Horoszkóp

Napi horoszkóp (01. 15. Szombat)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)


Kedves Kos!
Nem ismersz határokat, és lelkiismeretesen teljesíted az elvárásokat. Szerelmeid magasba emelnek. Szerelmed tüzes, őrző és nagyon érző. Elmerülő, berobbanó, fellobbanó, gondoskodó megnyugtató. Kreativitásod intuícióidon alapul, szorgalmaddal juthatsz előre. Gyermekeidnél, vagy mások gyermekeinél a motiválással juthatsz előre, és kiváló eredményeket érhetsz el.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Kiváló ember vagy, és nagyon fontos neked, hogy milyen a társad. Hatalmas azonosuló erővel partneredhez igazítod a szerelmedet, és annak ízlése mentén a maximumra vagy képes az erotikában. Szerelmed érző, őrző, és könnyed. Kreativitásodban kamatoztathatod az érzelmi átélés, szellemi tisztánlátás és formaérzék találkoztatását. Nevelői készséged ma igen hatékony, amennyiben ráérzel a gyermekek lelkivilágára, és nem felejted el, hogy az egyéniségek különbözők.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

Most mélyen és ösztönösen kötődsz a szerelmi élményekhez. Vonzz a kapcsolatban felizzó, akár az önkívületig is eljuttató örvénylő mámor. Szerelmed könnyed, őrző, és nagyon érző. Szerelmi jelzőid: elmerülő, átélő, megszólító, gondoskodó, megnyugtató. Kreativitásod most a figyelmen, az ösztönös ráérzésen alapul. Nevelői készséged nagyon függ attól, hogy az általad vezetett vagy rád bízott személy számára szimpatikus vagy-e.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Simulékony odaadással éled meg a szerelmet, mint aki minden élményt magába akar szívni, begyűjteni, mint még a virágport, és mélyen el akarod raktározni magadban. Majd az élmények feldolgozása folyamán, mintegy átvilágítva azokat, újra, és újra át kívánod élni partnereddel, egyre nyíltabban és hevesebben. Szerelmed nagyon érző, és nagyon tüzes. Kreativitásod, átélés, azonosulás, lobogás, ott működsz igazán, ahol ezekre van szükség.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Mély érzéssel közelítesz a szerelemhez. Lassan minden húrod megpendül, és tested is hűen követi a lélek szavát. Hamarabb fejezed ki szerelmed tetteiddel, mint szavakkal. Szerelmed tüzes, őrző, és nagyon érző. Kreativitásod, felkutat és rendbe tesz. Nevelői készséged ráérez, átsegít a kezdeti nehézségeken. Itt a kedvező alkalom, hogy kibeszéld és elsimítsd fennálló nézeteltéréseidet szeretteiddel.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Szerelmed az ész és a szenvedély feszültségében telik. A szerelem csodálatosan sziporkázóvá tesz, kedvessé, humorossá, és kissé szertelenné is. Az intim helyzetekben csodálatosan oldottá tudsz válni, és segíteni tudsz a partnerednek is a feloldódásban. Szerelmed őrző, és nagyon könnyed. Kreativitásod átérző, kapcsolatteremtő képességedre építhető, vagy az anyagi világ titkainak jó megfigyelőjévé avat. Nevelői készséged a nyitottság és a fegyelem elvein nyugszik.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Szereted a különleges fűszerezést a szerelemben. Kifinomult ízlésigénnyel közelítesz a szerelemhez. Ha megfelelő társat találsz, akkor művészi szintre emelitek az örömszerzést. Kreativitásod intuitív érzékeden alapul. Nevelői készséged együtt érző, együtt élő, és a figyelem és a tapintat sem hiányzik belőled. Ezért sokat kapnak tőled a tanítványaid.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Hirtelen tör rád a szerelem érzése, és nem igen van türelmed várni. Meg szeretnél mártózni az érzelmek fürdőjében, lobogni akarsz, és csillogó ragyogásban látod az egész világot. Társad úgy érezheti, csoda történik veletek, ha csak kettesben vagytok. Kreativitásod átérző, ráérző, ott érvényesülsz ma igazán, ahol mozgatni, tenni kell valamit. Energikus vezető vagy. Vezéregyéniség, erős érzelmi motiváló eszközökkel.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Az átélés különösen fontos a számodra. Talán el sem hiszed, ez a rendkívüli dolog most veled történik, noha úgy látod sokszor, mintha egy másik embert szemlélnél. Társad különös odaadást tapasztal az intim órákban. Az összetartozás a megújuló szerelem forrása. Kreativitásod az összefüggések és folyamtok intuitív felismerése révén bontakozik ki. Nevelői készséged érzékeny a legapróbb problémákra is, felismered az eltitkolt nehézségeket is.



Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

Ma képes vagy az eszeddel is szeretni. Fontos számodra a tudás. A partnered tudása is, és nagyon fontosak a jó beszélgetések. Azokban úgy oldódsz fel, hogy egyben az érzékek varázásnak is át tudod adni magad. Elsősorban elméleti ember vagy, nagyon jó készügyességgel. Humánus hozzáállással világosan tudsz magyarázni, és jól tudod megválasztani a motiváló eszközöket.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Először csak szemérmesen együtt érzel azzal, aki tetszik neked. Úgy gondolod, hogy elég, ha ráfigyelsz társad óhajaira, kívánságaira, és vágyaira. Majd egyre inkább hatalmába kerít azaz érzés, amely nem elégszik meg az „engem akarnak” tudatával, mert eltölt az „.én akarom” szenvedélye. Intuitív ösztönösség vezet, különös érzékkel derítesz ki titkokat, és bogozol ki szövevényeket. Empátiával nevelsz és oktatsz, elvárásaidban következetes vagy.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Hagyd magad megigézni. Csodálatos odaadással tudsz szeretni. Sokáig csupán elfogadod a szerelmet, azonban egyre inkább aktívvá válasz. Társadnak ezt talán szoknia is kell, hogy kezdeményezővé váltál. Szenvedélyes tűz keletkezik a szívedben a szerelemtől, amit csak érzelmekkel lehet eloltani. Kiváló vagy abban, ahol finom érzékre és gyors cselekvésre van szükség. Vezeted a másikat, és érzelmileg ráhangolod a feladatra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top