Horoszkóp

Napi horoszkóp (01. 21. Péntek)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Rendben van, szóval meg akarod mutatni magad egy kicsit a világnak, vagy élére akarsz állni a változásoknak. Tedd hát ezt, de ne feledd a többiek tudomására hozni, hogy nélkülük tényleg nem jutnál előrébb. Valójában ezt a napot legjobb, ha másokkal közös munkálkodással töltöd. Barátkozó hangulatban vagy, s szeretnél a központba kerülni, legalább egy kicsit.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Ha egy mód van rá, tedd félre a munkát, az úgyis megvár Téged – hacsak kifejezetten épp abban nem találod örömödet. Ha valóban szereted a munkádat, ma némi elismerésben lehet részed. Jól érzed magadat, barátságos vagy és szórakozni vágysz, mindegy hogyan. Könnyed hozzáállásoddal jó benyomást gyakorolhatsz másokra. Kapcsolódj ki barátaid társaságában, vagy menj vakációzni.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
A Nap a kilencedik házban rámutat azon lehetőségeidre, hogy kitűnő sikered legyen a jog, vallás vagy utazás terén. Tehetséged van idegen nyelveket tanulni, és majdnem mindenkivel szót értesz ma. Megtörténhet, hogy külföldivel találkozol, akivel később akár nagyon komoly kapcsolatot alakíthatsz ki, akár házasságot is köthetsz majd vele. Most komolyan tudsz tanulni, sőt nagyon hűséges és jó tanár lehetsz.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Ma igyekezz, mert képes leszel más emberek támogatását megszerezni. Megtörténhet, hogy valamilyen örökséget vagy hagyatékot fogsz kapni, lehet ez akár a nagymamád század eleji csipketerítője is, vagy pedig lehetőséged lesz arra, hogy más emberek pénzét kezeld. A szerelem ma nagyon fontos lesz a számodra. Jól tudsz önállóan tanulni, érdekelnek az okkult tudományok és a halálon túli élet.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Nagyon jó időszak ez a tartalékok képzésére. Alkalmas az időpont arra is, hogy a legutóbbi idők terveit tovább kövesd, és aprólékosan megvalósítsd. A szokásosnál többet foglalkozol pénzügyi kérdésekkel ebben az időszakban, főleg a közös elszámolású vagy társasági pénzekkel kapcsolatban. Ebben az időszakban közelebb kerülsz érzelmi világodhoz, és jobban foglalkoztatnak énednek mélyebb rétegei. Ez rendjén is van.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Végre egy gondoktól mentes nap köszönt Rád, amikor önmagadat akarod adni, és ezt most szabadon meg is teheted. Menj el szórakozni, vagy iratkozz be egy önismereti tanfolyamra. Építsd jobban szerelmi kapcsolatodat, vagy ha nincs mit tenni, egy kellemes vacsora keretében zárd le a régit, és kezdj egy teljesen új kapcsolatba. Most lesz időd arra, hogy a család gyermekeivel foglalkozz, pl. vidd el testvéred gyermekét az állatkertbe.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Maradj hű önmagadhoz, mindenféle parádézás vagy pózolás nélkül. Bárminek a meghamisítása hosszú távon csak megbosszulná magát. Bizonyos fokig közszemlére kerülhetsz, valószínűleg foglalkozásoddal vagy karriereddel kapcsolatban. Kritikus szemmel tekints önmagadra és nézd meg, hogy azon az úton jársz-e, amerre valóban menni akartál.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Elég sok teendőd akad a mai napra. Körül kellene nézned számítógép-ügyben a piacon, be kellene fizetni a telefonszámlát vagy egyéb díjakat. El kellene vinned az autót szervízbe, és utána mostani. El kellene intézned az összes levelezést, ki kellene küldened az összes értesítést, és fixálnod kellene tárgyalásaid időpontjait a jövő hétre. Mindennapi életed kapcsán most sokat utazgatsz ide-oda. Nem lesz időd kipihenni és kiélvezni egy igazi kikacsolódást jelentő hosszabb utazást.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Érdemes bármilyen ügyben tanácsadókkal konzultálnod, beleértve a jogászokat is. Figyeld meg, hogyan reagálsz másokra, és a többiek hogy viselkednek veled – így sokat megtudhatsz önmagadról. Egészségedre jobban kell vigyáznod, főleg a szív, szem és a fej apróbb betegsége fordulhat elő. Sok kapcsolatot teremthetnél, de céljaidat ebben az időszakban csak komoly erőfeszítések árán tudod megvalósítani, mert sajnos többször ellenállásba ütközöl.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Sikerek elkönyvelése vezeti napirendedet. Igen magabiztosnak, nyugodnak érzed magad, és jóllehet, nem tartasz feltétlenül igényt a közfigyelemre, erőfeszítéseid így is-úgy is meghozhatják neked. Remek alkalom nyílik előmenetelre, jövőbeni lépéseid megtervezésére, vagy a már eltervezett lépések megtételére. Főnökeiddel és családtagjaiddal egyaránt jól ki tudsz jönni. Biztonságban érzed magad, nyugodt és bizakodó vagy, ami jó hatással van kapcsolataidra.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Ma rendkívül ambiciózus leszel, és jó is ez a nap érdekeid előmozdítására egy bizonyos pontig. Ha konfliktusok merülnek fel, próbáld megőrizni tárgyilagosságodat, és állj készen álláspontod megváltoztatására, ha az hibásnak bizonyul. Ez nem alkalmas pillanat arra, hogy minden erőddel belevesd magad a munkába vagy szakmádba, de ha mégis ezt kell tenned, legalább maradj tárgyilagos, és tartsd magadat „takarékon”, amennyire csak lehet.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Ezt az időszakot töltsd inkább családoddal vagy közeli barátaid körében, és szakíts időt a befelé fordulásra is. Oda kell figyelned lelki szükségleteidre. Ezt ne hanyagold el! Ellenállásba ütközhetsz vagy vereség érhet, ha ezen a héten próbálod meghódítani a világot. Kapcsolataid nyugodtak és kellemesek lesznek – másokkal együtt jobban tudsz szórakozni, és dolgozni is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top