Horoszkóp

Napi horoszkóp (02. 18. Péntek)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Nagyon optimista vagy szerelmi ügyekben, és ennek eredményeképpen szerelmi életed állandóan fejlődik, vagy legalább is úgy látszik. Ez általában boldog érzésekkel jár, de időről-időre össze kell foglalnod helyzetedet olyan reálisan, amennyire csak lehetséges, és megtenni a szükséges kiigazításokat. Ez a folyamat megmondhatja neked, mikor fejezz be egy kapcsolatot, mely egy ideje már húzódik, hogy helye legyen egy újnak, eredményesebbnek.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Időnként nehezedre eshet, hogy a szerelmet csak szerelemként élvezd, mert úgy tűnik, hogy életed más területeivel is összekeveredik. Vagy arra használhatod, hogy személyes kötelékeket erősíts meg egy nem komoly kapcsolatban. Olyan partnert kellene keresned, aki ösztönöz, és segít fejlődni, mind testileg, mind érzelmileg. Csúcspontján a szerelem energiát adó kihívás lehet, mely átalakít, és újra éleszt téged és a partnered.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Komoly beteljesedést találhatsz egy szerelmi szerepjátékban, amelyben Te és a partnered bizonyos magatartásformákat vesztek fel, majd eljátsszátok, hogy meglássátok az eredményt. Ezt nem szabad statikus módon csinálni, a szerepeknek időről-időre cserélődniük kell, hogy mindkét játékos minden nézőpontból eljátszhassa a szerelmet. Alapjában véve képes vagy kalandként, az örömteli lehetőségek végtelen birodalmában való felfedezésként szemlélni a szerelmet, ha adott a megfelelő motiváció és lehetőség.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Veleszületett tulajdonságod, hogy mindig mélyebbre akarsz ásni. Igazából nem valószínű, hogy sekélyes vagy könnyűsúlyú kapcsolatba kerülsz, mert még az alkalmi találkozásokat is mély és értelmes kapcsolattá tudod változtatni. Vigyázz azonban, hogy mindketten akarjátok az elmélyülést, mert akaratlanul is megsérthet egy jószándékú partner, aki egyszerűen csak nem akarja olyan nagyon elkötelezni magát.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Olyan kedvessel lehetsz a legboldogabb most, aki nemcsak részt vesz, hanem kezdeményez is a kapcsolatotokban. Az ilyen partner energiaforrásként szolgál, és saját személyiségedet tükrözi, megvilágítja és felfrissíti önképedet és szerelmi érzéseidet. Azonban még a legintimebb kapcsolatban is különösen óvatosnak kell lenned, hogy tiszteld partnered magányhoz való jogát. Kedvesed jóléte iránti igaz törődésed inkább kotnyeleskedésnek, mintsem segítségnek tűnhet.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Elég természetesnek találod, hogy elemezd a kapcsolattal összefüggő érzelmeidet és érzéseidet, mely egy pontig szükséges is, segíthet megérteni, mit teszel, és így segíthet elkerülni a csapdákat. De ne hagyd, hogy elemzésed a spontaneitás útját állja, vagy visszatartson természetes érzelmeid kifejezésében egy nyugtalanító szituációtól való félelmedben. Jobb, ha igazi érzelmeidet követed, és hagyod, hogy a kapcsolat annak megfelelően alakuljon.



Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Ahol mások nehéz, mosolytalan viszonyt keresnek, hogy érezzék a szenvedély intenzitását, te a csipkelődő, nevető kapcsolatokat élvezed, mellyel szemben mindketten meleg és barátságos érzésekkel viseltettek. A számodra a szerelem inkább a tréfa és vidámság forrása, mintsem a belső késztetések vagy konfliktusok kifejezése, mint az mások esetében gyakori. Részben ezért egy fiatalabb társsal vagy egy szívben veled egykorúval érezheted a legjobban magad.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
A szív ügyeiben nem vesztegeted a szavakat, és ha szólsz, akkor a dolog legfontosabb részeiről beszélsz. Habár gyakran azonnal észreveszed a probléma gyökerét, nagyon óvatosan kell megközelítened a kritikus részeket partnereddel, és fokozatosan megoldani azt. Így nem zúdulsz rá partneredre, vagy nem sérted meg őt, ha túl érzékeny lenne egy ügyben, és nem siklanál át megjegyzései felett rövidségük miatt.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Úgy találhatod, hogy a számodra a szerelem nem szükséges összetevője egy közeli kapcsolatodnak, és hogy a szellem intimitása ugyanolyan fontos, mint a testi intimitás. Mindenesetre nagyra értékeled a partnereddel való verbális kommunikációt, és nem leszel boldog olyasvalakivel, aki nem mondja el vonzalmait, vagy aki nem értékeli, amikor Te részletesen mesélsz szerető érzéseidről.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Meg kellene próbálnod más szemszögből látni a dolgokat, és kellemes meglepetés érhet. Ha határozott igenjeid és nemjeid vannak a szerelemmel kapcsolatban, előre bizonyosodj meg a felől, hogy partnered érti is őket, hogy ne okozzanak konfliktusokat vagy problémákat az utolsó pillanatban. De hasznos rugalmasnak lenned, hogy ne szalaszd el az olyan élményeket, melyek növelhetik igényedet a szerelmi örömökre. Nagyra értékeled az őszinteséget és kitartást egy kapcsolatban.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Teljesen elkötelezted magad arra, hogy a kapcsolat minden oldalát mindkettőtök számára élvezetessé tedd. Természetesen olyan kedvest kell keresned, akinek hasonlóak a hajlamai, hogy szerelembeli kreativitásod és változatosságod ne legyen elfojtva. Győződj meg róla, hogy a kommunikációs csatornák a vágyaitokat illetően közted és a partnered között nyitottak-e hogy elkerülhessétek a félreértelmezéseket.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Egy kissé nehéznek találhatod, hogy szavakban világosan fejezd ki érzelmeidet és szándékaidat kedvesed felé, a megfelelő kifejezést gyakran csak akkor találod meg, amikor az alkalmas idő már elmúlt. Ezért jobban teszed, ha inkább testi módszerekkel kommunikálsz, testbeszédet, érintést, arckifejezést, még ajándékokat is felhasználva. Ezért olyan társra van szükséged, akinek nem kell mindent részletesen elmagyarázni, hogy megértse, mit próbálsz közölni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top