Horoszkóp

Napi horoszkóp (01.20. Csütörtök)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Az otthonnal kapcsolatban kétféle megnyilvánulás lehetséges, az első, hogy a ház alapjainak szerkezete nem felel meg a céljaidnak. Ebben az esetben tégy komolyabb lépéseket annak érdekében, hogy a helyzeten változtass, például valamit hozzáépíttehetsz, a kertben építhetsz valamit, teljesen átalakíthatod a lakást, de akár újat építhetsz vagy vásárolhatsz a régi helyett.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Most a Szaturnusz irányít Téged 3. házas területen, hogy kísérd figyelemmel gondolkodásmódodat és érintkezési módjaidat. Ez fontos, mert ahogyan gondolkodsz, olyan vagy magad is, és környezeted is. Ez a befelé tekintés és a kiértékelés időszaka. Némi változtatásra is sort kell keríteni, akár tudatában vagy ennek, akár nem. Ellenőriztesd kommunikációs eszközeidet, pl. telefonokat, rádiótelefont, számítógépeket: inkább javíttasd meg őket, minthogy ki újat kelljen venned.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Azt hiszem, már igazán helyes elképzeléseid vannak arról, hogy ki is vagy valójában. Több időt ezzel a kérdéssel eltölteni csak időfecsérlés lenne. Most valamit létre kellene hozni a reális világban, valami konkrétat teremteni, pénzt keresni. Amikor a Szaturnusz a 2. házon átvonul, az ember erős vágyat érez arra, hogy anyagi helyzetét rendezze, és kemény munkát fektet a beszerzés, a megtakarítás, az invesztálás, a létfenntartás dolgaiba.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Amikor a Szaturnusz megközelíti a Napodat, majd együttállásba kerül vele, gyakran valami olyasmit élsz át, ami visszahoz Téged a földre, valami olyasmit, amiben korábbi cselekedeteid és korábbi magatartásod eredményei ismerhetők fel, és valami olyasmit, ami arra ösztönözhet téged, hogy több felelősséget vállalj önmagadért és a cselekedeteidért, mint a múltban tetted.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Az elnyűtt szokások, körülmények, tervek, filozófiák, talán még személyek is lassan kikopnak életedből. Ilyesmi miatt nehogy vádold, vagy netán bűnösnek érezd magad. Ilyen az élet. Egyes dolgok működnek – mások nem. Tekints vissza az utóbbi évekre, ítélkezés nélkül, hogy lásd mi az, amit elértél és mi az, amit nem. Csupán figyeld meg, menyit haladtál, és készülj a továbblépésre, talán új irányok vagy területek felé.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
A 11. ház leginkább az egyéni célú törekvéseket jelképezi, vagyis hogyan látod a saját funkciódat a társadalomban, és hogyan akarsz a jövőben személyiségi területen fejlődni. Valószínűleg ez a ház irányul a legerősebben jövő felé az összes közül, és azok, akiknek itt van fontos bolygójuk, különösen hajlamosak arra, hogy összhangba hozzák magukat azzal az eszményképpel, amivel azonosulni szeretnének, és a táradalom fejlődésében vállalandó szerepükkel.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
A Szaturnusz még a 10. házban komoly gondokat hozhat a felszínre, melyek egyrészt összefügghetnek ambícióiddal és azon reményeiddel, hogy valamit elérj a pályádon, másrészt pedig a társadalmi szerepeddel, tekintélyed nagyságával és a speciális munkakörrel kapcsolatban, amin keresztül céljaidat igyekszel elérni. Néha frusztrálónak, kudarcnak érzed ezt a megfelelő életterületen, vagy aggasztó időszaknak, amikor kellemetlen feladatokkal terhelnek.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Tulajdonképpen ez lenne az az idő, amikor a legmagasabb szintű hitet kellene keresned, és meghatároznod a magad számára. Ez pedig egyaránt vezethet filozófiához, valláshoz, metafizikai tanulmányokhoz, jogi vagy társadalomtudományi teóriákhoz. Ilyenkor kell meghatározni a hitünket, amely az életünket vezető, irányító és megvilágító eszmeként szolgál.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Igyekezz biztosítani pénzügyi forrásaidat, anyagi hátteredet, mert most nem számíthatsz arra, hogy jutalmat, készpénzben ajándékot, hitelt – legyen az magán vagy banki hitel -, kaphatsz. Most az egymásrautaltság, vagy mások értékei és erőforrásai révén vehetsz leckét önismeretből. Olyan változások következhetnek be az életedben, amelyek le fogják ülepíteni ezt a leckét.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Ha az elmúlt 14 év során kellőképpen fejlesztetted önismeretedet és belső tudatosságodat, pályafutásod most bizonyosan emelkedőre vált. Akár a közfigyelem reflektorfényében is találhatod magad. Közelebbi kapcsolataid valószínűleg megerőltetőbbnek bizonyulnak mint általában, több figyelmet kell szentelned nekik. Egyes kapcsolatok most véget is érhetnek.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Rengeteg kemény munka vár még rád, és valószínűleg kevés elismerés. De majd az is eljön, addig is fel kell készülnöd rá. Adódhatnak nehézségek, de ne add fel. Most még keményen kell dolgoznod, ez később megtérül. Feltehetően egy ideig úgy érzed majd, mintha túl sok vasat kell tartanod egyszerre a tűzben. Nehézségek támadhatnak a kollegáiddal, vagy beosztottaiddal, ne várd el, hogy mindenki olyan magas szinten értse a dolgokat, mint Te.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Gyermekekkel kapcsolatos gondjaid támadhatnak, akár a Te gyermekeidről van szó, akár társad gyermekeiről, akár a család gyermekeiről. Szerelmi életed ma különösen nehézzé válhat. Érzelmi összecsapásokra kerülhet sor, ezek elől azonban ne futamodj meg, mert hasznos tapasztalatokat gyűjthetsz, és sokat tanulhatsz belőlük. Végül is ki állíthatná, hogy a fejlődés fájdalommentes folyamat?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top