Horoszkóp

Napi horoszkóp (02. 15. Kedd)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Természetes vágyad és képességed van arra, hogy nagyon kívánatos partnerré válj. Ennek eredményeképpen gondosan el kell távolítanod sok alkalmi ismeretséget a barátok közül, akik valóban szeretnek téged. Társadalmilag felfelé mobil vagy, és elég sikeres abban, hogy olyan partnert találj, aki megfelel magas társadalmi elvárásodnak. Ez a képességed nagy sikert, és még gazdagságot is hozhat, de vigyázz arra, hogy ne hagyd el régi és hűséges barátaidat.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Valószínűleg könnyebben kerülsz személyes ismeretségbe másokkal munkahelyeden, mint társadalmi összejöveteleken. Jobban szereted az olyanok társaságát, akik hasonlítanak hozzád, akik arra törekszenek, hogy szakmai célokat érjenek el. Függetlenül attól, hogy ez-e az igazság, elég jó a hírneved, mert mások hajlamosak csak a legjobbat elhinni abból, amit hallanak rólad. Ez kétségkívül előny, és segít az üzleti életben, valamint személyes ügyeidben azzal, hogy növeli az emberekre való befolyásolás képességét minden helyzetben.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
A szerelmi kapcsolatban is a legnagyobb értéknek a szellemiséget tartod. Hajlamos vagy unatkozni a bonyolult szerelmi technikák fontolgatásánál. A szerelem környezete befolyásolja hangulatodat, de nem szereted a kötelező dolgokat. Minél természetesebben történik valami, annál jobb. Jól jársz, ha energikus partnert választasz, aki gondoskodik a részletekről, melyek felett te esetleg átsiklanál, mint pl. a lakás ajtó bezárása.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
A szavak nem helyettesítik az érintést, és egy rövid ölelés során többet érzel és tudsz meg partneredről, mint egy hosszú beszélgetésben. Minden lélegzetnek és mozdulatnak mellékértelme van, érzelmeidre kell hagyatkoznod a kapcsolatot illetően, és nem intellektuális megfigyelésekre. Jó beleérző képességed révén jelentős tudat alatti hatalmad van másokra, ezért tudomásuk nélkül irányíthatod őket.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Ha még szabad vagy, olyan partnert kellene választani, aki egyenlő lehet veled, minden tekintetben. A mai bolygóállások ideálisak a másik személlyel való minden szintű összekapcsolódásra. Ha csak a kedvesed nem lesz a barátod, üzlettársad, vagy közeli kísérőd valamilyen módon, akkor elvesztheti érdeklődésedet. Bármi, ami nem teljes kapcsolat, hajlamos lesz fárasztó lenni, vagy széthullani a figyelem hiánya miatt.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

A legsikeresebb fejlődésed szempontjából szerelmi kapcsolatodnak határozott kerete kell, hogy legyen, egy sor referenciapont, melyek állandóan megmondják, hol állsz. Ezért jobban jársz egy állandó partnerrel, mint ha sokkal próbálkoznál. A személyes ügyekben való erősséged az a képesség, mellyel szilárd, tartós kapcsolatot tudsz kiépíteni. A kedveseddel való barátság nagyon fontos a számodra, és e nélkül a legszenvedélyesebb éjszaka is valahogy üresnek fog tűnni.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
A számodra a szerelem a szórakozás pozitív és élvezetes formája. Természetednél fogva vidám szemléleted minden találkozást élvezetessé, és meglepetéssé tud változtatni, még ott is, ahol másoknak óvatosabbnak kell lenniük. Szerelmi életedet ne válaszd el élesen az élet többi tevékenységétől. Bármilyen kreatív tevékenység, melyben tehetséget mutatsz, mint pl. a zene, tánc, festészet, vagy fényképészet ugyanolyan boldog kielégülést adhat, mint a szerelem.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Csak akkor lehet valaki a párod, ha ti ketten már jó barátok lettetek. Egy hirtelen, őrült viszony egy idegennel túlságosan nyugtalanító lenne, és hiányérzetet hagyna benned, még ha ez az izgalom csúcsa is lenne mások számára. Teljes kapcsolatot kívánsz. Sokkal oldottabb vagy ismerős környezetben, amit ellenőrizhetsz. Ez részben némi természetes bizonytalanságból adódhat, de éppúgy abból, hogy a szerelem adása sokkal többet foglal magába a te számodra, mint a testi kapcsolat.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
A legtöbb embernek szüksége van a szerelmi kapcsolat tovább éléséhez a párja fizikai jelenlétére, de te képes vagy egy kapcsolat távolból való folytatására is, telefonon, levelezés útján, vagy magnószalagos levelezéssel. Azért tudod ezt megtenni, mert fokozottan birtokolod a képeken és gondolatvilágon keresztüli szerelmi közvetítés képességét. Élénkebb a fantáziád, mint a legtöbb embernek, mely e nagyon is szóbeli korban, nagy előny.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Szerelmi stílusod nagyon konkrét, és fontos, hogy kedvesednek szerelmed kézzelfogható bizonyítékát add. Néhány szerelmes szó nem elég egy kísérő ajándék nélkül. Te is nagy becsben tartasz minden olyan szerelmi jelzést, melyet partnered ad, mert ezek biztosítékot jelentenek arra, hogy a kapcsolat jól megy. A legfőbb érték, amelyet a társadban keresel, az a hűség, amelyre te is hajlandó vagy, amint kiválasztottad azt a személyt, akiről úgy gondolod, hogy megfelelő a te számodra.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Mindig kitűnsz a tömegből. Bármilyen társadalmi összejövetelen szereted, ha a tied az első választás, a potenciális partnerek közül. E kiemelkedő jellemvonás miatt most arra kell törekedned, hogy erősebb benyomást tegyél, amikor olyasvalakivel találkozol, aki vonzó a te számodra. Jobban teszed, ha lazítasz, és hagyod, hogy természetes vonzó jelenléted dolgozzon helyetted. Hajlamos vagy túl egyenes és őszinte lenni, amikor másokhoz közeledsz.
Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
A Nap a jelenlegi helyzetében azt jelzi, hogy erős a magánélet- és személyiség tudatod. Csak a legintimebb körülmények között feded fel belső érzéseidet, és csak azoknak, akiket legközelebbi barátaidnak tartasz. Az ilyen nyíltság igazából a legnagyobb megtiszteltetés és szeretet jegye, melyet egy barátnak vagy kedvesnek adományozhatsz, habár nem mindig fogják ezt felismerni. Hajlamos vagy arra várni, hogy mások keressenek meg téged.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top