Horoszkóp

Napi horoszkóp (02. 24. Csütörtök)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
A biztonság megteremtése és elérése iránti vágyad szorosan összefügg a barátaiddal és a hozzád hasonló gondolkodású, azonos ízlésű emberekkel. Önmagad helyes értékelése és a stabilitásról vallott nézeteid attól függenek, hogy ezek az emberek mennyire értenek meg, és tartanak értékesnek. Ide tartozik az a vágyad, hogy másokat egyenrangú félnek, társnak kezeld. Hajlamos lehetsz arra, hogy felnézz másokra, mert elemi szükséged van rájuk ahhoz, hogy biztonságban érezd magad.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Az értékeid, nézeteid, motivációid egy részt könnyen lehet, hogy a barátaidtól, társaidtól veszed át, vagy legalábbis tudsz arról, hogy ők is egyetértenek veled ezekben. Elképzelhető, hogy sok pénzt költesz a barátaidra, a társaságodra, és ehhez hasonlókra, de ez csak egy a sok megnyilvánulási lehetőség közül. Lehet, hogy meggyőzőképességedet és szakértelmedet szélesebb körben alkalmazod biztonságodnak kiépítésére.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Vágysz a szoros barátságokra, és gyakran előfordul, hogy a jövedelmed összefügg valamilyen formában a barátaiddal. Ilyen lehet pl. ha közös vállalkozást alapítasz velük. Az is lehetséges, hogy a munkád során hasonló gondolkodású emberek segítségével, vagy pedig az ő érdekükben, szélesebb körben alakítod ki az értékrendedet, nézeteidet. Ilyen lehet a politikai életben, vagy valamilyen közösségi szervezetben vállalt munka.



Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

A biztonság megteremtése és elérése iránti vágyad most kapcsolatban áll azzal az életterülettel, amelynek köze van egy bizonyos társadalmi pozíció eléréséhez, és a saját egyéniséged definiáláshoz, annak alapján, amit magadról és a képességeidről gondolsz. Stabil társadalmi pozíciót igényelsz. Több mint valószínű, hogy megtervezed a karriered, és próbálsz elismert hatalmi státuszt szerezni magadnak. Kívülről mindenképpen erősnek, magabiztosnak szeretnél látszani.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Előszeretettel juttatod kifejezésre stabil értékrended a társadalomban és a munkádban, és hajlamos leszel ezekből az értékekből mindenkire vonatkozó szabályokat kialakítani. Fontos a számodra, – akár a belső világodban, akár a külvilágban – hogy segítség nélkül, önmagad alakítsd ki stabil helyzetedet. Az egyéniséged definiálásához azonban szükséged van egy egyértelmű képre saját magadról, mert különben fennáll annak a veszélye, hogy nem illesz bele majd a környezetedbe.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Erős a motivációd arra, hogy szakértelmet szerezz – és ezt alkalmazd is – azokon a területeken, amelyek közel állnak hozzád, vagy társadalmilag előnyösek lehetnek, és azokban a dolgokban, amelyek által értékesnek tűnhetsz mások szemében, vagy befolyásos szerephez juthatsz. A jelenlegi bolygóállással kitűnő vezetői képességek járnak, és ezt persze nem feltétlenül csak kiemelkedő státuszban lehet gyakorolni.



Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

A biztonság megteremtése és elérése az útja annak, hogy kielégítsd a szeretet, az otthon, az érzelmi bázis, a családi egység, a múlt és a hagyományok iránti vágyaidat. Minden olyan hely nagyon fontos, ahol érzelmi biztonságot élhetsz át, ilyen pl. az otthonod, a családi köröd. Ezek által érzel szilárd talajt a lábad alatt, általa leszel képes kialakítani az értékrendedet, és így a stabilitásodat is. Nem biztos, hogy kifejezetten szereted a rokonaidat, de nagyon valószínű, hogy így van.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

Az a legfontosabb, hogy legyen egy hely – akár szó szerint egy ház, vagy egy szoba, akár pedig átvitt értelemben egy életterület – ahol biztonságban, otthon érezheted magadat. Az, hogy ez a lakályos hely kapcsolatban áll-e a szüleiddel, vagy a gyermekeiddel, már másodlagos kérdés. Gyakran sok pénzt kell költened, vagy több képességedet is fel kell használnod annak érdekében, hogy meg tudd teremteni, és fenn tudd tartani ezt a biztonságos helyet.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

A biztonság megteremtése és elérése iránti vágyad az utazás témája köré összpontosul, akár fizikai szintű, pl. külföldi, utazás, akár pedig mentális szintű – filozófiai, vallásos eszmék, és tanulmányok – útkeresés formájában. Bár lehet, hogy rengeteg pénzt költesz ezekre a területekre, a végső célod azonban mindig az, hogy egyértelmű, világos nézetekre és eszmékre találj. Bizonyos értékekhez való kötődésed csupán eszközül szolgálnak az utazásaidhoz.
Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Az állandóság iránti igényed, a stabil értékeid kifejeződésre jutnak a nézeteidben, eszméidben, igazságérzetedben, és minden olyan meggyőződésedben, amelyet próbálsz másoknak is közvetíteni. Ezzel fennáll annak a veszélye, hogy mindig a kedvenc vesszőparipádon lovagolsz, viszont a nézeteidben való következetességnek és állhatatosságnak meg vannak az előnyei is. Ha valamilyen tanulmányba kezdesz, akkor bámulatos kitartással tudod ezt folytatni.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Mindig nagy vágyad van arra, hogy legyen egy stabil otthonod vagy munkahelyed. Talán most nagyobb jelentőséget tulajdonítasz az illemszabályoknak, mint a többi ember általában, hacsak a személyes horoszkópodnak elemei ezt nem cáfolják. Általában nagyon gyakorlatias vagy, a konkrét dolgok érdekelnek. Biztonságvágyad úgy is kifejezésre juthat, hogy szeretnéd mások életszínvonalának emelésével az egész világot –és így saját helyzetedet is – stabilabbá tenni.



Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Majdnem mindig igaz, hogy előítéletek alapján fogalmazod meg véleményedet. A létfenntartásodnak eszközei összekapcsolódnak valamilyen módon a 9. ház tartalmával: pl. olyan munkát vállalsz, amelynek elvégzéséhez sokat kell utaznod, vagy az oktatásban dolgozol. A hangsúly arra billen, hogy a biztonság és stabilitásérzetedet át vidd az életed más, területeire, hogy át tudd tenni a lélek birodalmába.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top