Horoszkóp

Napi horoszkóp (02.14. Hétfõ)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Olyan kedvest részesítesz előnyben, aki érzelmileg, fizikailag és társadalmilag is összhangban van, akivel büszkén kérkedhetsz a barátaid előtt. Ezért hajlamos vagy finom emberekkel összejárni, akik elősegíthetik társadalmi helyzeted javulását, ha tartod a helyes perspektívát. Ezen a téren bírálatod, ítélőképességed legyen szigorú, hogy az igazit meg tudd különböztetni a látszólagostól és a divatostól.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Olyan egyéniségekhez vonzódsz, akik jól ismertek, vagy kitűnnek szakmai területükön. A kiválóság fő tényező abban, hogy szeretni és csodálni tudj valakit. Saját magadnak is magasra állítod a mércét. Légy azonban körültekintő, és különböztesd meg a partnered személyes igényeit és érzéseit a hírnévtől. A belső személyiséghez kell vonzódnod ahhoz, hogy a kapcsolatotok hosszantartó és mindkettőtök számára kielégítő legyen.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Veleszületett tulajdonságod, hogy egy kapcsolatban az újat, a különlegeset becsülöd többre, és a szerelem egy kaland a számodra. Ez nem jelenti azt, hogy kényszert éreznél szokatlan és bizarr ötletek felkutatására, akár fizikai, akár technikai értelemben. Sőt, az ilyen kezdetleges fizikai közeledés téged hidegen hagy. A szerelemhez való állandóan friss érzelmi hozzáállást akarsz, ami soha nem válik sablonossá.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Olyan kapcsolatokra törekszel most, amelyek hevesek, és éppen ezért meglehetősen bonyolultak is. Olyan emberekhez vonzódsz, akik rejtélyesnek vagy bizonyos módon kihívónak mutatkoznak, ami jó és rossz eredménnyel végződhet. Találhatsz olyan partnert, aki felfedezetlen szerelmi területek aranybányája, de rábukkanhatsz olyanra is, aki elérhetetlen, vagy csökönyös és problematikus. Ugyanolyan esélyed van a nyereségre, mint a veszteségre.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Szerelmed nagyon is függ partnered szerelmétől. Nem sok örömed van benne, ha kedvesed kényelmetlenül érzi magát, vagy fizikailag elégedetlen azzal, ami történik. Legyél különösen figyelemreméltó partner, legfőbb gondod az legyen, hogy szerelmed nagyon jól érezze magát. Ez nagyszerű lesz egy bizonyos pontig, de ne feledd partnered tudomására hozni világosan, hogy mik azok a bizonyos fogások, amelyekben Te leled örömöd.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Méltányolnod kellene azt a partnert, aki kapcsolatotok jobbá tételén, és a szerelem finom művészetének csiszolásán fáradozik. Bár a hirtelen meglepetések szinte megsemmisítenek, egy állandóan változó, fejlődő kapcsolatra alapvető szükséged van. Ahhoz, hogy ezt sikeresen elérd, nagy adag önfegyelemre van szükséged, és jó, ha mindketten újraértékelitek időnként a kapcsolatotokat, hogy megbizonyosodjatok arról, mindketten azt kapjátok a másiktól, amit szeretnétek.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
A szerelem a korlátlan szórakozás forrása lehet – ha olyan társra akadsz, aki elég aktív és energikus, hogy az általad óhajtott változatosságot és örömöt biztosítsa. Neked a szerelem boldog, élvezetes élmény, és jó, ha partnered is osztozik ezen optimista megközelítésen. Szeretsz rögtön a tárgyra térni, ezért türelmetlen lennél egy olyan társsal, aki ragaszkodik a körülményes udvarlási szokásokhoz és hasonlókhoz.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Olyan partnert kellene választanod magadnak, aki nagyon közel tud hozzád kerülni, akivel a legintimebb titkaidat is megoszthatod. Nem leszel boldog egy olyan társ mellett, aki félvállról vesz téged, mintha a szerelem csak egyfajta rögtönzött szórakozás lenne, nem pedig közeli személyes kapcsolat. Másrészt viszont ne erőltesd a közel kerülést ott, ahol ez nem helyénvaló, ne áraszd el partnered túlságosan a szerelmeddel, ne sértsd meg személyes szabadságát.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
A szerelmes beszélgetés, és a szóban is szeretni tudó társ különösen fontos lesz neked. A bókok és fülbe súgott édes kis semmiségek, éppúgy, mint a mély beszélgetés, életed jelentős területét alkotják. Szereted tudni, hogy mi következik, és ha ezt el is mondják. Igen nagy örömet okoz neked, ha megbeszélhetitek előre a programokat, és újfajta módokat találtok ki arra, hogyan javítsátok a kapcsolatot a jövőben.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Szereted, ha értelmes, finom tárgyakkal vesznek körül, a pazar körítés nagyban hozzájárul szerelmi élvezeted növeléséhez. A gazdagon díszített, jó szabású ruhák, szépen elrendezett dolgok elengedhetetlenné válnak manapság. Akkor érzed a legkellemesebben magad, ha olyan, viszonylag biztonságos környezetben vagy, ahol tudod, hogy nem zavarnak. A kapcsolatot szereted Te irányítani, de legalábbis azt tudni, hogy mit várhatsz a másiktól.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A napokban a Vénusz állása igen sok kecsességet, sármot kölcsönöz neked, éppúgy, mint fizikai szépséget. Ez a bájosság megkönnyíti a kreatív, könnyed szerelmi élet elérését, és kiküszöböli a kapcsolatteremtés megannyi akadályát. Ha lehet probléma ebben a helyzetben, akkor csak az ellenkezője, vagyis túl sok a potenciális partner. Természetesen reagálsz mások igényeire, sokan tartanak igényt az együttérzésedre és megértésedre.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Időnként nehezen tudod eldönteni, hogy tulajdonképpen mit is vársz egy kapcsolattól, vagy csak akkor döbbensz rá, hogy mit is szerettél volna igazán, amikor a kapcsolatnak már vége. Ez valószínűleg annak az eredménye, hogy kapkodva választottad ki a kedvesedet, így hát minél megfontoltabb leszel, annál jobb. Ezért jó ötlet, ha a megismerkedés idejét elnyújtod, mert akkor kiderül, hogy mit akar és mit vár el a két fél egymástól, mielőtt még elköteleznétek magatokat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top