Horoszkóp

Napi horoszkóp (01. 22. Szombat)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Gondold át, mik az elképzeléseid, mit akarsz igazából tenni az életeddel? Most közelebb kerülhetsz a családodhoz és a szűkebb baráti körödhöz is. Fő feladat most az új, személyes gyökerek eresztése, és ezek megerősítése. Gyakran ez egybeesik új lakásba költözéssel, vagy pl. a régi felújításával. A „fészekrakó” ösztön valószínűleg megerősödik benned, – a „tojás”, amit kiköltesz majd, egy érettebb és józanabb változata annak a személyiségnek, amelyet nemrég alakítottál ki.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Érzékenyen reagálsz most a népszerűségre vagy annak hiányára, mert fontos számodra, hogy mások elfogadjanak téged. Sok mindenben lehetsz most mások szolgálatára, sok ismeretedet adhatod közre. Azzá válsz most, amivé oly régen akartál már lenni. A tapasztalatok elmélyítettek, és bár a valósággal való ütközések nyomai ott vannak benned, a múlt régi álmai most valósággá válnak. Ami egykor érzés volt, az mostanra valóság lesz.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Ha nem vakított el a csillogás, a dicséret vagy éppen a nyomás, akkor nem lesz semmi baj. Ha viszont továbbra is ragaszkodsz azon kötődéseidhez, amelyek túl gyerekesek már ahhoz, hogy tovább vidd őket, akkor ezeket az életszerkezeteket kirántja alólad a sors. Ez ismét a visszavonulás időszaka legyen az életedben. Találd meg azt a mélyen lévő központi pontot, amely körül az élet körhintája forog.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Találd meg a helyed, és maradj ott, ahol biztonságos. Kapcsolódj ki, és bízz a benned zajló folyamatban. Bízz benne még akkor is, ha tudod, hogy vajmi kevés befolyásod lehet rá. Bízz benne, ha másért nem, azért, mert nincs más választásod. Fontos időszak ez az életedben, amely során visszazuhanhatsz önmagadba, és elsodródhatsz minden régi bójától, kikötőtől, amelyek egykor életedben a rendet és értelmet adták.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Valószínűleg nagyon egyedül érzed magad, mert a nagy magányosság kísér ezen a napon (akár a körülmények következtében, akár a rádtörő belső igény miatt, hogy visszahúzódj a világtól). Olyan időszak következik most az életedben, amikor ami elmehet, az el is megy, elhagy, és csak a lényeg marad hátra neked, valamint a múlt tapasztalatainak magasabb értelme.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Mindenféle kapcsolatra nézve kedvező ez az időszak, beleértve a csoportokat és a nagy nyilvánosságot is. Női ismerőseid különösen nagy segítségedre lehetnek valamilyen formában. A szokásosnál érzelmesebb hullámhosszra vagy beállva. Figyeld meg önmagadat és reakcióidat, hogy ezáltal nagyobb önismeretre tehess szert. Jól érzed magad, így jól tudsz másokkal is együtt működni. Megfelelő időpont ez a tanácskozásra.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Ez nem a legalkalmasabb pillanat fontos üzleti tárgyalásokra vagy józan gondolkodást igénylő feladatok elvégzésére, hacsak maga a helyzet meg nem kívánja tőled a fokozott érzékenységet mások érzelmei iránt. Érzelmileg a szokásosnál fogékonyabbá válsz, és könnyebben ki tudod fejezni érzéseidet hozzátartozóid körében. Nemcsak adod, hanem igényled is a gyengédséget és érzelmi támogatást szeretteid részéről.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Nem alkalmas az időszak arra, hogy bemutatót tarts, vagy bármilyen formában reflektorfénybe kerülj. Amire most igazán szükséged lehet, az az, hogy egyedül lehess, és átgondolhasd, minként érzel a különböző dolgok iránt. De tölthetnéd az időt közeli barátaid, családtagjaid társaságában is. Új erőre fogsz kapni, és feltöltődsz majd új energiával. E tranzit lökést ad lelkierődnek, és fizikai energiával is feltölt.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Miután nincsenek komoly ellen fényszögek, nyugodt, békés, kiegyensúlyozott lelkiállapotba kerülhetsz, összehangolódhatsz a környező világgal. Ez kisugárzik mindenfelé, és különösen intim kapcsolataidban érezteti jótékony hatását. Az eddig szőnyeg alá söpört esetleges problémák most felszínre kerülhetnek, különösen az ellenkező neműekhez fűződő kapcsolataidban. Minden kis apróságon “kiakadhatsz”. Figyelj oda, és a nehézségekkel rögtön nézz szembe.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Elég energikusnak érezheted magad, de komplikálod vagy ellehetetleníted a helyzetedet, ha hagyod, hogy életednek különböző területei szétcincáljanak. Egyszerre több irányba húz a szíved. Természetesen ez felbillenti belső egyensúlyodat, ami kapcsolataidban is nehézségeket okozhat. Dolgozz az egyensúly helyreállításán, és akkor sokra viheted. Problémáid adódhatnak az ellenkező neműekkel – vonzalom ébredhet benned egy tőled teljesen különböző személyiség iránt.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Tudatában vagy érzelmi és szellemi lényed kettőségének. Erőfeszítéseket kell tenned e két ellentmondó rész harmonizálása érdekében, hogy simább legyen életed. Érzelmileg jobban rá tudsz hangolódni másokra, mint általában, és ez egy megfelelő pillanat bemutatkozásra vagy közszereplésre. Érzelmeid elmélyülnek, és hozzátartóid, barátaid közelségére vágysz. Bensőséges kapcsolatokra törekszel másokkal.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Nagyon is tisztában leszel érzéseiddel, és könnyedén ki is tudod fejezni őket, miközben logikai képességeiden sem esik csorba. Ez rendkívül hasznos egyensúlyt teremt. Képes leszel értelmes döntéseket hozni, szinte bármely téren. Remek alkalom adódik arra, hogy megoszd gyengéd érzelmeidet szeretteiddel, barátaiddal, családtagjaiddal. Könnyen teremt kapcsolatokat, és érzelmi támasza lehet másoknak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top