Horoszkóp

Napi horoszkóp (02.05. Szombat)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Nem kell attól tartanod, hogy a sors szeszélye megrángat, felesleges attól félned, hogy valami másképp sikerül, mint elképzelted. Még arra is jut időd, hogy a napsugár örömeit élvezd. Jót is tenne egy kis séta, néhány kirándulás, ha nem is nap mint nap, de legalább hébe-hóba. Sok időt tölthetsz hobbiddal, ráérsz majd zenét hallgatni, gyűjteményedet rendezni. Mindez nem fontos, de legalább kellemes időtöltés.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Talán szeretnéd, ha ma nem kellene dolgoznod, vagy nem lennének fontos elintéznivalóid. Nem így van, de a teendőkből az átlagosnál azért egy kicsit kevesebb rabolja el az idődet. Most szükséged van a szerelemre, azok közé tartozol, akik ezt nagyon is jól tudják. Ha nem új fellángolás vár, akkor partnered vagy házastársad művel „csodákat”. Ismét felfedezhetitek egymásban azokat a régi értékeket, amik feledhetetlenné tették a kezdeti időszakot.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Nyugodt, kiegyensúlyozott, viszonylag kedvező időket ígérnek az égiek a következő időszakra. Attól azért nem kell tartanod, hogy elkényelmesedsz. Mindig találsz magadnak munkát, elfoglaltságot, sőt esetleg jövedelmező vállalkozást is. Mindez nagyon szép, csak valahogyan el ne romoljon. Te sem érted majd miért, de természetedtől eltérően egy kicsit türelmetlenebb, kötözködőbb leszel a szokásosnál.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Ne engedd, hogy a szeszélyeid, vagy még inkább az indulataid irányítsanak. Lesz részed egy-két váratlan meglepetésben, de alapjában véve mégis inkább jónak mondható ez a nap, még akkor is, ha nem nevezhető éppen könnyűnek. Előfordulhat, hogy felesleges dolgokat vásárolsz, vagy valamivel rászednek. Kár nem ér, de valószínű, hogy többet fizetsz egy értékes darabért, mint amennyi a valódi ára.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Gondoskodj arról, hogy a hét vége ne csak szép legyen, hanem kellemes is. Igazán hasznodra válna egy kis pihenés. Ha teheted, feltétlenül szervezz valami hétvégi programot. Ne legyen semmi fontosabb, mint a szórakozás. Bármit megengedhetsz magadnak, mindenben örömöd fogod lelni, minden sikerül. Családod is jó néven veszi, hogy velük töltesz néhány gondtalan napot. Ezzel meg tudod előzni a következő hét viharos jeleneteit.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Mindenkinek mindig van egy kis zűr az életében, ez alól te sem lehetsz kivétel. Hiába van jó idő, mégsem tudod igazán élvezni. Kissé nyugtalan, kissé agresszív leszel. Ezzel okozhatsz másoknak kellemetlen meglepetéseket, önmagadnak nehezebb perceket. Sürgeted, hajtod az időt, mintha az nem múlna magától is. Úgy teszel, mintha egy egész évi munkát kellene elvégezned néhány nap alatt. Jobb, ha előre elgondolkodsz mindezen, és nem utólag kapkodsz fűhöz, fához.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Ha úgy tapasztalod, hogy ellenségesen viselkednek veled szemben az emberek, lásd be, hogy néha másnak is lehet igaza. Ha nem, az sem baj, csak kerüld el a vitákat. Sokat változik a helyzet, és főleg a hangulatod. A viharok nem múlnak el nyomtalanul, nem lehet azt várni, hogy egyik napról a másikra mindennel elégedett legyél. Bár nem lesz okod panaszra, mégis sajnálni, vagy sajnáltatni fogod magad, esetleg nem becsülöd eléggé a megváltozott, és most már kedvező körülményeket.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Idővel még a legrosszabb dolgok is megszépülnek. Kiderül, hogy nem is volt olyan kellemetlen a hónap vége, mint ahogyan azt az adott pillanatban gondoltad. Nagyon jól helytálltál. Az elégedettség érzése pedig örömmel párosul. A dicséret és az anyagi elismerés nem sokat várat magára. Most már nemcsak hajszolod, de utol is éred a pénzt. Anyagilag kedvezőbb hét következik, de más szempontból sem lesz majd okod a panaszra.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ne várd, hogy minden napod a legteljesebb békében teljen. Akadhatnak nézeteltérések, de ha nem figyelsz oda, észre sem veszed őket. Igazán büszke lehetsz magadra a következő hét elején. Ha vannak külföldi kapcsolataid, azokat most nagyon jól hasznosíthatod. Ha szeretnél utazni, azt is megteheted. Szerencsés vagy, úgy zárhatod ezt a hetet, hogy elégedett lehetsz mindazzal, ami történt.



Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Talán azt sem tudod, hol áll a fejed, annyi munka vár rád. Mindez annak köszönhető, hogy a mások miatt elmaradt ügyek intézése rabolja el idődnek nagy részét. Emiatt talán új vállalkozási lehetőségeken is gondolkodsz. Sok terv forog a fejedben. Érzed, hogy ezeket csak úgy valósíthatod meg, ha már most komolyabb előkészületeket teszel. Ha utazást tervezel, akár most, akár a távolabbi jövőben, az előkészületek időd nagy részét le fogják kötni.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A plátói érzelmek az igazi beteljesülést ígérik. Természetesen, ha már van társad, vagy házasságban élsz, akkor mindez a kapcsolaton belül jelent kedvező fordulatot. Tisztában vagy ugyanis azzal, hogy akármilyen nagy a csábítás, nem szabad kockáztatni a boldogságodat. Most, és a későbbiekben is jól teszed, ha a megérzéseidre hallgatsz. Egyre inkább számíthatsz előérzeteidre, azok mindig megmutatják a helyes irányt.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Ha új életet akarsz kezdeni, bátran megteheted, csak ne akarj azonnal az út végére érni, elégedj meg a kezdő lépésekkel, a kezdeti sikerekkel. Olyan gyorsan repül az idő, hogy szinte észre sem veszed. Csalódást okozhat egy olyan ismerősöd, aki nagy lehetőségeket villant fel előtted. Új pozíciót, vagy más munkahelyi beosztást ígér, miközben saját útját egyengeti a te rovásodra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top