Horoszkóp

Napi horoszkóp (02. 10 Csütörtök)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
A veszekedést igyekezzél elkerülni, másokkal szemben légy elnéző. Ki nem állhatod a bizonytalanságot. Hűséges és állhatatos leszel, nemcsak a szerelemben és a házasságodban, de a gondjaidra bízott dolgokat is megbízhatóan kezeled. Az utóbbi egy-két évben sok minden megváltozott körülötted. Az átalakulásnak még mindig nincs vége. Még sokáig egészen másképpen látod a világot.

Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Sokkal jobban fogod becsülni az embereket, több illúzióval szemléled az életet. Lelki érzékenységed akkor is a hasznodra válik, ha a gyakorlati életben nem mindig a legjobb megoldást választod. Több szeretetet leszel képes nyújtani ezen túl, és még az eddiginél is több szeretetre vágysz, talán ezért vagy ennyire feszült hangulatban. Sokkal inkább nevezhetjük ezt lelkesedésnek, mintsem aggodalmaskodásnak vagy éppen idegeskedésnek.

Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Rokonaid körében valaki komoly segítségre szorul. Könnyen lehet, hogy ez az esemény sokkal fontosabb dolgokról tereli el a figyelmedet. Munkahelyeden és házasságodban is akadnak problémák, gyakran fordulnak elő félreértések. Nehezen viseled el, hogy keresztezik számításaidat, úton-útfélen kérésekkel, nem kívánt tanácsokkal látnak el. Munkahelyeden is mindent bizonytalannak fogsz érezni.

Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Megtalálod azokat a jó lehetőségeket, amikkel javíthatsz saját helyzeteden. Elhalmoznak ajánlatokkal és ígéretekkel is, ami befolyásolhatja magánéletedet, és hatással lehet karrieredre. Semmit sem érdemes gondolkodás nélkül elfogadnod, de a túlzott óvatosság is késlekedést vagy veszteséget okozhat. Fontos szerepe lesz most a határozott, gyors és józan döntéseknek.

Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
A lehetőségekhez képest pihenned is kellene ezekben a napokban, ne hagyd, hogy az események magukkal sodorjanak. Ez az időszak részben családi konfliktusok veszélyével fenyeget, más szempontból viszont sok szerencsés lehetőséget kínál. Ilyen például egy kockázatos vállalkozás, vagy egy magasabb beosztás megszerzése. Ha utazási terveid vannak, azokat jó volna a következő hónapra halasztani, bármilyen csábítóak is a pillanatnyi ígéretek.

Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Létezik a jónál is jobb pillanat, a várakozás ebben az esetben előnyödre válik. A szerelemben szerencsésnek mondhatod magad, de egyelőre ki vagy téve kisebb csalódásoknak, vagy ha titkos utakra lépsz, számolnod kell a kínos következményekkel. Tele zsebbel, optimistán járhatod a világot a következő időszakban, egy utazásra márciusban kínálkozik a legjobb alkalom.

Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Megteheted, hogy kényelmesen élvezd a szerencsés napokat, de sokkal jobban jársz, ha kihasználod az adódó lehetőségeket. Ha képes vagy megállni akkor, amikor kell, akár még a szerencsejátékokkal is megpróbálkozhatsz. Szerelmi sikereidnek köszönhetően úgy érezheted, hogy talán nem is a földön jársz. Ebben az időszakban még a kockázatoktól sem kell félned. Sok, és pozitív meglepetésben lehet részed.

Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Annyi újdonságot tartogat a részedre ez az időszak, ami akár egy egész évre is elég lehetne. Veszélybe kerülhet a családi béke, az állásod, és igazán nem ártana, ha jobban óvnád az egészségedet is. Gondos törődéssel megelőzhetsz egy olyan kárt, ami a lakásodban történhetne, és érzékeny veszteséget jelentene. Semmilyen elővigyázatosság vagy óvatosság nem túlzott ezekben a napokban.

Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Pénzügyekben még nagyon is szerencsés vagy, de minden más területen vigyáznod kell, nehogy csalódás érjen. Hiszékenységed és jó szíved könnyen bajba sodorhat. Szükséged lesz tehát egy természetes önzésre. Ám közben jól teszed, ha nem bánsz kíméletlenül másokkal, és önmagaddal szemben is egy kicsit elnézőbb leszel. Békére és nyugalomra van szükséged, amit könnyen megteremthetsz, csak akarnod kell.

Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Nem árt, ha jobban vigyázol a pénzedre, óvatosabban vásárolsz, és csak akkor hiszel a szép szavaknak, ha azokat megbízható embertől hallod. A következő napok szépek és nyugalmasak is lehetnek, mindez csak szervezés kérdése. Nem tudsz majd mit kezdeni egy csábító ajánlattal. Alaposan meg kell gondolnod, hogy kivel társulsz, milyen partnert választasz egy esetleges közös vállalkozáshoz.

Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Sokat kockáztatsz, ha feletteseiddel szembeszállsz, még inkább, ha bedőlsz szép ígéreteiknek. Könnyen lehet, hogy olyasmit vállalsz, ami látszólag nagyon előnyös, de csak később derül ki, hogy ilyen sok felelősséggel, és kockázattal jár. Azon is érdemes elgondolkodnod, hogy nem volna-e jó, ha most vennéd ki a szabadságod, mert nem is tudod, mennyire szükséged lesz a kitűnő fizikai és lelki kondícióra.

Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Szinte a feje tetejére áll körülötted a világ. Jó lenne megfontolt, helyes döntéseket hozni, de nem lesz könnyű jól választani. Házassági problémák, családi viták, szerelmi csalódások torlódhatnak össze. Szinte egyszerre zúdul a nyakadba minden. Nagyon helyesen teszed, ha a lehetőségekhez képest megőrzöd a nyugalmadat. Az önmarcangolás vagy a szélmalomharcok csak energiádat és a pénzedet emésztik fel, más egyébre nem jók.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top