Horoszkóp

Napi horoszkóp (02. 08. Kedd)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Több gondot fordítasz most otthonod szépítésére, örömöd fogod lelni abban, hogy családoddal, szeretteiddel törődhetsz. Amikor jókedvű vagy, az emberek is sokkal előzékenyebbé fognak válni. Ennek köszönheted azt a szeretetet, ami szinte mindenütt feléd sugárzik. Az csak természetes, hogy – többek között ezért is – szinte ég a kezed alatt a munka. Nem biztos, hogy ezzel többet keresel, az sem törvényszerű, hogy feltűnést keltesz vele.

Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Fontos az, hogy elégedett vagy, és jól érzed magad ebben a helyzetben. Nemsokára megengedhetsz magadnak egy kis kikapcsolódást. Nyugalomra, pihenésre van szükséged, és az sem árt, ha alaposan felkészülsz a következő napokra. Csodák nem történnek, nagy élmények sem várnak, ám lehetséges, hogy éppen ez a csendes nyugalom a leghasznosabb a számodra. Arra gondolj, hogy a tapasztalatokkal is gazdagodik az ember.

Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Ma a szokásosnál is több kedvességre, ajándékra számíthatsz. Igaz, nem egészen erre van szükséged, sokkal jobban becsülöd a becézgetést, a kedves szavakat. Ebből is kijut házastársadtól vagy partneredtől, sőt barátaidtól is. Most egy kicsit talán úgy érzed, hogy meg kell adnod a módját az ünneplésnek. Előfordulhat, hogy ez pénzbe kerül, de a legkevésbé a költségeket szabad sajnálni.

Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Azzal csak nyerhetsz, ha nagyvonalúan látsz vendégül olyan személyeket, akiket szeretsz. Sok mindenben igazad van, de azért fontos az előrelátás is, ugyanis – mint ahogy az gyakran előfordul – nagyon ellentétes dolgok történnek. Az egyik nap a csúcson, a következőn már a mélyponton érzed magad. Leginkább zilált pénzügyeid miatt támadhatnak problémáid. A szerelemben vagy a házasságban a lángolás és a jeges, dermedt pillanatok váltják egymást.

Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Lehetséges, hogy egy olyan kapcsolatod szakad félbe, amit nagyon sajnálsz, pedig már régen véget kellett volna érnie. Mindez együtt jár egy új lehetőséggel, olyannal, ami több a vigasztalásnál. Valódi egymásra találást jelent. Ha nem történik ezen a téren változás, akkor házastársaddal követik egymást az elkeseredett viták és a boldog percek. A felzavart víz és a felkavart érzelmek hamarabb leülepednek, mint első pillanatban gondolnád.

Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Anyagi veszteségeidet könnyedén pótolhatod. Az érzelmi viharok is elcsendesednek, átadják helyüket az elégedett, nyugodt hétköznapoknak. Mindezt egy kicsit annak is köszönheted, hogy beleveted magad a komoly, elszánt munkába. Ez egy olyan időszak, amikor sok megértést és támogatást várhatsz másoktól. Ha munkahelyet akarsz változtatni, vagy egy új vállalkozásba kezdesz, azt is megteheted, mert a problémáiddal nem maradsz egyedül.

Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
A következő napok zajos, de inkább kedvező eseményekkel várnak. Ahogy jön a pénz, ugyanolyan gyors tempóban el is megy, mert otthonodra vagy gyermekeidre költöd. Ez az a kritikus helyzet, amikor az öröm gondot, a gond örömet okoz. Közben az érzelmeid is hullámzanak, mint a viharos tenger. Elbizonytalanodhatsz, hiszen választás előtt állsz, vagy éppen döntened kell arról, hogyan tovább. Tanácstalanságodból egy nem várt kedvező fordulat fog kimozdítani.

Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Lehet, hogy mások döntenek helyetted, méghozzá a lehető legszerencsésebb módon. Abban a pillanatban, amikor túljutottál a holtponton, már boldog is leszel a házasságodban, vagy a nemrég kezdődött új kapcsolatodban. Mindegy, hogy milyen módon, de biztosan boldog és szép napok köszöntenek rád. Az sem baj, ha ezért csekély áldozatot is kell hoznod, amit tulajdonképpen észre sem fogsz venni.

Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ha már családod van, a gyermekek sok örömet szereznek neked. Az ő boldogulásukat pedig legalább annyira fontosnak érzed, mint a sajátodét. Alaposan és gondosan elő kell készítened a következő napokat. Ha a kellemes gondokkal magadra maradsz, azért senkit sem szabad hibáztatni. Ha közben pedig mérleget készítesz, rá kell jönnöd, hogy nem eseménytelenül és még kevésbé eredménytelenül telt el a múlt hónap.

Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Kellemetlenségektől talán nem nagyon kell tartanod, de az biztos, hogy komoly feladatok előtt állsz. Ezeket pedig csak fáradsággal, áldozatok árán leszel képes megoldani. Majd később kárpótol mindenért az elért eredmény. Komoly problémák adódhatnának a hivatásodban is. Ha megváltozik a munkahelyed vagy a munkakörülményeid, attól lehet, hogy egy kicsit megijedsz, pedig tudnod kellene, hogy ez a kellemetlenség új távlatokat nyit meg előtted.

Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Bőven kijut az otthoni és családi problémákból is, partnereddel vagy házastársaddal sem számíthatsz békés egyetértésre. Előfordulhat, hogy egy szerelmi kapcsolat véget ér és pillanatnyilag nem érzed, hogy jobb ez így, mert szabadságod lehetővé teszi a sokkal szebb újrakezdést. Az új szerelem – ha tényleg véget ér a régi – sokkal szebb és tartósabb lesz. Nem is várat sokáig magára. A nap végén, ha több nem is, a remény már felcsillan.

Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Ha anyagilag is kutyaszorítóban érzed magad, amiatt nem szabad elkeseredned, hiszen nagyon rövid ideig tart ez az állapot. A sok kellemetlenség mellett van egy egészen biztos és nagyon jó dolog is az életedben. Ez éppen az a nagy szerencse, ami nem hagyja, hogy igazán bajba kerülj. Tapasztalhatod, hogy amikor a legnagyobb a szükség, akkor van a legközelebb a segítség. Minden gondot és problémát azért kell elviselned, hogy megszabadulj a terhektől és könnyebben, jobban élhess.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top