Horoszkóp

Napi horoszkóp (02. 07. Hétfõ)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Tisztáznod kell egy családi, vagy házassági konfliktust, ami nem könnyű, de nem is reménytelen. Elég bátorságod lesz ahhoz, hogy a legkomplikáltabb ügyeket is tisztába tedd. Viták, veszekedések helyett jobban jársz a diplomatikus megoldásokkal. Például, ha partnereddel, vagy házastársaddal egy nyugodt beszélgetés közben próbálod elsimítani az ellentéteket. Az esetleges pénzügyi gondjaidon is szívesen segítenek idősebb, megbízható barátaid.


Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Kellemes meglepetések érnek. Elsősorban a magánéletedben számíthatsz kedvező fordulatokra. Jól, időnként majdnem túl jól megy a sorsod. Mostanában kellene elintézned azokat a fontos ügyeket, amik rád várnak, mert később már a legegyszerűbb dolgok is bonyolulttá válnak. Ha tetszik, ha nem alkalmazkodnod kell másokhoz. Nem ez a kedvező pillanat arra, hogy új lehetőségeket keress a hivatásodban. Egyelőre csak szeretnél előbbre jutni, de még nem érkezett el a te időd.


Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Újra, meg újra időzavarba kerülhetsz, és rá kell jönnöd arra, hogy nem jó eszközöket választasz, ha valakit meg akarsz nyerni szövetségesnek. Nagyon fontos, hogy ügyesen oszd be az idődet, és döntő kérdésekben ne mondj egyértelmű igent, vagy nemet. Ellenkező esetben ugyanis olyan kritikus helyzetbe kerülhetsz, amiből nem lesz könnyű megtalálnod a kiutat. Az csak a látszat, hogy ólomlábon járnak a napok, csak minden később történik, mint várható lenne.


Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!

Valamiért nagyon türelmetlenné válsz, elégedetlen vagy önmagaddal, és teljesítményeddel. Egy családi ügyben legfőbb ellenséged a tanácstalanság lesz, meg a rokonok befolyása. Kénytelen leszel sokat költeni otthonodra, áldozatot vállalni valakiért, aki miatt ezt szívesen megteszed, nem gondolva arra, hogy milyen következményekkel jár. Bizonyára szükséged van mozgalmas fárasztó napokra is ahhoz, hogy a nyugalmat értékelni tudd.


Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Ahogy múlnak a napok egyre nyugodtabbá, kiegyensúlyozottabbá válsz. Ebben az időszakban még nem ajánlatos komolyabb pénzügyi manőverekbe kezdened. Nem sokat panaszkodhatsz, de azért jól teszed, ha vigyázol a pénzedre. Egyre magabiztosabbá válsz, visszatér a jó kedélyed, és ami ennél is fontosabb, az önbizalmad is. Az sem baj, ha egy kicsit erélyesebb leszel a szokásosnál. Nem elég elmondani, hogy mit szeretnél, jól teszed, ha szavaidnak nyomatékot is adsz valamilyen módon.


Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

A jó módszer kialakításának sokat köszönhetsz. Nem kíméletlenül, de határozottan törhetsz a céljaid felé. Nem is kell nagyon igyekezned, minden ajtó feltárul előtted, mindenhova bejutsz, és mindent képes leszel egyszerűen elintézni. Valóban a szerelem hónapja következik, amikor lelkesen viszonozzák érzelmeidet. Könnyen hódíthatsz, vagy találhatsz hódolókra. Az élet fontos dolgaiban sem lesz okod panaszra.


Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!

Vállalkozó kedved lehetőséget nyújt arra, hogy nemcsak jól, de nagyon hasznosan is töltsd az időt. A szerencsesorozat folytatódik, amihez nyúlsz, az arannyá válhat a kezedben. Az is előfordulhat, hogy szinte akaratod ellenére kényszerítenek bele olyan helyzetekbe, aminek sokáig élvezheted az előnyeit. Áldod majd a sorsot, ha partnered, vagy baráti köröd rábeszél egy jelentős pályamódosításra.


Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!

Eredményes időszak vár rád. Az sem baj, ha most és később is felszámolsz olyan emberi kapcsolatokat, szövetségeket, amik már régen terhedre voltak. Nyugodtan megteheted ezt a kockázatos lépést anélkül, hogy veszélyeztetnéd saját nyugalmadat, vagy karrieredet. Még kisebb áldozatokat is hozhatsz, a pillanatnyi erőfeszítések következményeiért még hálás leszel majd. Jól teszed, ha ezekben a napokban nemcsak saját ügyes-bajos dolgaiddal törődsz.


Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!

Lehet, hogy partnered, vagy házastársad nehéz helyzetbe kerül. Előállhat az a helyzet, hogy saját életed simán, zökkenőmentesen zajlana, ha nem kellene nap, mint nap társad panaszait hallgatni, vagy az ő érdekében fáradoznod. Ezek azok a gondok, amiket nem lehet félretenni, mert az csak látszat, hogy amikor a másikért hozunk áldozatot, a saját lehetőségeinket elszalasztjuk. A közös sors egyben közös felelősséget is jelent, ezt Te is jól tudod.


Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!

Még szerencse, hogy az életben minden változik és alakul. Azonban ahelyett, hogy lazítanál egy kicsit, most egyéni problémákkal találod szemben magad. Munkahelyeden történnek olyan bonyodalmak, amik veszélyeztetik pozíciódat. Ennek ellenére, csak akkor változtass, ha ez mindenképpen elkerülhetetlen. Talán az lenne a leghelyesebb, ha a problémák elől menekülve szabadságra mennél.


Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Lehet, hogy gondok sokaságával kell szembenézned. Legalább is ennek az időszaknak az első fele különösen mozgalmas, egyenesen zűrzavaros lesz. A legfontosabb, hogy ne engedj saját szeszélyeidnek, a lehetőségekhez képest türelmesen bánjon az emberekkel. Ahogy telnek a napok, egyre inkább megnyugszol, bár kétségtelen, hogy továbbra is feszült hangulatban leszel.


Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!

Lehet, hogy joggal félted az állásodat, munkakörödet, de ha problémád adódik, abból később hasznod származik. Amit pillanatnyilag kellemetlennek, vagy bosszantónak érzel, az valószínűleg elindít egy jobb irányba. Azt, hogy ez mennyire igaz, már nem sokára tapasztalhatod. Nemcsak a hangulatod válik derűsebbé, hanem az ügyes ötletekkel szabadulsz vélt, vagy valós ellenfeleidtől is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top