Horoszkóp

Napi horoszkóp (02. 26. Szombat)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
A biztonság megteremtésének és elérése iránti vágyad ma az életnek azon területére összpontosul, amely a lehető legtöbb bizonytalanságot foglalja magában. Ez az a terület, ahol belső küzdelmeket élhetsz át, ahol a mélységeket, az intenzív élményeket keresed, és szembesülsz az elfojtásaid, félelmeid okával és következményeivel. Szükségképpen olyan területen keresed a biztonságot, amely a szükséges szembesítéseket adja meg neked.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
A mai napnak köze van az erőhöz, a hatalomhoz is. Ha hatalmad van, akkor bizonyos mértékben képes leszel befolyásolni, hogy mi történjen veled, és el tudod kerülni a konfrontációt. Elképzelhető, hogy úgy próbálod kielégíteni biztonság iránti vágyad, hogy „nagy összegeket” kezelsz, mint bankár, biztosítási szakember, vagy igyekszel hatalmi pozícióba kerülni. De az is lehet, hogy elismert szakemberré válsz valamilyen területen.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

Hatalmas intenzitás jellemez. Biztonságérzetedet az intenzív önmagaddal való foglalkozás által érheted el. Van, aki ezt a pszichológia, mások, pedig a művészetek iránti érdeklődésben élik meg. A lényeg az, hogy ezt az intenzív energiát mederbe tudd terelni, mert ettől nő meg a biztonságérzeted. Ezzel az aspektussal olyan leszel, mint az az előadóművész, aki nem tudja, hogyan fogadja majd a közönsége, majd elsöprő sikert arat.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Olyan területen keresed a biztonságot, amely teljesen megfoghatatlan, bizonytalan. Ellentmondásosnak tűnhet, de kaphatsz valami támpontot, kapaszkodót az életre vonatkozóan, ha pl. a „másvilággal” foglalkozol. A biztonságérzetedet a kihívó viselkedésen keresztül is elérheted. Provokálod a másik embert, hogy megtudd, meddig mehetsz el nála, és ilyen értelemben magát a sorsot hívod ki magad ellen, ebben, pedig nem a tréfa és a játékosság a főszereplők.



Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

A biztonság iránti vágyad, és az, ahogyan az anyagi dolgokat kezeled, erős kapcsolatban van azzal a vágyaddal, hogy megnyilvánulj a külvilágban. Ez a bolygóállás biztos fellépést kölcsönöz neked, céltudatosnak, magabiztosnak látszol, még akkor is, ha nem így érzed magad. Nincs semmi meglepő ebben. Most meglehetősen önfejű vagy, állhatatosan ragaszkodsz az elképzelésedhez, ezért tűnhet úgy, hogy biztos vagy a dolgodban.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

A külvilágban keresed a biztonságot. Szükséged van egy szilárd kiindulópontra, és ezt örömmel megadod másoknak is. Ez különbözőképpen nyilvánulhat meg, lehet, hogy pénzzel, anyagi javakkal segítesz másokat, de az is lehet, hogy lelkileg támogatod az erre rászorulókat. Az anyagi jellegű segítségnyújtásnál fennáll a veszély, hogy anélkül, hogy ezt észre vennéd, szórod a pénzt, és ezzel próbálod mások szeretetét és barátságát elnyerni.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Próbálod arra ösztönözni a környezetedet, hogy az történjen, amit te akarsz. Ha viszont csak saját érzéseidet veszed figyelembe, akkor fennáll az a veszély, hogy nem törődsz a környezetedben élők valódi igényeivel. Hajlamos vagy túlkompenzálni a bizonytalanságérzetedet, hajlamos vagy túlzottan a fizikai vágyakra koncentrálni, pl. nassolsz, túl sok édességet eszel, vagy pedig vásárlási lázat kapsz. Ez azonban nagyban függ a személyes horoszkópodnak többi elemétől is.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Különös tehetséged van a stabilitás megteremtésére. Ez azért is van így, mert szükséged van az életben egy szilárd alapra, a lelki vagy anyagi értelemben vett gazdagságra. Intenzíven érzékeled a kényelmet, és ennek hiányát is. Pozitív értelemben ez arra ösztönözhet, hogy megtanuld, hogyan kell pénzt keresni. Negatív hatásként viszont könnyen átadhatod magad a vagyon, a luxus, a pénz, a könnyelmű élet iránti vágynak.



Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Egy magasabb szinten megélve, nem csak jó érzéked van az anyaghoz és az anyagiakhoz, ami olyan foglalkozásokhoz vezet, mint kereskedő, bróker, művész, stb, de úgy tűnik, hogy ösztönösen megérzed még azt is, mikor mehetsz biztosra, mikor írhatsz alá egy szerződést nyugodt szívvel. Ha a születési horoszkópodnak többi tényezője nem is utal erre, neked most akkor is szükséged van egy biztos támaszra.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

Ma egy a biztos pont megjelenhet az életedben akár vagyon formájában, akár pedig olyan képesség vagy tudás formájában, amely által sikerül majd megteremtened a megélhetéséhez szükséges anyagi javakat. A makacsság és a fukarság szintén a mai bolygóaspektusnak a jellemzői, melyek tulajdonképpen a biztonságos lét iránti erőteljes vágyadat tükrözik. A biztonság megteremtésére és elérésére irányuló vágyad a sport, a játék, az élvezetek, a kreativitás és a gyerekek köré összpontosul.



Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A biztos megélhetés adja az önbizalmadat. Gyakorlatilag ez úgy is megnyilvánulhat, hogy rengeteg pénzt költesz olyan dolgokra, amelyek örömmel töltenek el, mint pl. hobbidra, sportra, vagy a gyermekekre. Sok energiát fektethetsz ilyen dolgokba, az is lehet, hogy még pénzt is kereshetsz általa. Az emberek nem is veszik észre, hogy ezekkel a dolgokkal éppen az önbizalmadnak kialakítása érdekében törődsz annyit.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Arra vágysz, hogy valami olyat tegyél, amivel szórakoztathatod önmagadat és másokat is. Nem feltétlenül önzetlenségből teszed ezt, hiszen te is szeretnéd magad jól érezni, és te is szeretnél egyben elismerést szerezni. A megbecsülésre főként azért vágysz, hogy általa biztonságban érezhesd magadat. Lehet, hogy nagymértékű támogatást és biztonságot kapsz a gyerekeidtől.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top