Horoszkóp

Napi horoszkóp (01. 18. Kedd)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Fizikai és mentális túlterhelés időszaka ez, mely rendszerint kifáradáshoz vezet, és szükségessé teszi a pihenést. Vágyainak kielégítése kimeríti az embert, tarts egy kis szünetet! Jó időszak ez a vakációra. Ha módodban áll elutazni (és miért ne állna?), most élvezheted az életet. Vigyázz a túlkapásokra pénz és érzelmek tekintetében, tartsd be a diétát. Az étel-ital örömei csábítóak ugyan, de sok problémához vezethetnek.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Semmi kedved nem lesz dolgozni, inkább csak csacsognál. Jobb, ha szabadságot veszel ki, akár egy rövid időre is, legalábbis próbálj minél kevesebb kötelezettséget vállalni. Lehet, hogy egy jelentős kapcsolat veszi kezdetét, amely izgalmasnak ígérkezik, de nem lesz igazán békés. Ott a gond, hogy a Vénusz birtokolni és nevelni akar, a Jupiter viszont szabad kíván maradni. A dolog egyébként működőképes, de óvatosan és higgadtan kell hozzáállnod.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Itt az ideje, hogy új feladatokba kezdj, elsimítsd nézeteltéréseidet munkatársaiddal, és egyezségre juss egy jogvitában. A körülmények most neked kedveznek. Alkotókészséged erősen munkálkodik benned. Ebbe az is beleértendő, hogy akár gyermeked is születhetne. Kedvező a pillanat, hogy valamilyen kreatív munkába kezdj.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Jupiter quadrátban áll a Marssal, ezért annyira energikusnak és túlfűtöttnek érezheted magad, hogy azt hiszed, nem érhet semmi baj. Ettől aztán hajlamosabb leszel az értelmetlen kockázatokat vállalni. Próbáld azért ezt elkerülni, valójában nem vagyunk mindenhatók. Összetűzhetsz valakivel, akiről úgy érzed, hogy visszafog téged és esetleg szakítani is kívánsz vele. Gondold át alaposan a dolgot, és ne tegyél semmit indulatból.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Problémáid adódhatnak a hatalmi pozícióban lévőkkel szemben. Ha nem áll szándékodban fenyegetni pozíciójukat, jobb, ha erről biztosítod is őket. Állj készen a kompromisszumra, ők a nehéztüzérséget fogják bevetni ellened. Annyira magabiztosnak és optimistának érezheted magad, hogy azt hiszed, tied az egész világ. Ez így is van, de egy kis visszafogottság és óvatosság talán nem árt.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Türelmetlenné válhatsz a kötöttségekkel szemben, és ha egy mód van rá, meg akarsz szabadulni tőlük. Ez jelenthet munkahelyváltozást vagy üzleti terjeszkedést, vagy a meglévő keretek között igyekszel szabad kezet kapni. Így vagy úgy, a változás hosszú távon előnyödre szolgál. Gyakran egy lakóhelyváltás, költözés van készülőben, amint e tranzit elhalad.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Ez kedvező időszak üzleti terjeszkedésre, új vállalkozásra vagy egy fiókvállalat megnyitására, mivel módszeresen, megfontoltan tudsz dolgozni, pontos és gyakorlatias előrelátással. A felmerülő problémákkal könnyedén megbirkózol, vagy újrakezdhetsz valamit előlről. Anyáskodni vagy atyáskodni próbálsz a világ felett, ami rendjén is volna, ha nem esel túlzásokba. Az embereknek meg kell tanulniuk önállóan kezelni saját problémáikat.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Ne aggodalmaskodj: mottód az legyen: „szembe kell nézni a tényekkel”. Az ábrándokba való menekülés idegrendszeri zavarokat okozhat. Jó időszak ez arra, hogy valamilyen konkrét dologra fókuszáld az értelmedet, ahelyett, hogy érzelmekre pazarolnád. Pénzügyekben feszültség várható, ezért takarékosságra, és komoly költségvetésre van szükség.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Előfordulhat, hogy őrlődnöd kell a saját és mások igényei között. Egyszer csak új perspektívák nyílhatnak meg a Te számodra is, és mindent egészen más fényben fogsz látni. Vagy felrúgsz mindent, és kiszabadulsz a helyzetből, vagy minden marad a régiben. Készülj fel a váratlanra. Hirtelen, számodra kedvező utazási lehetőség adódhat, távoli és egzotikus helyekre.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Ne örülj előre, ne lobogtasd a győzelmi zászlót, míg nem vagy biztos a dolgodban. Készülj fel arra, hogy hirtelen anyagi gyarapodást vagy előrelépést hozhat ez az időszak. Kedved támadhat egy kis szerencsejátékra is, ami vagy bejön, vagy nem. Felfogásod gyors, és a problémákkal könnyedén megbirkózol az új perspektívák fényében. Fárasztani fog a megszokott rutin, és javítani kívánsz mindennapjaidon. Kilátásaid javulnak. Váratlan események lehetővé teszik az előrelépést.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Sürgető szabadságvágy lesz úrrá rajtad, s – így vagy úgy – élni is fogsz majd a lehetőségekkel. Nem sok hasznod származna azonban ebből, ha a nagy felfordulásban nem ismered fel, vagy nem használod ki az alkalmakat. Nagyon sok változáson mehetsz keresztül, de próbálj észnél maradni, hogy eldönthesd, mi az, ami valóban a hasznodra lehet. Várj türelemmel egy kicsit, míg egyszercsak minden világossá válik számodra.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Mindentől meg akarsz szabadulni, amiről úgy gondolod, hogy életedet, további fejlődésedet korlátozza, legyen az egy személy, vagy valamilyen körülmény. Erre kétségtelenül meg is lesz a lehetőség, és bizonyára nagy megkönnyebbülést okoz majd a számodra, de azért fontold meg a dolgot, nehogy a fürdővízzel együtt kiöntsd a gyereket is. Néha ilyenkor hirtelen szakításra is sor kerülhet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top