Horoszkóp

Napi horoszkóp (02. 20. Vasárnap)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Neked most nem okozhat nehézséget, hogy párt találj, mert általában a leendő partner jön hozzád. Abban lehetnek azonban problémáid, hogy a megfelelő partnert válaszd ki a többi közül. A szerelmi kísérletezés több okból is érdekelhet. Először, mert a szerelem egyszerűbb módja természetes a számodra. Ezért a szerelem új módszereinek kipróbálása könnyebb, mint azoknak, akik nincsenek ennyire otthon ebben a témában.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Jó ízlésed és időzíteni tudásod miatt általában megkapod, amit egy szerelmi viszonyban meg szeretnél kapni. Partnered ötletei is általában egybe vágnak a te vágyaiddal, ezért nem szenvedsz szükséget, ha éppen nincs senki, vagy kedvesed éppen rossz hangulatban van. Természetesen el lehetsz egy ideig társ nélkül, ez egyáltalán nem ártalmas, mert ez általában akkor történik, amikor ez neked így kényelmes és hasznos is.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Nehéznek találod, főleg, amíg fiatal vagy, hogy a megfelelő helyen legyél, a megfelelő időben. Akkor adódhat alkalmad szerelmi találkozásra, amikor éppen nincs kedved, vagy a körülmények gátolnak, amikor lenne. Ennek a nehézségnek lenne olyan következménye, hogy vitákhoz és vádaskodáshoz is vezethet, melyet, pedig jó, ha kerülsz. Jó sok időt kell rászánnod, hogy vágyaidat feltérképezd, és megértsd, azért, hogy igazán teljes szerelmi életed lehessen.
Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Többször találkozhatsz akadályokkal a szerelmi életedben. Lehet, hogy nincs elérhető partner, vagy lehet, hogy a partnered nem azt szeretné, amit te szeretnél. Igen türelmes társra van szükséged, aki elfogadja frusztráló magatartásodat, és megkönnyíti, hogy átvészeld a lehangoló periódusokat, valamint segít visszatérni a régi kerékvágásba. Olyan partnert keress, aki nem zavar téged, ha ez mégis meg történik, akkor jobb lemondani a kapcsolatról, mint állandóan akadályba ütközni.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Jó képességed van a tervkészítésre, és arra, hogy kiválaszd az irányt, amerre haladni kívánsz. Így a szerelmi kapcsolatban általában eléggé pontosan el tudod magyarázni, és világossá tudod tenni céljaidat és vágyaidat kedvesednek, hogy ő is megértse. Sokat profitálhatnál abból, hogy saját magadat kedvesed szemszögéből néznéd, és a szerint is változtatnál egy kicsit a viselkedéseden.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Szerelembeli tökéletesség után kutatva elérheted a legjobbat, habár azok a partnerek, akik nem felelnek meg normáidnak, csalódottak lehetnek. De kerüld el azt, hogy csak az újdonság miatt keress új kapcsolatot, vagy azért, mert képtelen vagy érzelmileg nyugodt maradni. Ebben a tekintetben nagyon elégedett lehetsz, egy olyan kedvessel, aki hajlandó felfedezéseket tenni veled, de aki nyugtatólag is hat rád.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Valószínűleg magas az önértékelésed, és sokat meg tudsz adni abból, amire vágyni lehet egy kapcsolatban. Könnyed, természetes varázsoddal ellentétként állsz azokkal szemben, akiknek meg kell küzdenie azért, hogy vonzóvá tegyék magukat. E tulajdonságod miatt az emberek féltékenyek lehetnek rád, ezért jól teszed, ha különösen szerény vagy, és néha háttérbe vonulsz. Olyan diplomatikusan és elegánsan is tudod kezelni kedvesedet, a féltékenység nem ütheti fel a fejét.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Amikor egy szerelmi kapcsolatban veszel részt, nagy erőfeszítést teszel, legalább is mások így látják. Azonban jobb lehet, ha egy kicsit visszafogod magad, számos ok miatt: először is azért, nehogy kifogyjon az energiád egy kapcsolat során azért, mert már az egészet felhasználtad az elején, másodszor pedig, hogy elkerüld a kapcsolat egyensúly hiányát abban az esetben, ha kedvesed nem tud követni.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Beszédes természeted van, és hajlamos vagy aktívan részt venni bármilyen tevékenységben, beleértve a szerelmet is. Általában eléggé bőkezű vagy, és a szerelmi kapcsolatokban szereted ajándékokkal elhalmozni kedvesedet. Természetesen ez nagyon sokba kerülhet, ha nem vagy elég óvatos. Nem szükséges olyan anyagi természetű ajándékokkal kifejezned nagylelkűségedet, melyek meghaladják teljesítőképességedet. Elég, ha csak figyelmeddel vagy bőkezű.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Mivel az életet elég komolyan veszed, különleges adottságod van a szerelembeli intenzitásra. Nem szokásod, hogy lazán kerülj egy kapcsolatba, és ha egyszer elkötelezted magad egy partner mellett, meglehetősen nagy hűséggel és kitartással ragaszkodsz hozzá. Nagyon biztosnak kell lenned abban, hogy kedvesed ugyanígy részt vesz a kapcsolatban, hogy elkerülhesd az akaratlan érzelmi sérelmet.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Különleges az ízlésed a szerelemben minden új, és szokatlan iránt. Megfelelő elővigyázatossággal ez a megközelítés nagyon intenzív szerelmi életet eredményezhet, de bizonyosan figyelembe kell venned kedvesed szükségleteit és lehetséges gátlásait. Jobban fogod szeretni az olyan partnert, aki mérsékli néha kissé könnyelmű döntéseidet, aki állandó középként szolgál, akihez mindig vissza lehet térni.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

Valószínűleg jó az arányérzéked aziránt, hogy a kapcsolatban mit lehet, és mit nem lehet elérni. Partnerednek képesnek kell lennie arra, hogy plusz kihívást jelentsen a kapcsolatban, hogy mindketten úgy érezhessétek tényleg elértek valamit közösen, és hogy szerelmetek felfelé mozog, nem csak egy helyben topog. Ha a kapcsolat fordulóponthoz érkezik, te leszel az, aki egyenesen halad előre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top