Horoszkóp

Napi horoszkóp (02. 23. Szerda)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Új önbizalmat érezhetsz magadban, mellyel képes leszel megoldani jelentős belső problémákat. Apró változás lehet a környezetedben, de ezzel kapcsolatos magatartásod változó. Lehet, hogy nem vagy képes felmérni, mi is történik veled, de szemléletedben újabb magaslatra jutsz, mely által úrrá leszel önmagadon és környezeteden. Jó egészség, jó szellemiség és általánosan vett jólét jellemzi ezt az időszakot. Magabiztosság és önmagaddal való elégedettség képezik az erősségedet ebben az időben.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Engedd gondolataidat befelé fordulni. Határozd meg céljaidat és vágyaidat. Tárd fel, mit is akarsz valójában a világtól, és abban bízz, hogy amit keresel, az nem annyira magukban a dolgokban van, hanem inkább az irántuk való közeledés módjában. Valóságos szellemi átalakulást hozhat ez az időszak, jelezheti azt a határvonalat, melynél az ember elfordul a hamis értékektől az igazak felé, és egy lényegen alapuló, gazdagabb és boldogabb új életet kezdhet.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
A tevékenységeid és a megnyilvánulásaid az élet azon területei köré összpontosulnak, amelyek kapcsolatban állnak a látókör kiszélesítésével, akár külföldi utazás, akár tanulás és véleményformálás által. Gyakran olyan helyzetekbe bonyolódsz, ahol a jó ügy érdekében bölcs és igazságos döntésre van szükség. Van, aki ilyenkor emigrációs terveket szövöget, mások pedig folyamatosan felsőfokú tanulmányokat folytatnak.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Készetetést érezhetsz arra, hogy bármivel is találkozz az életben, azt szélesebb perspektívából nézd. Óriási most a szabadságvágyad, és arra van szükséged, hogy az életedben a lehető legkevesebb legyen a szabályozás és a betartandó előírás. Elképzelhető, főleg ha a személyes horoszkópodban is utalást találunk erre, hogy rengeteg vetélkedőműsort nézel a tévében, vagy oktató- és tudományos programokat. Esetleg sokkal többet költesz utazásra, mint a többi ember.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Szereted hangoztatni véleményedet, és megbízol a saját ítélőképességedben. Minden helyzetben kimondod, amit gondolsz, akár kicsit pimasz módon, akár pedig építő szándékkal. Ha azonban egyszer kialakult valamiről a véleményed, akkor nehezen változtatod meg, de ennek nem a nézeteidhez való ragaszkodás az oka, hanem hogy leteszteld és bebizonyíthasd az igazadat. A kommunikáción, a véleménycserén, a rövid kontaktuson, az információgyűjtésen van a hangsúly.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Örömmel tölt el, amikor cseveghetsz valakivel, vagy amikor levelezel, telefonálsz. Szívesen tartod a kapcsolatot a testvéreiddel, a szomszédokkal. Mostanában kíváncsibb vagy, és mindenről szereted levonni a következtetéseket. Minden külső ingert besorolsz valahova, ezek fontos szerepet kapnak a gondolataid és az eszmecseréid alakulásában. Vonz az újságírás, írás, tanítás vagy tanulás területe, szívesen teszel rövid kirándulásokat, szeretsz olvasni, és mindezekről beszélgetni. Élvezed az értelmes vitákat, és a napokban valamiért szeretni fogod a tréfát.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
A külvilággal való kapcsolatodnak a fő célja az információszerzés lesz, mert általa gondolatokkal, ötletekkel töltődsz fel. A rövid eszmecserékre való igényed miatt képes leszel játszi könnyedséggel kapcsolatot teremteni másokkal, ezért szinte bárki lehet a barátod, és ebben már láthatod is a felületesség, a befolyásolhatóság veszélyét. Ezzel a bolygóállással bármilyen körülmények között képes leszel a kommunikáció fenntartására, újrakezdésére, ami a társasági életedre kitűnő hatással van.




Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Tevékenységeid és megnyilvánulásaid az érzelmeid, a környezeteddel való kapcsolatod, az otthonod, a törődésed és a gondoskodásod köré összpontosulnak. Szeretsz otthon lenni, és lehet, hogy az otthonodban tevékenykedsz a legtöbbet. Bárhol is legyél – otthon, az irodában, sőt, még a nyaralóhelyen is –, igényled a meghitt, barátságos légkör kialakítását. Észrevehetően jelen van a vágyaid között az is, hogy törődhess, gondoskodó lehess másokkal.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
A szülők felé való intenzív érzelmeket éppúgy megélheted kellemesként, mint kellemetlenként. A világgal való kapcsolatod, és a kívülről érkező ingerek nagy hatással vannak az érzelmi életedre, és jó vagy rossz közérzetedet alakítják. Az otthonos légkör megteremtésére tehát azért igyekszel, hogy megóvd magadat a bizonytalanság érzetétől. Igényled az elkülönülést.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
A változások és utazások kedvezőtlenek, és sok gátlással, akadályoztatással, késedelemmel járnak. Kapcsolataid nehezen kezelhetőnek tűnnek, és legszívesebben félrevonulnál az emberektől, különösen a hölgyek társaságától. Ez most az elmélyült befelé fordulás időszaka lesz, de nem a kapcsolataidat érintő fontos döntéseké. Várd meg, míg elmúlik ez a periódus, és szemléleted, látóhatárod kitisztul.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Nagyon vigyázz utazás közben. Próbáld meg fékezni lobbanékonyságodat és hajlamodat a hirtelen kockáztatásokra. Új ötletek és meglátások árasztanak el és ezeket mindenkivel meg akarod majd osztani, sőt meg is akarod győzni embertársaidat. Ez egy nagyon jó tranzit ahhoz, hogy belefogj az asztrológia, az okkultizmus, a matematikai tudomány tanulmányozásába.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Kreatív képzelőerőd csordultig telik új ötletekkel. Ez lesz az egyik legaktívabb és legösztönzőbb időszakod. Intuitív módon és fogékonyan közelítesz mások érzelemvilágához, de még így is ködben tapogatózol, ha arról van szó, hogy kit ajándékozol meg szereteteddel. Hajlamos lehetsz túlidealizálni partnered, eljátszhatod az önzetlen mártírt, vagy ilyen szerepeket játszó embereket fogsz magadhoz vonzani.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top