz, és ha mindezt összekötöd finom, pontos, mélyre ható helyzetelemzéssel.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Jelenleg neked a legmegfelelőbb az olyan tevékenység, ahol csend van, ahol egyedül dolgozhatsz, és ahol kutatás és aprólékos figyelem szükséges. Betegségeid komolyan agasztanak, mégis gyakran olyan hanyagságon, figyelmetlenségen kaphatod magad, amiből akár bajod is származhatna. Sorsodat ma a megkötő elem irányítja, közben ki-kitörő erők próbálnak a megalkuvásokból kimozdítani, több-kevesebb sikerrel.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Az olyan munka lesz a legmegfelelőbb a számodra, amelyhez lelkesedés kell, és a lendületes haladást szemmel látható eredmény kíséri. Betegségeid gyulladásos alapúak, vagy meggondolatlanság következményei. Krízis esetén érzelmeidnek adj hangot, amivel nagyobb részt levezetheted belső feszültségedet. Komoly vészhelyzet esetén a kitartó helyben maradás mellett az okok alapos kikutatása segíthet.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Csak úgy tudsz most dolgozni, ha szívvel-lélekkel beleveted magad a feladatba. Lázas betegségek fordulhatnak elő nálad a napokban, mintegy érzékeltetve azt a belső lobogást, amely hajt állandóan. Kríziseidet szenvedélyes következetességgel kezeled. Komoly krízis esetén a kemény ellenállás mellett az segít, ha problémáidat alaposan meg- és kibeszéled olyanokkal, akikben megbízhatsz. Sorsodat ma a magában oldó tendencia irányítja, következetes belső tartással.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Gyorsan belevágsz egy munkába, és ha úgy érzed elég volt, hamar változtatsz is. Szereted a tempós, mozgalmas feladatokat. Betegségeid váratlanul, hirtelen jönnek. Kríziseidet igen határozott fellépéssel, gyorsan elintézed. Komoly krízis esetén az segít, ha makacsul megveted a lábad, és nem mozdulsz, míg minden kérdést el nem intéztél. Sorsodat ma az előrelendítő erők irányítják, elszakító tendenciákkal.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Ma alkalmas leszel az olyan feladatokra, ahol keményen, kitartóan kell dolgozni, és szükség esetén nagy erőbedobással és véghajrával kell egy-egy munkát lezárni. Betegségeid elsősorban mozgásszervi területeidet, és izületeidet érintik. Kríziseidet akkurátusan oldod meg. Komoly vész esetén biztosíts nagyobb teret a problémák tisztázásának, megbeszélésének, adott esetben próbálkozz a megoldások modellszerű elméleti levezetésével.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top