Horoszkóp

Napi horoszkóp (02. 19. Szombat)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Nagyon jó vagy abban, hogy partnereddel tudasd szükségleteidet és vágyaidat, ezért ritkán szenvedsz frusztrációtól amiatt, hogy nem tudod, elmondani, mit szeretnél. Jó szemed van az esztétikai arányokhoz is. Művészien fejezheted ki magad, legvalószínűbben a vizuális művészetek terén, és más művészemberek felé vonzódsz. Nem vonzódsz azokhoz, akikben nincs kecsesség és ravaszság, legyenek bármilyen őszinték.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Tehetséges szónok lehetsz, vagy legalábbis szépen és vonzón tudod kifejezni magad. E tehetséged miatt nagy tetszést kelthetsz az olyan partnerrel való beszélgetésben, aki értékeli képességedet, és osztozik benne. Elég nyitottan tudsz beszélgetni a szerelemről, és fel tudod használni az összes tanulási és fogalmi képességedet. Figyelmen kívül kell hagynod minden ódivatú társadalmi konvenciót.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Könnyed képességed van vágyaid kifejezésére, de lehet, hogy nem fedezted fel alaposan, vagy nem szerezted meg a legnagyobb örömet ezen képességedből. Talán biztosra veszed a verbális kifejezést. Közvetlenül és erőteljesen fejezed ki magad, és sok energiát fektetsz abba, hogy mit mondasz a kedvesednek. A szavak fontos eszközök a hatás formálásában, és függetlenül attól, hogy jól használod-e a szavakat vagy sem, sokat és akarattal beszélsz.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Csak akkor beszélj erőteljesen, amikor az a terved, hogy valóra váltsd szavaidat, vagy azt fogod látni, hogy senki sem vesz komolyan. Bizonyos ösztönzést kaphatsz a kedveseddel való vitából és érvelésből. Igazából nagyobb a valószínűsége annak, hogy kedveseddel vitázol, mint egy idegennel, mert ez a gyengédség egy formája a számodra. Ez a fajta szellemi gyakorlat azonban nem biztos, hogy különösen jól esik a partnerednek, és előfordulhat, hogy komolyabban veszi amit mondasz, mint ahogy Te gondolod. 

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Jól ki tudod fejezni magad szavakkal, és világossá tudod tenni ötleteidet partnerednek anélkül, hogy hosszas vitába vagy szóváltásba keverednétek. Éppen eleget mondasz ahhoz, hogy az üzenet eljusson hozzá: egyenletes, jól kigondolt szavak – és semmi több. Azonban lehet, hogy nem érzed magad ösztönözve arra, hogy mélyebben elgondolkozz azon, mit is akarsz. Jól tennéd, ha néha egy szkeptikus partnerrel teszteltetnéd ötleteidet, különösen a szerelemmel kapcsolatos felvetéseidet.



Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Számodra a zavaros kommunikáció az irritáció igazi forrása lehet, és túlságosan igényes vagy a partnereddel szemben, amikor az nem mondja meg pontosan, mit akar, vagy nem azt mondja, amit Te hallani akarsz. Ellent kell állnod a kísértésnek, hogy azért vitatkozz, hogy érzéseidet tudasd, és a lehető legtöbb korlátozást gyakorold. Rövid távon ez jelentős frusztrációt jelenthet: hiszen ellenállsz a sürgető vágynak, hogy ellentmondj partnerednek, amikor úgy hiszed, hogy téved.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
A korlátozás megtanít arra, hogy a gyűlölet dédelgetése nem tanácsos, és meg kell tanulnod sokkal türelmesebbnek, fegyelmezettebbnek és pontosabbnak lenni a beszédedben. Egy módja e cél elérésének az, hogy öntudatossági technikákat gyakorolsz, például bekapcsolva hagyod a magnót, mikor kedveseddel együtt vagy, és később visszahallgatod, hogy mit is vettél fel. Ez meg fogja mutatni, mikor vigyázz a nyelvedre, és várj türelmesen arra, hogy a probléma megoldja önmagát.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Képesnek kell lenned arra, hogy világosan és erősen fejezd ki magad, anélkül közvetítve mondanivalódat, hogy túl sok energiát fektetnél bele. Erőteljes és meggyőző tudsz lenni, a legnyájasabb módon, míg másoknak fel kell emelniük a hangjukat, hogy ugyanazt elmondják. Ezzel az adottsággal kedveseddel való beszélgetéseid hatásosak és békések lehetnek. El tudod intézni az ügyeket, mert higgadtan javaslod az egyértelműen helyes megoldást úgy, hogy egyikőtök sem lesz elégedetlen a dolgok kimenetelével.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Nagy kreativitást találsz az ötletek birodalmában. A szerelemben ezért eléggé találékony vagy, telve gondolatokkal arról, hogyan lehet a kapcsolatot jobbá és érdekesebbé tenni. Ezen ötletek közül sokat szóban lehet a legjobban kifejezni, ezért boldog lehetsz egy olyan partnerrel, akit a szerelemnek nemcsak a testi oldala érdekel, hanem képzeletgazdagabb szellemi oldala is. Jobb, ha kedvesed olyan, aki pótolni tudja a részleteket.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Hajlamos vagy arra, hogy kedvesed szavait nagyon komolyan vedd, vagy túlságosan komoly vagy, amikor a szerelemről gondolkodsz. A szerelem sok vidámságot és szórakozást adhat, valamint intenzívebb és komolyabb dolgokat, melyek megfelelhetnek neked. Ha megtanulsz teljesen odaadó lenni, sok örömed lesz a kapcsolatban, és kedvesed is sok örömet kaphat figyelmességed által. Minél többet elemzed a kapcsolat gyakorlatiasságát, és minél többet gyakorolod ezt, annál több örömed lesz benne.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Eredeti és szokatlan a képzeleted minden területen, beleértve a szerelmet is. A kapcsolatokon belül valószínűleg Te vagy az, aki új irányt vezet be. Te vagy a biztatás és változtatás forrása a kapcsolatban, ezért tudsz jól kijönni egy kisebb képzelőerővel megáldott partnerrel, mert neked kettőtök számára több mint elég ötleted van. Természetesen ne hagyd, hogy a kapcsolat stagnáljon, de hirtelen újításaiddal partnered nehezen birkózat meg.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Jó a képzelőerőd a szerelemben, és elég gazdag a fantáziavilágod. Ezen kívül megvan a képességed arra, hogy észrevedd, melyik fantáziát lehet reálisan végigjátszani, és melyiket jobb a képzeletnek megtartani. Segíthet, ha partnered hajlandó megfogadni a tanácsaidat az ilyen dolgokról, és nem próbál meg olyan valamibe kényszeríteni, mely nem lesz élvezetes mindkettőtök számára. Szükséged lehet a párodra, hogy egy kis plusz lökést adjon ahhoz, hogy kidolgozd reális vágyaidat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top