Horoszkóp

Napi horoszkóp (02. 27. Vasárnap)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Nyíltan kimutatod, hogy szükséged van kontaktusokra, a kommunikációra, és az információgyűjtésre. Ez gyakran nyitottságot kölcsönöz neked, vagy legalább is jó kommunikációs képességeket ad. Szívesen beszélgetsz másokkal, könnyen tudsz kapcsolatot teremteni, képes leszel követni mások gondolatmenetét, vagy lépést tartani az új eszméikkel. Mindenre kíváncsi leszel, ami körülötted történik.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Kíváncsiságod hatással lesz a viselkedésedre. Jellemző lesz, hogy mindenbe „beleütöd majd az orrodat”. Gyakran eleve kérdésfeltevéssel kezded a beszélgetéseidet, hogy információt csalj ki a másik félből. Nem feltétlenül tűnik úgy, hogy nagyon kommunikatív vagy, bár ez nem idegen a természetedtől, mert lehet, hogy olvasáson keresztül elégíted ki a világ iránti érdeklődésedet. Ezzel a bolygóállással a kapcsolatteremtés annak a vágyadnak lesz eszköze, hogy megmutasd magad másoknak is.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Valószínűleg szeretsz olvasni, de most a fő célod mégis inkább az, hogy mások szemében olvasottnak tűnj. Nagy hatással vannak a világhoz való hozzáállásodra azok a gyermekkori élmények, amelyeket a testvérekkel, vagy a barátokkal való játék során szereztél. Ezek a tapasztalatok sokkal jelentőségteljesebbek az számodra, mint általában a többi ember számára. Megjelenik a gyakorlatias gondolkodás és tervezés, de egészen más szempontból.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

A gondolkodást, az elemző készséget, a kommunikációt arra használhatod, hogy a lehető legnagyobb stabilitást, vagy akár anyagi jólétet érd el. Ma már letisztultabb formában találkozol a gyakorlatias gondolkodással, mint az előző időszakban, mert a gondolatvilágodnál és a kapcsolataidnál van az „utolsó szó”. Meg van benned a motiváció arra, hogy a kommunikáció, a közlekedés, és a szállítás területén szakértelmet szerezz.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
A gondolkodásod és az igényed, hogy minden tényezőt, amivel az életed során találkozol, megvizsgálj, és elemez, itt a saját területedre összpontosul, így önmagad által jutsz kifejeződésre. A mai bolygóállás gyors felfogást, jó elemző képességet, a beszélgetések, viták során eleven észjárást eredményezhet, azonban kétségtelen, hogy ma többnyire a „gondolkodás kedvéért, gondolkodsz, „és a „beszélgetés kedvéért” beszélgetsz.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
A tényeket összegzés nélkül kezeled, ezért félelmetes mennyiségű adatot és információt vagy képes befogadni, viszont meg van annak a veszélye, hogy a fától nem látod majd az erdőt, és elveszíted a gondolatmeneted fonalát. Ezért rengeteg információval rendelkezel, ma viszont nehezebben látod meg a felalmozott tények mögötti összefüggéseket. Ez előnyös lehet olyan foglalkozásoknál, amelyeknél jó beszéd- és íráskészségre, kifejező gesztikulációkra, és az új dolgok gyors elsajátításának képességére van szükség.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Olyan leszel, mint az újságíró, akinek számos tényt és adatot kell felfognia rövid idő alatt: mint az oktató, akinek mindig számítania kell a tanítványok váratlan kérdéseire, és arra, hogy félbeszakítják a mondandóját, vagy a képviselő, akinek figyelnie kell az emberek minden szavára, mert sosem találhatják felkészületlennek. Ma nyughatatlan leszel, és kíváncsi. Elemi szükségleted, hogy sokat olvass, írj, beszélj, és tényeket közvetíts másoknak.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Az elmúlt évek eredményeképpen nagyon művelt lehetsz, valószínűleg nem létezik téma, amihez ne tudnál azonnal kapcsolódni, üzleti érzéked kitűnő, és mindig nyitottan állsz az új dolgokhoz, információkhoz. Sajnos ma az érem másik oldalán a felületesség, a túlzott kíváncsiság és a szórakozottság áll, a lendületesen megkezdett dolgok félbehagyása, a mindig újabb és újabb lehetőségek hajhászása.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Elképzelhető, hogy nem tudsz mély kapcsolatokat kialakítani, mert ma jobban szeretsz csak cseverészni, ami oly könnyen is megy, és hajlamos lehetsz a szavak mögé rejteni valódi énedet. Viszont vidámságoddal, könnyedségeddel képes leszel kibillenteni az embereket a megoldhatatlan helyzetből és nem ritkán humorral megmenteni a mások számára kínos helyzeteket.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Gondolataid terveid, és az az igényed, hogy minden tényt, amivel az életed során találkozol, megvizsgálj, és osztályozz, a múlttal és a hagyományokkal, az otthonoddal, az érzelmi bázisoddal, a családoddal kapcsolatos életterületre összpontosul. Érzelmi és családi életedben fontos szerepet játszanak a tények, az információk, a rövid kontaktusok. Ez megnyilvánulhat abban is, pl. hogy ahhoz hogy jól, vagy otthon érezd magadat, szükséged van az egymás közötti nyílt véleménycserére és a rugalmas kapcsolatokra.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Lehet, hogy most egy egész kis könyvtárat hozol létre magadnak otthon, vagy magazinokat, újságokat kezdesz el gyűjteni. Imádod használni a telefont, gyakrabban hívsz meg vendégeket az otthonodba, hogy jól elbeszélgethessetek. Mindenféle gyors kapcsolat, a legkülönbözőbb tények és információk felfogása, és gondolataid rendszerezése, mind-mind hatással lesznek az érzelmi kötődéssel, a múlttal, a hagyománnyal, és ehhez hasonlókkal kapcsolatos nézeteidre.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Lehet, hogy arra vágysz, hogy otthonokkal, házépítéssel, akár pedig lakásberendezéssel, kapcsolatos dolgokkal kereskedhess. Elképzelhető, hogy szeretsz otthon irogatni, mert otthonodban lelkileg nyugodtabban érezheted magadat. Az írás műfajának itt nincs különösebb jelentősége, lehet regény, vers, újságcikk, levél, vagy akár napló is. Stabil értékeket keresel a gondolkodás és a kommunikáció során.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top