Horoszkóp

Napi horoszkóp (02. 17. Csütörtök)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Érzelmeid nagyon erősek, gyorsan és erőteljesen reagálsz egy potenciális partner közeledésére. Hasonlóan ehhez, a folyamatban lévő kapcsolat általában eléggé változékony, nagy szerelembe fektetett energiával. Azonban ellent kell állnod a kísértésnek, hogy túl gyorsan haladj. Mindig hagyj magadnak némi szabad teret az újragondolásra, mert ugyanolyan gyorsan lehűlhet az érdeklődésed egy ötlet iránt, mint ahogyan felforrósodott.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
A Vénusz állása azt a vágyadat fejezi ki, hogy jól nézz ki. Lehet, hogy nem öltözöl makulátlanul, de mindig frissnek és sugárzónak tűnsz. Nagyon érzékeny és együtt érző leszel ma másokkal szemben, először legjobb tulajdonságait látod meg az emberekben, és a kevésbé kedvezőeket csak később. Ennek a magatartásnak vannak veszélyei természetesen, és tudatában kell legyél mások hibáinak is, hogy ne okozzanak kárt neked, mielőtt észrevennéd őket.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Mindig szeretsz részt venni egy kis szellemes tréfában, élénk a képzeleted, és változatos vagy, de meghatározott fogalmakkal reagálsz a világra. A kapcsolatokban képes vagy arra, hogy a bizonytalan érzelmeket meghatározottakra redukáld, hogy megoldj egy feladatot vagy legyőzz egy partnereddel kapcsolatos problémát, és mindketten megoldjátok azt a gondot, amit te fedeztél fel.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Boldogan veszel részt mindenben, ami tetszik a partnerednek. Igazából valódi szakértője vagy a szerelmi technikáknak. Olyan partnert kellene választanod, akiben nem túl erős a birtoklási vágy, mert neked szükséged van szabadságra, még ha nem is döntesz úgy, hogy azt kihasználd. Légy óvatos személyes elkötelezettségeiddel, mert kedvesed komolyabban veheti, mint ahogy gondoltad, és ez akaratlanul is kárt okozhatsz.



Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Teljes szívvel belevetheted magad egy kapcsolatba, fenntartások, vagy mögöttes gondolatok nélkül. Ha döntöttél, ragaszkodsz a döntésedhez, jóban-rosszban. Természetesen ennek eredményeképpen te vagy a legigazabb, és leghűségesebb kedves egy szilárd és kreatív kapcsolatban, partnered iránti mindennemű gyanakvás vagy féltékenység nélkül. De ha egy kevéssé kielégítő kapcsolatba kerülsz, akkor lehet, hogy indokolatlanul meghosszabbítod, még az után is, hogy az érzelem elmúlt.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Elég könnyű, hogy érzelmeidet közöld kedveseddel, mert ritkán vagy híján a megfelelő szavaknak. Ez nagyon értékes tulajdonság a szerelemben, és minimalizálhatod a kapcsolat problémáit, mert kevesebb lesz a félreértés vagy félreértelmezés köztetek. Ne feledd, hogy partnerednek nagyobb nehézséget okozhat érzelmei feléd való kifejezése, ezért ne feltételezd, hogy minden világos, és a felszínre került, csak azért, mert a te esetedben ez így működik.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Számodra könnyebb, mint sok más embernek, hogy kielégítsd érzelmi vágyaidat, részben azért, mert szerencsés vagy, részben, mert nem próbálod meg a lehetetlent keresni, mely csalódást okozna. Valószínűbb, hogy meleg, csendes és gyengéd viszonyba kerülsz bele, mely viharos, és igényes. Ez szerencsés jellemvonás, mely megkímél azoktól a szívfájdalmaktól, melyekbe mások megszállottan vetik bele magukat.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Érzelmeidnek olyan az intenzitása, hogy azok nagyon erős szerelmi viszonyokhoz vezethetnek. Nem valószínű, hogy könnyedén veszed a szerelmet, inkább teljes odaadással veted bele magad. Habár ez a megközelítés nagyon erőteljes és átható élményeket ad, úgy találhatod, hogy érzelmeid valahogy elszaladnak veled, és elveszted ellenőrzésedet felettük. Ha nem vigyázol arra, hogy megtartsd az ellenőrzést, romboló és egyoldalú kapcsolataid lehetnek.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Nagy élvezettel és jó érzékkel reagálsz az életre. Egy aktív szerelmi viszonyban hajlamos vagy az érzelmességre. Eléggé nyílt és szókimondó vagy az érzelmeidet illetően, ritkán tartod meg magadnak véleményedet a párodról. Olyan partnerrel lennél a legboldogabb, akinek stílusa és érzései hasonlóak, ha így áll a helyzet, ennek nagyon őszinte és kreatív kapcsolat lesz az eredménye. Ha probléma adódna, annak az az oka, hogy hajlamos vagy túlzottan reagálni jelentéktelen eseményekre.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Hajlamos leszel óvatosan szemlélni a szerelmet, és nem veted bele magad egy kapcsolatba anélkül, hogy azt jó alaposan meg nem fontolnád előtte. Ez a megközelítés természetesen segít elkerülni néhány esztelen kapcsolatot, de az is lehet a következménye, hogy habozol, és elveszítesz egy türelmetlen társat. Ugyanolyan elkötelezettséget és hűséget kívánsz a párodtól, mint amilyen te vagy, ragaszkodva ahhoz, hogy kedvesed e tekintetben betű szerint megfeleljen az előírásoknak.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Barátaid talán a meglepetések sorozatának tartanak téged, mert az a szokásod, hogy váratlan dolgokat teszel a legtöbb helyzetben. Egyedülálló a gondolkodási stílusod, különösen másoknak való érzelmi válaszadásban, és a körülötted lévők javaslatainak átalakítása terén. A legjobban olyan valakihez illesz, akinek hasonló adottsága van a szokatlan iránt, vagy aki értékeli ilyen képességeidet.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Eléggé idealista vagy mostanában, azt kívánod, hogy kedvesed nagyon különleges normáknak feleljen meg. Azonban bizonyosnak kell lenned abban, hogy pontosan meghatározd, mit is akarsz, hogy partnered nehogy akaratlanul is elmulassza kielégíteni vágyaidat. Ez néha nehéz lehet, mert a Te ideáljaid eléggé bizonytalanok, és nehéz őket szavakkal kifejezni. De ne feledd, hogy sokkal nehezebb lesz megkapni, amit akarsz a szerelemtől, ha nem határozod meg pontosan kedvesed számára, mi is legyen az.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top