Horoszkóp

Napi horoszkóp (02. 25. Péntek)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
A biztonság megteremtése és elérése iránti vágyad a partnered és a társaid által képviselt életterületekre összpontosul. Szükséged van az általános jóléthez arra, hogy legyen egy megbízható partnered, és hajlandó leszel sok mindenben az ő útmutatásait követni annak érdekében, hogy biztonságban érezhesd magad. Becsületbeli kötelességednek tartod, hogy Te is biztonságot nyújts a partnerednek – bizonyos esetben akár el is tartod őt, cserébe azért a megnyugtató érzésért, hogy melletted van.



Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
A társaddal való szoros kapcsolatod – olykor a társaságban betöltött szereped – által olyan módon szembesülhetsz a személyes értékeiddel és a biztonság iránti vágyaddal, hogy ráébredhetsz: a bizonytalanságérzeted és a biztonság iránti vágyad tesz téged ennyire függővé másoktól. Ha ezt a felfedezést el tudod fogadni, akkor sikerül majd igazi önbizalmat kifejlesztened.



Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Kezdetben hajlamos leszel az engedelmességre, a kompromisszumkötésre, mert a partnerednek kell biztonságot nyújtania neked. Később azonban már Te is képes leszel stabilitást adni neki, így tehát kialakulhat egy egyenragú viszony. Az a vágyad viszont mindig jelen van, hogy biztonságot találj a másik fél szolgálata révén, és ez meghatározó szerepet kap a meggyőződéseidben, motivációidban és elégedettség-érzetedben.



Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
A biztonság megteremtésének és elérésének a vágya most a munkával, a szolgálattal, a kritikával, az elemzéssel, a betegséggel és az egészséggel kapcsolatos területekre összpontosul. A munkádban keresed a biztonságot, a stabilitást, és valószínűleg teljes erőbedobással és sokat dolgozol. Képes vagy bármilyen körülmények között keményen dolgozni, és nálad a munka, a szolgálat és a biztonság szorosan összefonódnak.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
A jelenlegi bolygóállások nagyon kedvezőek lehetnek nálad olyan időszakokban, amikor nagy a munkanélküliség, mert a munkavágyad segítségével hamar találhatsz munkát. Hajlandó leszel minden képességedet és akár anyagi forrásaidat is befektetni a munkádba, és az egészséggel kapcsolatos területekbe. Ez utóbbi sokféleképpen megnyilvánulhat, lehet, hogy gyógyszerekre, egészségvédő termékekre költöd a pénzed.



Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Lehet, hogy egészségi tanulmányokra vagy egészséges életmódod fenntartására költesz most többet. Az is lehet, hogy a gyógyítás területén fogsz elhelyezkedni. Munkád mindig összefügg mások szolgálatával. A munkádban juttatod kifejezésre a biztonságra és a saját értékeid megtalálására irányuló vágyadat. Ez a vágyad a szolgálatodra is rányomja a bélyegét. Kritikusi szemléletmódod érződik a személyes értékrendeden és a meggyőződéseiden.



Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
A biztonság megteremtésére és megszerzésére irányuló vágyad összekapcsolódik a gondolkodás, a tervezés, a gondolattársítás, a kapcsolatteremtés, és a kommunikáció területeivel. A biztonság, a stabilitás keresése a kapcsolatok, gondolatok, elemzés által látszólag nagyon magabiztossá és pozitívvá tesz téged a másokhoz való hozzáállásodban, jóllehet Te ezt nem így érzed.



Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Olyan egyenes a beszédstílusod, hogy az emberek megingathatatlannak hiszik a véleményedet. Sajnos megvan az esélyed arra is, hogy a biztonság megszállottjaként semmi újra nem leszel nyitott. Az is elképzelhető, hogy olyan idejétmúlt dolgokhoz ragaszkodsz, amelyek a fejlődés során teljesen elavultak. Hajlamos lehetsz arra, hogy csak azokat a tényeket ismerd el, amelyek beleillenek a biztonsággal kapcsolatos elképzeléseidbe.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
A mai bolygóállások megerősítenek bizonyos stabil értékeket, vagy legalább is nem cáfolják meg ezeket. Valószínűleg gyakorlatias és praktikus a gondolkodásod, hacsak a személyes horoszkópodnak többi tényezője nem mutat ezzel ellentétes hatást. A kézzelfoghatóság, a biztonság mindig alapvetően meghatározza a gondolkodásmódodat és a terveidet. Nem anyagi jellegű, sőt bizonyos szempontból teljesen felfoghatatlan területen törekszel biztonságérzeted kialakítására és elérésére.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
A biztonságérzetedet olyan dolgok által találhatod meg, amelyeket mások esetleg nehezen érthetőnek tartanak, ilyen lehet, pl. a jóga, a meditáció, a hipnózis, a vallás, vagy az álmok. Könnyen elképzelhető, hogy ezek által jutsz konkrét jövedelemhez. Képességeid és motivációid nagy része kapcsolatos lehet olyan jellegű tevékenységekkel, amelyek összefüggenek az önfeláldozó segítségnyújtással, ilyen az önkéntes munka vállalása az elmaradott térségek országaiban.



Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Lehet, hogy nem elzárt területen dolgozol, csak rendszeresen támogatod ezeket az intézményeket, mert jótékonykodásod jóérzéssel tölt el. Most felszínre törhet az a képességed, hogy ráérezz arra, ami a megélt idő, a múlt és a jövő mögött valójában van. Lehet, hogy megteszel bizonyos gyakorlati lépéseket, vagy belefogsz valamilyen üzleti tevékenységbe anélkül, hogy erre ésszerű magyarázatot tudnál adni, és utólag kiderül, hogy tökéletes volt az időzítésed.



Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Valószínűleg sok pénzzel támogatod a jótékonysági szervezeteket. A személyes biztonságérzetedet az emberiséggel való egységérzetben próbálod megtalálni. Bizonyos esetben az egység keresése az alkohol, a drogok túlzott fogyasztásához vagy vallásos fanatizmushoz is elvihetne téged. Pozitív értelemben azonban nemcsak érdekel a társadalmilag hátrányos helyzetben lévők sorsa, hanem képességeidtől, erőforrásaidtól függően segíteni is igyekszel rajtuk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top