Horoszkóp

Napi horoszkóp (01.17. Hétfõ)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Eredményes lépéseket tehetsz foglalkozásod, hivatásod, szervezeti hovatartozásod ügyében. Ez vonatkozhat bármire, kezdve egy tanfolyamra való jelentkezéstől egészen beosztásod megvitatásáig feletteseiddel. Kérvényezheted fizetésed emelését. Mindenesetre ne ragadj le részletkérdéseknél, különben elvétheted a kínálkozó kedvező lehetőségeket. Valahogyan kapcsolatba kerülhetsz a nyilvánossággal.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Különösen világnézeti kérdéseket vagy vallási nézeteket érintő eszmecserékre jó ez a nap. Magasröptű viták kellős közepén találhatod magad, és ennek minden pillanatát élvezni fogod. Kiváló alkalom adódik tanulmányaid magasabb szinten való folytatására, kiváltképp jog, filozófia és idegen nyelvek vagy kultúrák tárgykörében. Valamilyen formában kapcsolatba kerülhetsz a törvénnyel, de nem feltétlenül negatív értelemben. Például elkezdhetsz jogot tanulni.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Kedvező üzleti tárgyalásokra van kilátásod vagyoni, vagy örökségi ügyekben, különösen közös tulajdonú, illetve közös finanszírozású ügyekben. Talán házastársad átadja a közös kasszát. Mélyebb szinteken gondolkodsz önmagadról és minden bizonnyal másokról is, mint általában. Ha nem így találod, érdemes tudatosan törekedned a mélyebb gondolatokra. Ez most alapvető hatást gyakorolhat egész életére.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Bár a Merkúrt kisebb támadások érik, mégis sikeres szerződéskötésekre és tárgyalásokra számíthatsz üzleti partnereiddel vagy házastársaddal, bármilyen témában. Itt az alkalmas pillanat esetleges nézeteltéréseidnek vagy félreértéseidnek tisztázásra. Szellemi ösztönzés az, amire most leginkább vágysz, és ezt valószínűleg meg is kapod, főleg házastársad vagy üzleti partnereid révén.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
A mostani olyan időszak, amikor mindenféle új ötleted támad munkádnak hatékonyabbá tételével kapcsolatban. Ez nagyszerű is, ha figyelembe veszed munkatársainak érzékenységét is, amikor előhozakodsz sziporkáiddal. Remekül tudsz most aprólékos dolgokkal foglakozni, és a mai nap folyamán megbeszélheted problémáidat is kollegáiddal vagy munkáltatóddal.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Tudományos kutatásra kiváltképp kedvező ez a nap, de üzleti és pénzügyi vonalon is jól jön az a készséged, hogy rendezett mintákban ismerj fel látszólag össze nem illő elemeket. Ma könnyebben megy a kommunikáció, mind szellemi, mind érzelmi szinten. Alkalmas az időszak érzelmeidnek tolmácsolására bármely kapcsolatodban, ezáltal közelebb kerülhetsz mások jobb megértéséhez.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Némely Mérleg-szülöttnél ez a nap költözködéssel járhat – esetleg munkahelyváltással összefüggésben. Mindenképen alkalmas az időszak ház körüli munkák elvégzésére. Családi ügyek foglalkoztatnak, amennyiben arra van szükség. Most könnyen és nyíltan meg tudod beszélni családtagjaiddal bármely probléma rendezését. Gondolataid és figyelmed a magánéletedre irányuljon. Ha azon kapod magad, hogy múltadon merengsz, próbáld azt a jelen helyzeteddel összefüggésben látni.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Észjárásod hirtelen felélénkül, és igen aktívvá válik. Ez a nap mindenféle szellemi tevékenységre nézve kedvező – kivéve a döntéshozatalt. Ne hozz ma végleges döntéseket. Kiváló az időszak a nyílt kommunikációra, és jobban ki is veszed belőle a részed, mint általában. Használd fel ezt az időszakot kutatómunkára, és fokozott figyelemmel ügyelj arra, hogy mindenki pontosan értse a másikat.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Pozitív hozzáállás, optimizmus, messzire tekintő szemlélet – mindez nagy tervek készítésére jogosít, egy valamit kivéve: hajlamos leszel átsiklani a részletek felett. Óvatosan kell tehát eljárnod, és maradj alkalmazkodó, fékezd önelégültség-érzésedet másokkal szemben. Ha elég időt hagysz, hogy a finom részletekre is kitérj, akkor minden üzleti lépésed jól fog alakulni. Csak ne feledkezz meg a kész lenyomatról, és – ha szükséges – önként változtass rajta.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Ha nyugalomra tudod inteni élénk, de tiszta észjárásodat, és az előtted fekvő üzleti ügyekre összpontosítod a figyelmedet, akkor tárgyalások szempontjából ez egy kedvező időszaknak ígérkezik. Hatékonyan tudsz kommunikálni ezekben a napokban, főleg, ha nem csapongsz ide-oda egyik témáról a másikra, és ezzel nem hozod zavarba a többieket. Előfordulhat, hogy többet idegeskedsz ebben az időszakban.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Jó alkalom a mai nap arra, hogy eredeti módon közelíts régi keletű problémákhoz. Ez most a felfedezések és izgalmas kihívások pillanata. Érdekes, új gondolatok jutnak eszedbe. Még régi barátaid és ismerőseid részéről is érhetnek meglepetések. Csinálj valami egészen más, különleges, ötletszerű dolgot. Lazíts: egyszerűen csak hagyd maguktól megtörténni az eseményeket és tarts velük.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Vizsgáld meg tüzetesebben nézeteidet és céljaidat csoportos hovatartozásodnak viszonylatában – akár egy klubtagság, társadalmi osztály vagy generáció szintjén. Saját gondolatodat képviseled-e, vagy egyszerűen csak szajkózod a többség nézeteit? Elfogulatlan baráti konzultációk nagy segítségedre lehetnek. Találkozhatsz nálad fiatalabb személyekkel, akik friss szemléletükkel magukra vonják a figyelmedet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top