Horoszkóp

Napi horoszkóp (02.21. Hétfõ)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Tevékenységed és megnyilvánulásaid, társadalmi jellegű megnyilatkozásaid, belső egyéniséged kialakítása köré összpontosulnak. Valószínűleg nagyon vágysz az elismerésre, akár a feletteseid, akár barátaid részéről. Törekedj arra, ahogy elérj egy kiemelkedő pozíciót, de egy világosan körülhatárolt státusz, ami bele illik az önmagadról kialakított képbe, szintén megfelelhet.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Tevékenységeid és megnyilvánulásaid az élet azon területei köré csoportosulnak, amelyek a hasonló gondolkodású, és a hasonló természetű emberek társaságával állnak kapcsolatban. Gondolkodj el azon, hogy hogyan jössz ki a barátaiddal, mit vársz tőlük, és hogyan alakulnak ki a te általad létesített kapcsolatokból barátságok. Kifejezett szükséged van arra, hogy másokkal egy hullámhosszon legyél, velük eszmecserét folytathass, vagy közös tevékenységében vehess részt.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Tevékenységeid, megnyilvánulásaid az életnek azon területei köré összpontosulnak, amelyek kapcsolatban vannak az egységgel, a csenddel, az elszigeteltséggel, a kollektív tudattalannal, a rejtett félelmekkel és a menekülési hajlammal. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy némileg visszafogottabb, sőt esetleg félénkebb is lehetsz ma másokkal szemben. Ez gyakran annak a nagyfokú érzékenységnek és sebezhetőségnek köszönhető, amelyet a többi ember nem mindig képes érzékelni.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

A tevékenységeid és megnyilvánulásaid középpontjában önmagad állsz. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy teljesen átadod magad annak, amit teszel, és nagyon ösztönösen cselekszel. Az már kevésbé érdekel, hogy ez hogyan érint másokat, de nem azért, mert szándékosan nem veszel tudomást róluk, hanem néha egyszerűen csak kibuggyannak belőled a dolgok, és gondolkodás nélkül cselekszel. Elsősorban saját magaddal foglalkozol, az ösztöneiddel, a felbukkanó vágyaiddal, ezért olykor egoistának tűnhetsz.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Tevékenységeid és megnyilvánulásaid az élet azon területei köré összpontosulnak, amelyek a dolgok feltárásával, felszínre hozatalával kapcsolatosak. Lehet, hogy a pszichológiába veted bele magad, vagy a lélek és szellem rejtett birodalmaiba, (parapszichológia), esetleg valamiféle kutatással foglalkozol. Kipróbálhatnád a mélytengeri búvárkodást, tanulhatsz régészetet, vagy pedig az élettel és a halállal kapcsolatos területeken tevékenykedhetsz, ha akarsz.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Tevékenységeid és megnyilvánulásaid középpontjában a társad áll, különösképpen a partnered, vagy közeli barátod. A gyakorlatban ez majdnem úgy jut kifejeződésre, hogy hagyod, hogy a partnered határozza meg viselkedésedet a külvilágban. Nagy jelentőséget tulajdonítasz annak, amit a társad gondol és tesz. Még ha a személyes horoszkópod többi tényezője nyilvánvalóan utalna a függetlenségedre, akkor is mindig figyelme veszed partneredet a döntéseknél, és bevonod őt a dolgaidba.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Tevékenységeid és megnyilvánulásaid az élvezetek, a sport, a játék, a kreativitás és az önmegerősítés köré összpontosulnak. Ilyen bolygóállás gyakran olyan emberek képletében fordul elő, akik hobbijaikat hivatásszerűen űzik. Amikor a megnyilvánulásaiddal az önmegerősítésre, az érvényesülési vágyad kielégítésére, vezetői vagy központi szerepre törekszel, akkor általában hajlamos vagy az egoizmusra. Saját magadat veszed mércének, és igyekszel olyan pozíciót betölteni, amelyben többé-kevésbé azt teheted, amit szeretnél.



Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
A tetteid és megnyilvánulásaid a biztonságvágyadra koncentrálódnak, átvitt értelemben is, amikor arra törekszel, hogy szilárd talaj legyen a lábad alatt, és szó szerint is, az anyagi jólét megteremtése által. Ezt a mai bolygóállást szokták úgy is értelmezni, hogy akinek a horoszkópjában szerepel, kiváltképpen szereti a pénzt. Ügyesen bánsz a pénzzel, jó érzéked van a kereskedéshez. Lehet, hogy szeretsz az anyagiak közelében maradni, és kialakítani a saját anyagi életedet.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Nagy lelkesedéssel és érdeklődéssel veszel részt a közös rendezvényeken, és szórakozásokban, ami természetesen nem jelenti azt, hogy minden idődet a klubokban töltöd, vagy hogy állandóan a barátaid körében lennél. Egyetlen barátság is kielégítheti az igényeidet, tehát nem a mennyiség, hanem a minőség a lényeg. Gondolkodj el azon, hogy milyen mértékben tudod méltányolni mások önkifejezését, akár abban az esetben is, ha ez teljesen eltér a megnyilvánulási módodtól.



Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
A kapcsolatod kölcsönös „adok-veszek” alapon működik, és pozitív értelemben képessé tesz téged arra, hogy elfogadható kompromisszumot köss, és harmóniát vigyél a kapcsolataidba. Ennek a bolygóállásnak az a hátránya, hogy kétségeid támadhatnak, hogy egyáltalán válassz-e partnert, vagy inkább egyedül élj. Ez különösen olyan esetben igaz, amikor a születési képleted többi része nagyfokú szabadságvágyat mutat.



Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Gondolkodj el azon, hogy az anyagi javak felhalmozása által érzed-e magad biztonságban, vagy esetleg szeretnél az anyaggal kapcsolatos kreatív tevékenységeket végezni, gyakran művészi szinten, a horgolástól egészen a szobrászkodásig. A lényeg az, hogy az önmegnyilvánításod során, biztonságérzetedre fordítod a figyelmet. A kívülről jövő ösztönzés, amire egyébként nagy szükséged van, arra sarkall, hogy bizonyos lépéseket megtegyél, vagy éppen elállj a megtételüktől.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Olykor te sem vagy mindig tudatában a saját érzékenységednek, viszont az első alkalommal, ahogy ki kell lépned a rivaldafénybe, nagyon bizonytalanul és kellemetlenül érezheted magad. Általában tűröd, ha egyedül kell lenned, sőt, olyakor még keresed is az alkalmat arra, hogy félrevonulhass, és lelkileg feltöltődhess. A sebezhetőséged miatt túl erőteljes hatással van rád a környezeted, ezt viszont egy rövid, egyedül eltöltött időszak ellensúlyozhatja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top