Horoszkóp

Napi horoszkóp (02. 16. Szerda)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Általában szóban fejezed ki szerető érzéseidet, most se habozz közölni kedveseddel, hogy hogyan érzed magad. Minél jobban megvitatjátok érzéseiteket, azok annál mélyebbek lesznek, és annál jobban érted majd érzelmeidet. Jó ötlet lehet, ha pároddal sokat beszéltek a személyes problémáitokról, mert a te számodra ez a legjobb módja, hogy sikeresen foglalkozz velük. Még a telefonhívások és levelek is fontos csatornák a szerelmi kapcsolat életben tartására.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Jó testi egészség és anyagi jólét szükséges érzelmi boldogságodhoz, és nem valószínű, hogy boldog lennél egy pénzben szűkölködő szerelmi kapcsolatban, függetlenül attól, hogy az mennyire romantikus. Hogy szabadon kifejezhesd érzelmeidet, viszonylag jól kell érezned magad, és pénzügyi aggodalmaknak nem szabad terhelniük tudatalattidat. Időnként úgy kereshetsz megoldást érzelmi nehézségeidre egy kapcsolatban, ha anyagilag jobb alapok után kutatsz.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Érzelmi állapotod fontos szerepet játszik ma döntéseidben, erőteljesen és gyorsan reagálsz a környezeted hangulatára. Mások ezt a tulajdonságot nem agresszivitásnak, hanem érzékenységnek látják, mivel mindig Te vagy az első, aki érzékeli, hogy más mit érez. Általában minden társasági helyzet központjában vagy. Próbáld magad visszatartani egy kissé, mert mások túl törekvőnek láthatnak, ha mindig az első sorban vagy.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Vigyáznod kell arra, hogy ne válaszolj sietősen kedvesednek, és mindig gondold meg kétszer is, mielőtt egyértelműen elköteleznéd magad bármi iránt. Ez sok elsietett és félreértett megjegyzés miatti visszatáncolástól és akaratlan érzelmi sértéstől ment meg. Sokszor jobb úgy kímélni párod érzelmeit, hogy nem rohansz ajtóstól a házba és mondod meg az igazat, még ha úgy is érzed, hogy ezt kellene tenned.



Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Nagyon vonzódsz az olyan partnerhez, aki az előkelő osztályhoz tartozik, és jó a neveltetése, és mindent megteszel, hogy segíts a szeretett személynek, hogy sikeresebb legyen a világban. Igazából a Te saját jelenlétednek és stílusodnak ez a hatása. Ezt azonban óvatosan és átgondoltan kell tenned, mert máskülönben párod a javításra törekvő kísérleteidet a társadalmi felemelkedés fondorlatos formájának tekintheti.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Életstílusod középpontjában a státus fenntartása áll, és annak megítélése, hogy milyen társ vagy,  nagyon fontos neked. Időnként ez távol tarthat az olyan kapcsolatoktól, melyek előnyösek lennének, de félsz attól, hogy megzavarnák társas vagy szakmai előmeneteledet. Másrészről gyakran képes vagy arra, hogy a szerelmi kapcsolatot más területeken saját előnyödre fordítsd, és így élvezheted a kapcsolat előnyeit, és profitálhatsz belőle.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Olyan emberekhez vonzódsz, akikkel filozófiai és lelki tekintetben sok a közös vonásotok. Egy új kapcsolatban valószínűleg ez az érintkezés első területe, a testi intimitás csak ezután következhetne. A filozófia birodalmában Te vagy a felfedező, és olyan szerelmi kapcsolatra törekszel, amely lehetővé teszi, hogy szélesítsd horizontod. A megfelelő társsal hajlandó vagy változtatni magadon és életstílusodon, ha az elősegíti személyiséged növekedését és életed gazdagítását.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Nagyon erős érzelmi intenzitással merülsz bele mély, bensőséges és valamelyest misztikus kapcsolatokba. Az ilyen kapcsolat erőteljes érzelmeket kelt, melyek roppant izgalmasak lehetnek. Azonban plusz erőfeszítést kell tenned, hogy irányításod alatt maradjon a szituáció, és az általad keltett érzelmi viharok ne sodorjanak el. Ha a kapcsolat irányíthatatlanná válik, a legjobb megoldás, ha megbeszélitek a dolgokat.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Mindig kész vagy barátja lenni valakinek, akivel közös az érdeklődésed. Nagyon természetes partner vagy, aki több élményt visz a kapcsolatokba, mint a legtöbb ember. Sokszor találhatod úgy, hogy Te vagy a vezető a kapcsolatban, mivel partnered lehet, hogy nem olyan magabiztos, és szüksége lehet a Te bölcsességedre, hogy eligazodjon a kapcsolatban. Olyan párt keress, aki elég érzékeny ahhoz, hogy tudja, mikor fogadja el a tanácsodat, és kövesse javaslataidat.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Jó vagy a szerelem fantázia-struktúráinak megteremtésében, melyeket a kapcsolatnak valóra kellene váltania, hogy megfelelő és valóban kielégítő legyen a számodra. Ha egy kapcsolat nem az elvárásaid szerint halad, bizonytalan lehetsz abban, hogy hogyan válaszolj. Ennek kezelésére talán a legjobb mód az, ha elkészítesz egy forgatókönyvet, és egyszerűen csak egyikről a másikra kapcsolsz, ahogy a kapcsolatod halad előre. Ezért nem rossz ötlet, hogy többet olvass a szerelemről egy jó és modern kézikönyvből, hogy felkészült lehess, minden előforduló helyzetben.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Neked van egy bizonyos jellemvonásod, ami lehetővé teszi, hogy jó időkben másokat vezess. Általában ott vagy minden alkalomkor, mely szórakozást és élvezetet ígér, még akkor is, ha mások vonakodnak azonnal ugrani rá. Így könnyen kerülsz szerelmi kapcsolatba csak az általa adott élvezet és szórakozás kedvéért. De lehet, hogy nem vagy hajlandó szembenézni kapcsolatod komolyabb vagy problematikusabb oldalaival, mert nem akarsz ilyen komplikációkba kerülni.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
A számodra az ideális kapcsolat olyan, amely érzelmi védőbástyát alkot a gondok, és a feszültség idején. Olyan partnerrel lennél a legboldogabb, aki teljesen igaz hozzád, aki mindig ott van, amikor szükség van rá. Nincs érdekkonfliktus másokkal való érzelmi kötelékek miatt. Részben emiatt valószínűleg egy együttéléses kapcsolatba kerülsz, mert ez adja a legnagyobb lehetőségeket a melegségre és szerelmed kifejezésére.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top